کد خبر: ۳۲۷۰۱
تاریخ انتشار: ۰۲ دی ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۵
این ۴ تخصص مهم متقاضی تحصیل ندارد؛

مشکل جدید پزشکی در ایران؛ مهاجرتِ درون شغلی پزشکان

رئیس سازمان نظام پزشکی گفت: وضعیت به گونه‌ای است که اگر ظرفیت رشته‌های تخصصی پزشکی را به ۱۰ برابر نیز افزایش دهیم، باز هم صندلی برخی رشته‌ها خالی می‌ماند، زیرا این رشته‌های تخصصی جذابیتی برای پزشکان ندارند.
مشکل جدید پزشکی در ایران؛ مهاجرتِ درون شغلی پزشکان

مخاطب 24- محمد رئیس‌زاده رئیس کل سازمان نظام پزشکی با اشاره به خالی ماندن ظرفیت برخی رشته‌های تخصصی پزشکی اظهار کرد: شرایط دستیاری باید برای پزشکان عمومی جذابیت داشته باشد. مشکل اصلی این است که دوره رزیدنتی به عنوان دانشجویی حساب می‌شود و اولین مطالبه این است که دوره دستیاری به عنوان شغل و کار حساب شود تا حقوق براساس ساعات کار مشخص به آن‌ها پرداخت شود.

او افزود: در حال حاضر رزیدنت‌ها صبح تا شب در حال تلاش و کار کردن هستند، اما حقوق ناچیز دانشجویی به میزان ۸ تا ۱۰ میلیون تومان دریافت می‌کنند.

رئیس‌زاده ادامه داد: به دلیل شرایط نامطلوب درآمدی در رشته‌های تخصصی بیهوشی، طب اورژانس، جراحی و اطفال، پزشکان تمایلی به تحصیل در این رشته‌ها ندارند.

او گفت: با وضعیت موجود، حتی اگر ظرفیت رشته‌های تخصصی پزشکی را ۱۰ برابر نیز افزایش دهیم باز هم صندلی برخی رشته‌ها خالی می‌ماند، زیرا این رشته‌های تخصصی جذابیتی برای پزشکان ندارد.

رئیس کل سازمان نظام پزشکی خاطرنشان کرد: در حال حاضر حوزه زیبایی دچار نوعی رهاشدگی است و ضابطه‌مند نیست و به حال خود رها شده در حالی که برای حوزه‌هایی که تولید سلامت می‌کنند حد و مرز مشخص و تعرفه‌ها پایین تعیین می‌شود و بنابراین با مشکلی به نام مهاجرت شغلی پزشکان از رشته‌های تخصصی به انجام کار‌های زیبایی مواجه شده‌ایم.

او یادآور شد: در شرایطی که پزشکان شاهد این مسئله هستند که برای تحصیل در این رشته‌های تخصصی مجبور هستند به مدت ۴ تا ۵ سال در دوره دستیاری با حقوق ۸ میلیون تومانی فعالیت کنند و پس از متخصص شدن نیز تعرفه پایینی خواهند داشت، به جای ورود به رشته‌های تخصصی ذکرشده، وارد حوزه زیبایی می‌شوند، زیرا درآمد زیادی دارد. حوزه زیبایی ـ به دلیل رها شدن و ضابطه‌مند نبودن ـ به شدت جذاب است و حوزه‌های تخصصی دیگر ـ به دلیل تعرفه‌های بسیار پایین ـ دافعه دارند.

رئیس کل سازمان نظام پزشکی راهکار افزایش تمایل پزشکان به تحصیل در این رشته‌های تخصصی را ترمیم تعرفه‌های پزشکان عنوان و تصریح کرد: باید به سمتی برویم که شورای عالی بیمه قیمت تمام‌شده خدمات را محاسبه و لحاظ کند و اجازه دهد که بخش خصوصی تعرفه خود را مشخص کند.


