کد خبر: ۳۲۹۰۳
تاریخ انتشار: ۰۴ دی ۱۴۰۲ - ۲۲:۴۸

برگزاری کارگاه ها و پنل های تخصصی مخابرات وتحول دیجیتال در نمایشگاه تلکام

در دومین روز از نمایشگاه تلکام ، کارگاه های تخصصی و مهارت آموزش و نوآوری مخابرات ایران و پنل های تخصصی در مورد اینترنت اشیا و فرصت های پیش رو برگزار شد .
برگزاری کارگاه ها و پنل های تخصصی مخابرات وتحول دیجیتال در نمایشگاه تلکام

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران در نمایشگاه تلکام : همزمان با  دومین روز برگزاری بیست و چهارمین نمایشگاه تلکام ۱۴۰۲، کارگاره های تخصصی با عنوان ابزارهای open sourseبرای پیاده سازی در سازمان ، مسولیت اجتماعی و دنیاری دیجیتال و کارگاره نقش آفرینی صنعت تلکام در انقلاب صنعتی چهارم برگزار شد .

بر اساس این خبر ، پنل های تخصصی فرصت های پیش رو در صنعت ارتباطات که مبتنی بر توسعه اینترنت اشیا است ، با مشارکت اساتید این حوزه مانند دکتر شریف خانی ، مهندس ریاضی و دکتر باقری برگزار شد .

همچنین کارگاه های آموزشی آشنایی با شبکه های نوری و تجهیزات کنترل کیفیت فیبر نوری ،کارگاره تئوری و عملی ۰TDR. Fusionو نحوه مواجه فعالان صنعت تلکام با تحول دیجیتال و انقلاب صنعتی چهارم نیز برگزار شد .

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
کتیبه سه زبانه خشایارشا در وان ترکیه کتیبه سه زبانه خشایارشا در وان ترکیه
شهر وان در شرق کشور ترکیه یکی از شهر‌های باستانی است که طی قرون مختلف و به واسطه محل ژئوپولیتیکش از اهمیت فراوانی برخوردار بوده است. مردم این شهر به زبان کردی تکلم می‌کنند و جمعیتی بالغ بر ششصد هزار نفر را در خود جای داده است. شهر وان در گذشته محل زندگی ارمنیان بوده است. قدمت این شهر به یونان باستان باز می‌گردد و معروفیت آن به دریاچه زیبای آن به عنوان بزرگ‌ترین دریاچه ترکیه است که به خاطر املاح آن اغلب به رنگ سبز سیر دیده می‌شود.
بیانیه وزارت خارجه عمان در پایان گفت‌و‌گو‌های رم بیانیه وزارت خارجه عمان در پایان گفت‌و‌گو‌های رم
وزارت امور خارجه عمان در بیانیه‌ای از موافقت ایران و آمریکا برای «ورود به مرحله بعدی گفت‌وگوها» که هدف آن «امضای توافق هسته‌ای منصفانه» خواهد بود، خبر داد.
راهنمای جدید گوگل برای استفاده بهتر از هوش مصنوعی راهنمای جدید گوگل برای استفاده بهتر از هوش مصنوعی
راهنمای جدید گوگل برای مهندسی دستور، منبعی بی‌نظیر برای هر کسی است که می‌خواهد از ابزار‌های هوش مصنوعی مانند Gemini بهترین نتیجه را بگیرد.
عراقچی: مذاکرات رو به جلو است عراقچی: مذاکرات رو به جلو است
وزیر خارجه ایران گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم ایران و آمریکا را «رو به جلو» توصیف کرد و گفت: روز چهارشنبه جلسات فنی در سطح کارشناسان برگزار می‌شود و پس از آن، مذاکره‌کنندگان روز شنبه ملاقات خواهند کرد.
دور سوم مذاکرات طی هفته آینده برگزار خواهد شد دور سوم مذاکرات طی هفته آینده برگزار خواهد شد
دومین دور از مذاکرات غیرمستقیم میان هیات‌های مذاکره کننده ایران و ایالات متحده که با میانجی گری سلطنت عمان در ساختمان دیپلماتیک این کشور در رم در جریان بود، دقایقی پیش طبق برنامه ریزی صورت گرفته به پایان رسید. سومین دور این گفت‌و‌گو‌ها طی هفته آتی برگزار خواهد شد.
فیلم ایرانی از آمریکا جایزه گرفت فیلم ایرانی از آمریکا جایزه گرفت
نقد و بررسی فیلم سینمایی «من هنوز اینجا هستم»، پایان تصویربرداری فیلم سینمایی «آنجا کسی دیوانه نیست»، جایزه برای «آخرین زوزه‌ی گوسفند» و رونمایی از پوستر فیلم «گالیا»، اهم اخبار سینمایی امروز هستند.
حقوق ورودی گوشی تلفن همراه اعلام شد حقوق ورودی گوشی تلفن همراه اعلام شد
حقوق ورودی واردات گوشی تلفن همراه از سوی گمرک ابلاغ شد.
برگزیده
راهنمای جدید گوگل برای استفاده بهتر از هوش مصنوعی راهنمای جدید گوگل برای استفاده بهتر از هوش مصنوعی
راهنمای جدید گوگل برای مهندسی دستور، منبعی بی‌نظیر برای هر کسی است که می‌خواهد از ابزار‌های هوش مصنوعی مانند Gemini بهترین نتیجه را بگیرد.
اشرار خیابان بهشتی تهران به محل عربده‌کشی بازگردانده شدند اشرار خیابان بهشتی تهران به محل عربده‌کشی بازگردانده شدند
اشرار خیابان بهشتی تهران به محل عربده‌کشی بازگردانده شدند
آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش؛ خرداد ۱۴۰۴ آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش؛ خرداد ۱۴۰۴
در حالی که برنامه‌ریزی اولیه وزارت آموزش و پرورش برای برگزاری آزمون استخدامی در اسفند ۱۴۰۳ به نتیجه نرسید این وزارتخانه با همراهی سازمان اداری و استخدامی، خرداد امسال آزمونی گسترده با هدف جذب ۷۰ هزار نیروی جدید برگزار خواهد کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر