کد خبر: ۳۲۵۳۷
تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۴۰۲ - ۱۵:۵۲

تولید ملی یا توهین ملی؛ آپشن کم نظیر خودرو‌های سایپا + فیلم

این روز‌ها فیلمی در فضای مجازی منتشر شده است که یک نمایشگاه‌دار در همدان با خبرنگار صدا و سیما درخصوص آپشن کم‌نظیر و شگفت‌انگیز شرکت سایپا گفت‌وگو می‌کند.
تولید ملی یا توهین ملی؛ آپشن کم نظیر خودرو‌های سایپا + فیلم

مخاطب 24- در این فیلم که دی ماه سال ۹۸ برای اولین‌بار منتشر شده است، این نمایشگاه دار گفت: فردی برای خرید خودروی پراید ۱۳۱ سایپا به نمایشگاه مراجعه کرد و یکی از همکاران ما به اشتباه از سوئیچ تیبا به جای سوئیچ اصلی استفاده کرد و با کمال تعجب سوئیچ تیبا، خودرو پراید ۱۳۱ را باز کرد.

این نمایشگاه دار در ادامه گفت: بعد سوئیچ پراید ۱۳۱ را بر روی خودرو تیبا امتحان کردیم و متوجه شدیم که تیبا را باز می‌کند. همچنین سوئیچ تیبا را بر روی خودرو پراید ۱۱۱ صفر کیلومتر ۹۸ امتحان کردیم و آن هم باز شد و بعد این سه خودرو را بر روی همدیگر امتحان کردیم و متوجه شدیم سوئیچ این خودرو‌ها نه تنها در همدیگر را باز می‌کنند بلکه حتی استارت هم می‌زند و خودرو‌ها روشن می‌شوند.

گفتنی است از آنجا که طبق استاندارد‌های اجباری تولید خودرو در ایران از دهه ۸۰ نصب ایموبلایزر و هوشمندسازی سوییچ خودرو‌ها برای هر خودرو اجباری شده چطور این امکان امنیتی بر روی خودرو‌های تولیدی سایپا در اواخر دهه ۹۰ وجود ندارد و با این وصف مردم احساس امنیت نداشته و هر لحظه احتمال سرقت خودرو توسط افراد سودجو و باسابقه به راحتی وجود دارد، آیا شرکت سایپا و مراجع استاندارد مستقر در شرکت‌های خودروسازی می‌توانند خیال مردم را از این جهت راحت کنند که تولیدات فعلی این مشکل را ندارد و نظارت و پاسخگویی دقیق وجود دارد و یا این که باید منتظر باشیم تا مانند این موضوع مردم به صورت اتفاقی پی به ایرادات جدید خودرو‌های تولید داخل ببرند و مانند مواردی از تولیدات بی کیفیت ایران خودرو و سایپا در ماه‌های قبل در فضای مجازی شاهد انتشار فیلم‌هایی از ابداعات و شاهکار‌هایی از این دست در شرکت‌های داخلی باشیم؟

منبع: اقتصاد نیوز

برچسب ها: سایپا پراید
captcha
آخرین اخبار
اخبار داغ
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
برگزیده
اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات
ارسال پیامک ثبت‌نام برای افزایش اعتبار کالابرگ الکترونیکی به سرپرستان خانوار آغاز شده است. این پیامک‌ها با سرشماره Yaraneh-IRI و از سوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها ارسال می‌شوند.
قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی! قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی!
گران‌ترین سدان سایپا در بازار آزاد سه میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان قیمت خورده است
خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
حقیقت خودرو ملی ایران سال‌ها پشت شعارها پنهان مانده است. در این گزارش با بررسی مشخصات فنی ری را، مقایسه سمند با خودروهای خارجی، معایب دنا پلاس توربو و قیمت و مشخصات تارا، فاصله واقعی این محصولات با ادعاهای رسمی را نشان می‌دهیم.