منبع: تسنیم

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک
در پایان دومین مسابقه آسیایی استقلال در لیگ قهرمانان دو هواداران نتوانستند خشم خود را پنهان کنند و به تندی از خجالت بازیکنان و کادر فنی استقلال در آمدند
برنامه دولت برای مقابله با مکانیسم ماشه یکشنبه تصویب می‌شود برنامه دولت برای مقابله با مکانیسم ماشه یکشنبه تصویب می‌شود
سخنگوی دولت اعلام کرد برنامه جامع ایران برای مقابله با مکانیسم ماشه و کاهش فشار تحریم‌ها روز یکشنبه تصویب خواهد شد؛ برنامه‌ای با مأموریت‌های مشخص برای دستگاه‌ها.
تصمیم بزرگ حسن یزدانی؛ فردا تکلیف مشخص می‌شود تصمیم بزرگ حسن یزدانی؛ فردا تکلیف مشخص می‌شود
حسن یزدانی، ستاره کشتی جهان، فردا درباره بازگشت به تشک و احتمال پیوستن به تیم کشتی استقلال جویبار تصمیم نهایی خود را اعلام می‌کند.
پهپاد هوشمند آلمان؛ شکارچی بی‌صدا در آسمان اروپا پهپاد هوشمند آلمان؛ شکارچی بی‌صدا در آسمان اروپا
آلمان از پهپاد جنگی جدید “CA-۱ Europa” رونمایی کرد؛ پرنده‌ای هوشمند که با هوش مصنوعی، تصمیم‌گیری و همکاری گروهی در میدان نبرد را بر عهده می‌گیرد.
قیمت سکه و طلا امروز ۹ مهر ۱۴۰۴ + جدول کامل قیمت سکه و طلا امروز ۹ مهر ۱۴۰۴ + جدول کامل
آخرین نرخ‌های سکه و طلا امروز چهارشنبه ۹ مهر ۱۴۰۴ منتشر شد؛ شامل سکه امامی، بهار آزادی، نیم و ربع سکه و همچنین قیمت انس جهانی طلا.
انتصاب مدیرکل جدید صمت فارس؛ فرصتی برای رونق تولید و سرمایه‌گذاری انتصاب مدیرکل جدید صمت فارس؛ فرصتی برای رونق تولید و سرمایه‌گذاری
در نشستی با حضور اعضای حزب همبستگی دانش‌آموختگان فارس، انتصاب مدیرکل جدید صمت، بر حمایت از تولید، سرمایه‌گذاری و بهره‌برداری از ظرفیت‌های گردشگری استان تأکید شد.
سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی
به مناسبت روز جهانی سالمندان، بررسی می شود: خرد کهن سالمندان در عصر دیجیتال چگونه با تنهایی مبارزه می‌کند؟ بررسی نیازهای عاطفی، نقش دولت‌ها، فناوری و راه‌حل‌های جهانی برای جامعه دوستدار سالمند
برگزیده
سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی
به مناسبت روز جهانی سالمندان، بررسی می شود: خرد کهن سالمندان در عصر دیجیتال چگونه با تنهایی مبارزه می‌کند؟ بررسی نیازهای عاطفی، نقش دولت‌ها، فناوری و راه‌حل‌های جهانی برای جامعه دوستدار سالمند
فرهنگستان تصویب کرد، نامیاد معادل فارسی منشن + ویدئو فرهنگستان تصویب کرد، نامیاد معادل فارسی منشن + ویدئو
فرهنگستان زبان و ادب فارسی واژه «نامیاد» را به‌عنوان معادل فارسی «mention» تصویب کرد
به مناسبت روز جهانی بدون خودرو به مناسبت روز جهانی بدون خودرو
باید بسیار خوش‌خیال بود تا بپنداریم که شعارهایی همچون روز جهانی بدون خودرو در روند برنامه‌ریزی و مطالبه‌های شهروندی ما جای بگیرد. اگر چه برای رسالت و اهداف بزرگ باید تلاش نمود.
صفحه خبر بالای تصاویر