کد خبر: ۳۲۷۵۷
تاریخ انتشار: ۰۳ دی ۱۴۰۲ - ۰۸:۲۶

مهندس سلطانی در افتتاحیه نمایشگاه تلکام : نهضت توسعه فیبر نوری و اقتصاد دیجیتال فعالیت راهبردی شرکت در حوزه ICT است

مدیر عامل شرکت مخابرات ایران در آیین افتتاح بیست و چهارمین نمایشگاه بین المللی مخابرات، فناوری اطلاعات و اقتصاد دیجیتال، با بیان اینکه ادامه نهضت توسعه فیبر نوری شرکت مخابرات و حرکت به سمت توسعه اقتصاد دیجیتال، راهبرد اصلی مخابرات در حال حاضر است اظهار داشت: تمام مجموعه ارتباطی کشور باید محصولات ارتباطات و فناوری اطلاعات را با استفاده از توازن شرکت های دانش بنیان گسترش دهند.
مهندس سلطانی در افتتاحیه نمایشگاه تلکام : نهضت توسعه فیبر نوری و اقتصاد دیجیتال فعالیت راهبردی شرکت در حوزه ICT است

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران:  مهندس سلطانی با اظهار خرسندی از جمع شدن دوباره اهالی مخابرات و ارتباطات در تلکام امسال بیان کرد: تا زمانی که سیاستگزاران اصلی مجموعه ارتباطی کشور حمایت واقعی و عملی از حوزه دانش بنیان و فناوری کشور نداشته باشند تکانه واقعی در بخش مخابرات به عنوان زیربنا و زیرساخت ارتباطات کشور ایجاد نمی شود.

وی تاکید کرد: ۳۰ میلیون مشترک ثابت، ۶ میلیون پهن باند ثابت ، شرکت مخابرات ایران را به بزرگترین شرکت مادر تخصصی حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات با مسئولیت های سنگین  تبدیل کرده است.

مدیر عامل شرکت مخابرات ایران گفت: راهبرد اصلی شرکت مخابرات ایران در سه سال اخیر در سالن ۷ نمایشگاه به صورت عملی به نمایش درآمده است که توسعه زیرساخت های ارتباطی و نحوه  همکاری شرکت های همکار گروه مخابرات ایران آماده بازدید تخصصی و علاقمندان است.

وی افزود: شرکت مخابرات ایران از سال ۱۴۰۱ دو کار اساسی را شروع کرده است که نهضت جهادی فیبر نوری( نجما) که در اغلب استان های کشور اجرا شده است و سرویس پر سرعت ftth به مشتریان رسیده است.

 

مهندس سلطانی گفت: برای تقویت نقش شرکت مخابرات ایران در اقتصاد دیجیتال دبیرخانه دائمی انقلاب صنعتی دیجیتال در مخابرات منطقه البرز مستقر و چندین رویداد فناوری محور با همکاری شرکت دانش بنیان اجرا شده است.

وی افزود: در کنار این موارد به دستاوردهای پژوهشی تاکید داریم در این راستا همزمان با هفته پژوهش اولین همایش پژئوهش، آموزش و نوآوری مخابرات برگزار شد.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران افزود: از سفرای خارجی ، معاونین وزارت صمت و تمام مدیران ارشد وزرات ارتباطات در همکاری جهت برگزاری نمایشگاه به صورت ویژه تشکر می کنم.

گفتنی ست بیست و چهارمین نمایشگاه بین المللی مخابرات ، فناوری اطلاعات واقتصاد دیجیتال از ۲ تا ۵ دی ماه ۱۴۰۲ در محل دائمی نمایشگاههای بین المللی با حضور سفرای فرهنگی کشورهای خارجی ، مدیران ارشد شرکت های مخابراتی ،شرکت سهامی نمایشگاه های بین المللی از ساعت ۸ صبح تا ۱۵ هر روز با ارائه آخرین دستاوردهای فناوری ها برگزار می شود.

اخبار داغ
نکاتی درباره فهرست اسامی جان‌باختگان اعتراضات اخیر +جزئیات نکاتی درباره فهرست اسامی جان‌باختگان اعتراضات اخیر +جزئیات
تیمی فنی و تخصصی مشغول به‌روزرسانی و تکمیل نهایی فهرست جان‌باختگان ناآرامی‌های دی‌ماه هستند و نسخه کامل، یکپارچه و اصلاح‌شده، پس از رفع تمامی نکات فنی و اطمینان از صحت و یکپارچگی داده‌ها، در کوتاه‌ترین زمان ممکن به روز رسانی خواهد شد. بررسی‌های اولیه نشان می‌دهد در این انتشار، برخی ناهماهنگی‌های جزئی، فنی و آماری رخ داده است.
خبر مهم| مبلغ و زمان پرداخت عیدی بازنشستگان مشخص شد + جزئیات خبر مهم| مبلغ و زمان پرداخت عیدی بازنشستگان مشخص شد + جزئیات
حمید پورمحمدی، رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، به‌طور رسمی اعلام کرده است که مبلغ پایه عیدی سال ۱۴۰۵ نسبت به سال گذشته حدود ۵۰ درصد افزایش یافته است.
حرکت زشت و وقیح شبکه افق در شرایط فعلی حرکت زشت و وقیح شبکه افق در شرایط فعلی
عزل مدیر شبکه افق، در پی پخش برنامه‌ای از شبکه افق با محتوای موهن نسبت به شهدا و جان‌باختگان حوادث دی‌ماه، مدیر این شبکه به دلیل سهل‌انگاری و بی‌توجهی در مدیریت محتوای برنامه «خط‌خطی» عزل و پخش این برنامه متوقف شد.
لوگوی جدید BMW +عکس لوگوی جدید BMW +عکس
BMW بی‌سروصدا از لوگوی جدید خود رونمایی کرد
رزمایش دریایی ایران با چین و روسیه! رزمایش دریایی ایران با چین و روسیه!
شبکه الجزیره مدعی شد که ایران با همکاری چین و روسیه طی روزهای آینده رزمایش دریایی مشترکی برگزار می‌کند.
قالیباف: بالاخره ایران آماده مذاکره با آمریکا + فیلم قالیباف: بالاخره ایران آماده مذاکره با آمریکا + فیلم
در بحبوحه تنش‌آفرینی‌ها و لفاظی‌های «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا علیه منطقه و تهدیدات علیه تهران، «محمدباقر قالیباف» رئیس مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگویی اشاره کرد که تهران آماده مذاکره با آمریکا است، اما تنها در صورتی که مذاکرات «صادقانه و واقعی» باشند.
سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد! سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد!
با ورود دادستانی تهران سایت ایران خودرو متخلفی که قیمت محصولات خود را بدون هماهنگی با مراجع ذیصلاح افزایش داده بود بسته شد.
برگزیده
موتورسواری بانوان آزاد شد! موتورسواری بانوان آزاد شد!
معاون امور خانواده و زنان ریاست‌جمهوری از نهایی شدن موضوع صدور گواهینامه موتورسواری برای زنان خبر داد.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
هموطنان دهک ۱۰ که اعتبار کالابرگشان شارژ نشده، چه کنند؟ هموطنان دهک ۱۰ که اعتبار کالابرگشان شارژ نشده، چه کنند؟
معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت:­ هموطنان دهک دهم درآمدی که هنوز کالابرگ آنها شارژ نشده، باید ابتدا­ درخواست‌شان را در ­ثبت احوال ثبت کنند.
صفحه خبر بالای تصاویر