کد خبر: ۳۲۷۲۷
تاریخ انتشار: ۰۲ دی ۱۴۰۲ - ۱۸:۳۳

زیدآبادی گفت: خودتان بیاموزید وزین‌تر است

» مجتبی ذوالنوری در واکنش به بخشی از بیانیه ششمین نشست مجمع همکاری عرب و روسیه گفت: ایران آمادگی دارد تعدادی معلم تاریخ و جغرافیا برای آموزش روس‌ها به روسیه اعزام کند که سطح اطلاعات آن‌ها نسبت به تاریخ ایران و منطقه تقویت شده تا برای جلسات بعدی، حکام عرب هر انشای غلطی را به خورد آنان ندهند.»
زیدآبادی گفت: خودتان بیاموزید وزین‌تر است

مخاطب 24- اگر آقای ذوالنوری به چنین معلمانی دسترسی دارد، قبل از اعزام آن‌ها به مسکو، به نظرم بسیار مناسب باشد که خودش هم مدتی پیش آنان تلمذ کند و از تاریخ چیزی بیاموزد!

با این شیوه از سیاست‌ورزی او و همفکرانش در جبهۀ پایداری که منابع انسانی و مادی کشور را به این روز رسانده است، اینکه حتی شخصی مانند پوتین معلمی را برای آموزش آنان به ایران اعزام کند، سزاوارتر از این است که اینان معلمی را به کاخ کرملین برای آموزش آنان اعزام کنند. چون هر چه نباشد، پوتین به منافع ملی روسیه تا اندازه‌ای واقف است، اما اینان اصولاً به چیزی به اسم منافع ملی ایران نه آشنایند و نه به آن دلبستگی نشان می‌دهند!


بیشتر بخوانید


 

منبع: خبر آنلاین

برچسب ها: مسکو
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
متین حسینی MVP مسابقات والیبال جوانان جهان ۲۰۲۵ شد متین حسینی MVP مسابقات والیبال جوانان جهان ۲۰۲۵ شد
سیدمتین حسینی با درخشش همه‌جانبه در زمین، پس از هدایت تیم ایران به دومین قهرمانی پیاپی، به عنوان ارزشمندترین بازیکن جوانان جهان انتخاب شد.
پزشکیان در شانگهای: صلح و همکاری مالی محور پیشنهاد ایران پزشکیان در شانگهای: صلح و همکاری مالی محور پیشنهاد ایران
رئیس جمهور ایران در اجلاس شانگهای پیشنهاد کرد کمیته صلح و سازوکار مالی ویژه برای کاهش اثر تحریم‌ها و تقویت همکاری اقتصادی اعضا تشکیل شود.
زلزله ۶ ریشتری شرق افغانستان را لرزاند زلزله ۶ ریشتری شرق افغانستان را لرزاند
زمین‌لرزه شدید ۶ ریشتری در شرق افغانستان، به ویژه ولایت‌های کنر، نورستان، ننگرهار و لغمان، ۶۲۲ کشته و صد‌ها زخمی بر جای گذاشت.
سپاه پاسداران بیانیه داد: رژیم صهیونیستی پاسخی کوبنده دریافت می‌کند سپاه پاسداران بیانیه داد: رژیم صهیونیستی پاسخی کوبنده دریافت می‌کند
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با انتشار بیانیه‌ای، حمله اخیر رژیم صهیونیستی به صنعا را جنایتی آشکار علیه بشریت دانست و وعده پاسخ کوبنده ملت یمن را داد.
قهرمانی مقتدرانه والیبال جوانان ایران برابر ایتالیا قهرمانی مقتدرانه والیبال جوانان ایران برابر ایتالیا
تیم ملی والیبال جوانان ایران با نمایشی درخشان و شکست ۳-۱ ایتالیا در فینال، بار دیگر بر بام جهان ایستاد و عنوان قهرمانی خود را مقتدرانه حفظ کرد.
هوش مصنوعی؛ خلافیت در دستان انسان هوش مصنوعی؛ خلافیت در دستان انسان
هوش مصنوعی مرز میان خیال و واقعیت را برداشته و با ابزار‌های نوآورانه، خلاقیت و کارایی انسان را به سطحی تازه رسانده است.
لیست کامل قیمت‌های سری آیفون ۱۷ لو رفت: از مدل پایه تا پرومکس لیست کامل قیمت‌های سری آیفون ۱۷ لو رفت: از مدل پایه تا پرومکس
قیمت گوشی‌های جدید آیفون لو رفت، طبق شایعات منتشر شده به نظر می‌رسد اپل قصد دارد قیمت برخی از مدل‌های جدید خود را افزایش دهد.
برگزیده
روابط ایران و روسیه در بحران‌ها؛ واقعیت‌ها و محدودیت‌ها روابط ایران و روسیه در بحران‌ها؛ واقعیت‌ها و محدودیت‌ها
ایران و روسیه؛ از انتظار حمایت در جنگ تا واقعیت‌های توافقنامه راهبردی. چرا نگاه واقع‌بینانه به روابط با مسکو ضروری است؟ پیچیدگی‌های سیاست روس‌ها زیر ذره‌بین
شاهد رضایتمندی جامعه از عملکرد دولت نیستیم شاهد رضایتمندی جامعه از عملکرد دولت نیستیم
عباس معینی، رئیس شورای مرکزی حزب راه ملت، اعلام نمود گرچه رضایت مندی مورد نظر مردم ایجاد نشده و در بین فعالان سیاسی حامی دولت نیز چالش ایجاد شده است، اما نباید حوادث یکسال گذشته را در این ارزیابی فراموش کرد
جنگ ۱۲ روزه، نقشه راه صنعت دفاعی کشور را مشخص کرد جنگ ۱۲ روزه، نقشه راه صنعت دفاعی کشور را مشخص کرد
وزیر دفاع، جنگ اخیر ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی و آمریکا علیه ایران را سبب مشخص شدن نقشه راه صنعت دفاعی کشور عنوان کرد و گفت: از پژوهش و نوآوری برای فناوری‌های جدید علیه دشمن بهره می‌بریم و تجربیات این جنگ، اولویت‌های جدیدی به ما داده است.
صفحه خبر بالای تصاویر