کد خبر: ۳۲۶۲۰
تاریخ انتشار: ۳۰ آذر ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۷

نرخ دلار، سکه، طلا و یورو پنجشنبه ۳۰ آذر ۱۴۰۲+ جدول

هر قطعه سکه امامی به طور متوسط ۲۹ میلیون و ۱۵۷ هزار تومان فرخته شد و نرخ هر گرم طلا ۱۸ عیار دو میلیون و ۴۵۹ هزار تومان به ثبت رسید.
نرخ دلار، سکه، طلا و یورو پنجشنبه ۳۰ آذر ۱۴۰۲+ جدول

مخاطب 24- قیمت طلا ۱۸ عیار امروز پنجشنبه ۳۰ آذر با آغاز معاملات بازار به ازای هر گرم چهار هزار تومان افزایش پیدا کرد و به دو میلیون و ۴۵۹ هزار تومان رسید.

افزایش قیمت طلا با این حال تقریبا تاثیری در روند معملات سکه‌های طلا نداشت و قیمت سکه امامی با افت ۵۰ هزار تومانی به ۲۹ میلیون و ۱۵۷ هزار تومان تقلیل پیدا کرد. دلار خدماتی اما یک قدم دیگر به مرز ۴۳ هزار تومان نزدیک شد و امروز براساس اعلام مرکز مبادله ارز و طلا ۴۲ هزار و ۹۵۰ تومان عرضه می‌شود.

 
 

قیمت ارز خدماتی

دلار خدماتی امروز پنجشنبه ۳۰ آذر ۴۲ هزار و ۹۵۰ تومان عرضه می‌شود. دلار خدماتی به‌این ترتیب نسبت دیروز که ۴۲ هزار و ۹۴۰ تومان فروخته می‌شد، تفاوت قیمت زیادی ندارد اما یک قدم دیگر به مرز ۴۳ هزار تومان نزدیک می شود.

قیمت یورو خدماتی امروز پنجشنبه ۳۰ آذر طبق اعلام مرکز مبادله ارز و طلا ایران ۴۷ هزار و ۶۰ تومان است که این عدد نسبت به چهارشنبه ۸۰ تومان تنزل پیدا کرده است.

قیمت انواع ارز خدماتی تا ساعت ۱۱:۱۵

انواع ارز توافقی و خدماتی

چهارشنبه

امروز

دلار

42 هزار و 940 تومان

42 هزار و 950 تومان

یورو

47 هزار و 140 تومان 47 هزار و 60 تومان

قیمت طلا ۱۸ عیار و انواع سکه

هر گرم طلا ۱۸ عیار امروز پنجشنبه ۳۰ آذر دو میلیون و ۴۵۹ هزار تومان معامله شد که نسبت به خریدوفروش‌های عصر دیروز به معنی رشد چهار هزار تومانی است.

سکه امامی اما همزمان به شکل تکفروشی ۲۹ میلیون و ۱۵۷ هزار تومان فروخته شد که ۵۰ هزار تومان کمتر از نرخ فروش سکه امامی در روز چهارشنبه است.

نیم‌سکه و سکه گرمی هم مثل دیروز به ترتیب ۱۵ میلیون و ۳۱۰ هزار تومان و پنج میلیون و ۶۷۰ هزار تومان معامله شدند. 

قیمت انواع طلا و سکه تا ساعت ۱۱:۱۵

طلا 18 عیار و انواع سکه

چهارشنبه

امروز

هر گرم طلا 18 عیار

دو میلیون و 455 هزار تومان

دو میلیون و 459 هزار تومان

سکه امامی

29 میلیون و 207 هزار تومان

29 میلیون و 157 هزار تومان

نیم‌سکه

15 میلیون و 310 هزار تومان

15 میلیون و 310 هزار تومان

ربع‌سکه

10 میلیون و 240 هزار تومان

10 میلیون و 290 هزار تومان

سکه گرمی

پنج میلیون و 670 هزار تومان پنج میلیون و 670 هزار تومان
 
منبع: فرارو
برچسب ها: قیمت طلا 18 عیار
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ایران و تاجیکستان به‌دنبال تحقق تجارت ۵۰۰ میلیون دلاری ایران و تاجیکستان به‌دنبال تحقق تجارت ۵۰۰ میلیون دلاری
در جریان مجمع بین‌المللی سرمایه‌گذاری دوشنبه، وزیر اقتصاد ایران از برنامه‌ریزی مشترک تهران و دوشنبه برای دستیابی به سطح تجارت ۵۰۰ میلیون دلاری خبر داد.
یحیی السنوار؛ مغز متفکر «طوفان الاقصی» که بود؟ یحیی السنوار؛ مغز متفکر «طوفان الاقصی» که بود؟
امروز نخستین سالگرد شهادت یحیی السنوار، رهبر ارشد حماس و مغز استراتژی «عملیات طوفان الاقصی» است؛ مردی که نقش‌آفرینی او در صحنه مقاومت، برای همیشه در تاریخ فلسطین ماندگار شد.
روسیه برای آمریکا خط و نشان کشید روسیه برای آمریکا خط و نشان کشید
وزیر خارجه روسیه اعلام کرد مسکو در هیچ شرایطی با واشنگتن علیه پکن ائتلاف نخواهد کرد و استقلال راهبردی خود در روابط با چین را حفظ می‌کند.
چین از نسل جدید تانک بدون سرنشین خود رو نمایی کرد چین از نسل جدید تانک بدون سرنشین خود رو نمایی کرد
ارتش چین با رونمایی از تانک «تایپ ۱۰۰» که مجهز به برجک بدون سرنشین و حفاظت فعال ۳۶۰ درجه است، تعریف جدیدی از جنگ‌های زرهی ارائه کرد.
ماجرای قتل جوان ۲۷ ساله در شرق تهران ماجرای قتل جوان ۲۷ ساله در شرق تهران
جوان ۲۷ ساله‌ای در شرق تهران در جریان اختلاف عاشقانه مقابل مغازه‌ای با ضربه چاقو به گردن کشته شد؛ مظنون اصلی یک پسر ۱۸ ساله دستگیر شد.
اعتراف شوکه‌کننده پدر به قتل دختر ۲۹ ساله در مشهد اعتراف شوکه‌کننده پدر به قتل دختر ۲۹ ساله در مشهد
پدر دختری ۲۹ ساله در مشهد در اعترافات خود گفت پس از درگیری لفظی، با ضربه‌ای به دخترش باعث مرگ او شد و جسد را مثله و در بیابان رها کرد.
زلنسکی: دیدار با ترامپ می‌تواند جنگ را پایان دهد زلنسکی: دیدار با ترامپ می‌تواند جنگ را پایان دهد
رئیس‌جمهور اوکراین اعلام کرد دیدار آتی او با دونالد ترامپ می‌تواند مسیر پایان جنگ با روسیه را هموار کند و دستور کار این نشست شامل مسائل نظامی و اقتصادی است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر