کد خبر: ۳۲۶۱۳
تاریخ انتشار: ۳۰ آذر ۱۴۰۲ - ۱۲:۳۰

مردم کرمان شنبه با رهبری دیدار می‌کنند

در جلسه شورای اداری استان کرمان اعلام شد: مردم کرمان روز شنبه، دوم دی ماه امسال با رهبر معظم انقلاب دیدار خواهند داشت.
مردم کرمان شنبه با رهبری دیدار می‌کنند

مخاطب 24- حجت الاسلام والمسلمین حسن علیدادی سلیمانی نماینده ولی فقیه در استان صبح امروز ۳۰ آذرماه در شورای اداری کرمان با اشاره به فرا رسیدن چهارمین سالگرد شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی اظهار کرد: تعدادی از مردم کرمان در آینده نزدیک توفیق دیدار با مقام معظم رهبری را خواهند داشت.

او در ادامه با اشاره به جمعیت استان کرمان عنوان کرد: سهمیه‌ای که به استان داده‌اند در مقابل جمعیت سه میلیون نفری آن، بسیار کم است و اگر همه سهمیه ملاقات را به ما می‌دادند با این جمعیت استان کرمان همخوانی نداشت.

نماینده، ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمان بیان کرد: تلاش شد که سهمیه‌ها به گونه‌ای باشد که ترکیب جمعیتی در دادن سهمیه به مرکز استان و شهرستان‌ها رعایت شود همچنین سهم خانم‌ها در این ملاقات قابل توجه است.

او با پذیرش وجود برخی ایرادات و اشکالات افزود: ائمه جمعه و فرمانداران از این سهمیه کنار گذاشته شدند تا تعداد زیادی از مردم بتوانند به دیدار مقام معظم رهبری شرف‌یاب شوند.

رحمان جلالی معاون استاندار کرمان نیز در این جلسه گفت: ستاد راهبری برای این دیدار در استان شکل گرفت و کمیته‌های مربوطه تشکیل شد.

او با بیان این مطلب که سه مدل انتخاب پیشنهاد به دفتر مقام معظم رهبری داده شد، اظهار کرد: پیشنهاد ثبت نام آنلاین مردم برای ملاقات و سپس قرعه کشی بود که این پیشنهاد از سوی دفتر رهبری رد شد لذا میز‌های تشکل‌ها و اقشار مختلف مردمی شکل گرفت و افرادی که یکبار ملاقات با رهبری داشتند در این دیدار نمی‌توانند حضور یابند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کرمان با اشاره به تشکیل ۱۸ کارگروه مردمی عنوان کرد: در این دیدار فقط ۳۰ مدیری که در ستاد مکتب حاج قاسم فعال هستند و فرماندار و امام جمعه سهمیه دارند و در بین مردم شرکت می‌کنند.

وی ادامه داد: این کاروان فردا جمعه، ساعت ۱۴ از گلزار شهدای کرمان حرکت می‌کند و روز شنبه دوم دی ماه با مقام معظم رهبری دیدار خواهیم داشت و امیدواریم این اتفاق همچنان تکرار شود و در سال‌های آینده هم خدمت مقام معظم رهبری شرف‌یاب شویم.



منبع: ایسنا

برچسب ها: رهبری کرمان
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
افشای اسناد جنجالی پرونده جفری اپستین در آمریکا افشای اسناد جنجالی پرونده جفری اپستین در آمریکا
یک نماینده کنگره آمریکا اعلام کرد اسناد جنجالی پرونده جفری اپستین، سرمایه‌دار متهم به جرایم غیراخلاقی، به‌زودی منتشر می‌شود؛ ترامپ نیز متهم به نقش‌آفرینی است.
محدودیت جدید برای شرکت در کنکور سراسری ۱۴۰۵ اعلام شد محدودیت جدید برای شرکت در کنکور سراسری ۱۴۰۵ اعلام شد
طبق مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، پذیرفته‌شدگان کنکور ۱۴۰۴ در رشته‌های خاص حتی در صورت عدم ثبت‌نام، از شرکت در آزمون سراسری ۱۴۰۵ محروم می‌شوند.
پرواز جنگنده‌ها و بمب‌افکن‌های چین بر فراز آسمان پکن + فیلم پرواز جنگنده‌ها و بمب‌افکن‌های چین بر فراز آسمان پکن + فیلم
جنگنده‌ها و بمب‌افکن‌های پیشرفته چین در رژه روز پیروزی با مانورهای نمایشی بر فراز آسمان پکن، قدرت هوایی ارتش این کشور را به رخ جهانیان کشیدند.
رونمایی چین از سامانه‌های پدافندی پیشرفته در رژه پکن + فیلم رونمایی چین از سامانه‌های پدافندی پیشرفته در رژه پکن + فیلم
ارتش چین در رژه نظامی پکن با نمایش سامانه‌های پدافندی و ضد موشکی مدرن، توان دفاعی و فناوری پیشرفته خود را در برابر تهدیدات آشکار کرد.
حضور گسترده واحدهای زرهی ارتش چین در رژه پکن + فیلم حضور گسترده واحدهای زرهی ارتش چین در رژه پکن + فیلم
واحدهای مکانیزه و زرهی ارتش چین در مراسم رژه نظامی پکن با نمایش تجهیزات پیشرفته، قدرت نظامی این کشور را به نمایش گذاشتند.
رژه بزرگ ارتش چین با رونمایی از سه‌گانه هسته‌ای برگزار شد رژه بزرگ ارتش چین با رونمایی از سه‌گانه هسته‌ای برگزار شد
چین در مراسمی باشکوه با حضور رهبران جهان از جدیدترین توانمندی‌های نظامی خود، شامل موشک‌های قاره‌پیما و سه‌گانه هسته‌ای، در پکن رونمایی کرد.
وزیر نیرو: تمام پیمانکاران خارجی و حتی چینی‌ها هم ایران را ترک کردند وزیر نیرو: تمام پیمانکاران خارجی و حتی چینی‌ها هم ایران را ترک کردند
عباس علی‌آبادی با اشاره به خرابکاری در خطوط گاز و خروج پیمانکاران خارجی از ایران، وعده داد خاموشی‌های خانگی به‌زودی برطرف خواهد شد.
برگزیده
دبیرکل سازمان ملل: ایران دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نیست دبیرکل سازمان ملل: ایران دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نیست
دبیرکل سازمان ملل متحد در حاشیه اجلاس شانگهای با رئیس جمهور ایران دیدار و گفت و گو کرد.
روابط ایران و روسیه در بحران‌ها؛ واقعیت‌ها و محدودیت‌ها روابط ایران و روسیه در بحران‌ها؛ واقعیت‌ها و محدودیت‌ها
ایران و روسیه؛ از انتظار حمایت در جنگ تا واقعیت‌های توافقنامه راهبردی. چرا نگاه واقع‌بینانه به روابط با مسکو ضروری است؟ پیچیدگی‌های سیاست روس‌ها زیر ذره‌بین
شاهد رضایتمندی جامعه از عملکرد دولت نیستیم شاهد رضایتمندی جامعه از عملکرد دولت نیستیم
عباس معینی، رئیس شورای مرکزی حزب راه ملت، اعلام نمود گرچه رضایت مندی مورد نظر مردم ایجاد نشده و در بین فعالان سیاسی حامی دولت نیز چالش ایجاد شده است، اما نباید حوادث یکسال گذشته را در این ارزیابی فراموش کرد
صفحه خبر بالای تصاویر