کد خبر: ۳۲۶۳۰
تاریخ انتشار: ۳۰ آذر ۱۴۰۲ - ۱۵:۳۱

اوپنهایمر در نهایت شگفتی از فهرست نهایی رده‌بندی اسکار خط خورد

اوپنهایمر کریستوفر نولان نامزدی اسکار بخش جلوه‌های بصری را از دست می‌دهد، چون معلوم شده است که این فیلم پرفروش با بازی کیلین مورفی بین فیلم‌های فهرست نهایی نیست.
اوپنهایمر در نهایت شگفتی از فهرست نهایی رده‌بندی اسکار خط خورد

مخاطب 24- به گزارش ورایتی، در مجموع ۲۰ فیلم به دور بعدی رای‌گیری اسکار که قرار است از هفته آینده آغاز شود راه می‌یابند.

این فیلم‌ها عبارتند از: آکوامن و پادشاهی گمشده، باربی، پسران در قایق، سازنده، سیاه‌چال‌ها و اژدهایان افتخار، گودزیلا: منهای یک، نگهبانان کهکشان بخش ۳، ایندیانا جونز و گردونه سرنوشت، قاتلان ماه کامل [گل]، مارول‌ها، ماموریت: غیرممکن – روزشمار مرگ- قسمت اول، ناپلئون، نیاد، بیچارگان، ماه سرکش: قسمت اول – فرزند آتش، انجمن برف، مرد عنکبوتی: آن سوی دنیای عنکبوتی، تبدیل‌شوندگان: ظهور هیولا‌ها و وانکا.

با اعلام فهرست نهایی جدید در ۲۱ دسامبر، این فهرست به ۱۰ فیلم کاهش می‌یابد. پنج نامزد نهایی در تاریخ ۲۳ ژانویه و پیش از مراسم اسکار در ۱۰ مارس معرفی می‌شوند.

سایر فیلم‌های مطرح بخش جلوه‌های بصری در کنار اوپنهایمر عبارتند از: سوسک آبی [بلو بیتل]، پری کوچک دریایی، فلش [انفجار]، فراری، و شزم! خشم خدایان.

به‌تازگی اعلام شد که نود‌و‌ششمین مراسم اسکار یک ساعت زودتر از همیشه آغاز خواهد شد، و برنامه رسمی برای نخستین بار در ساعت ۱۹ به وقت شرق [آمریکا]شروع می‌شود.


پیش برنامه رسمی نیز زودتر و ۱۸:۳۰ به وقت شرق آمریکا آغاز می‌شود.
طبق سنت، این برنامه از ساعت ۲۰ شروع می‌شد. باوجود تلاش‌های مختلفی که برای حفظ مدت زمان اجرا به سه ساعت صورت گرفته، پخش این برنامه گاهی اوقات از ساعت ۱۱ شب نیز گذشته است.

[برنامه]اسکار در بیش از ۲۰۰ منطقه در سطح جهان پخش می‌شود و عضویت در آکادمی فیلم نیز در سال‌های اخیر بین‌المللی‌تر شده است. مجریان این برنامه، از آکادمی فیلم تا این شبکه نیز تلاش کرده‌اند رتبه‌بندی‌ها را به سطح پیش از همه‌گیری بازگردانند و دستاورد‌های معقولی داشته باشند.

جیمی کیمل برای چهارمین بار مجری این برنامه است، راج کاپور مدیر اجرایی تولید، کیتی مولان تهیه‌کننده اجرایی و همیش همیلتون کارگردان برنامه است.

 

منبع: ایندیپندنت فارسی

برچسب ها: اسکار
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون
عنایت بخشی، ‌ بازیگر قدیمی سینما، تئاتر و تلویزیون در ۸۰ سالگی از دنیا رفت. این بازیگر پیشکسوت که از حدود دو ماه قبل در بیمارستان بستری بود، در ساعات اولیه صبح امروز، یکشنبه ۲۶ بهمن‌ماه از دنیا رفته است.
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین
به گفته شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در مرحله دوم اجرای مصوبه سه‌نرخی شدن بنزین، مالکان چند خودرویی باید تا ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ خودروی مشمول دریافت سهمیه را در سامانه معرفی کنند.
فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند
ملکه ماکسیما، همسر آرژانتینی‌تبار پادشاه ویلم-الکساندر، در ۵۴ سالگی آموزش نظامی را آغاز کرده تا به‌عنوان عضو ذخیره ارتش هلند فعالیت کند.
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
برگزیده
دلایل استعفا ندا شمس از پرونده جنجالی پژمان دلایل استعفا ندا شمس از پرونده جنجالی پژمان
حاشیه‌های پرونده پژمان جمشیدی وارد فاز تازه‌ای شد؛ وکیل شاکی با واکنشی صریح، برخی اظهارنظر‌های رسانه‌ای را فاقد مبنای قانونی دانست.
علی نصیریان در خلوت خود می‌گریم علی نصیریان در خلوت خود می‌گریم
علی نصیریان در دلنوشته‌ای در سالروز ۹۱ سالگی اینگونه نوشت؛ جسم و جان فرسوده‌ام در این ایام کهنسالی و بیماری تاب تحمل ضربه هولناکی که به هموطنان نازنینم را ندارد.
صدور به موقع احکام ارتقای رتبه معلمان صدور به موقع احکام ارتقای رتبه معلمان
وزیر آموزش و پرورش، در کارگروه سند تحول بنیادین، با اشاره به ضرورت برنامه‌ریزی برای ارتقای معدل دانش آموزان در دوره متوسطه، گفت: کاهش تنوع مدارس باید در اولویت‌های شورای عالی آموزش و پرورش قرار بگیرد.
صفحه خبر بالای تصاویر