کد خبر: ۳۲۴۸
تاریخ انتشار: ۰۱ دی ۱۴۰۰ - ۱۴:۱۲

بدهکاران بانکی حق افتتاح حساب ندارند

برخی متقاضیان افتتاح حساب با این مشکل مواجه شدند که به دلیل پرداخت نکردن قسط وام خود، در بانک دیگری موفق به افتتاح حساب نشده اند.
بدهکاران بانکی حق افتتاح حساب ندارند

درحالیکه برخی متقاضیان افتتاح حساب با این مشکل مواجه شدند که به دلیل پرداخت نکردن قسط وام خود، در بانک دیگری موفق به افتتاح حساب نشده اند، دبیر کانون بانک‌ها و موسسات اعتباری خصوصی در این باره می‌گوید: در راستای بخشنامه بانک مرکزی بدهکاران بانکی نمی‌توانند نسبت به افتتاح حساب جاری اقدام کنند، اما می‌توانند حساب سپرده داشته باشند.

بدهکاران بانکی حق افتتاح حساب ندارند
مخاطب ۲۴- یکی از متقاضیان افتتاح حساب اعلام کرده که به یکی از بانک‌های دولتی کشور مراجعه، اما به دلیل تاخیر در پرداخت قسط یک وام در بانک دیگر، متصدی بانک از افتتاح حساب برای این مشتری خودداری و اعلام کرده که طبق بخشنامه بانک مرکزی افتتاح حساب برای بدهکاران به نظام بانکی ممنوع است.

همچنین، متصدی بانک به این فرد گفته که ابتدا نسبت به پرداخت دو قسط پرداخت نشده خود در بانک اقدام کند، سپس برای افتتاح حساب اقدام کند.

در پی این موضوع، محمدرضا جمشیدی- دبیر کل کانون بانک‌ها و موسسات اعتباری خصوصی اظهار کرد: این موضوع به بخشنامه بانک مرکزی در این زمینه مربوط است و طبق این بخشنامه کسانی که اقساط بانکی خود را به موقع پرداخت نکرده باشند، از افتتاح حساب محروم می‌شوند زیرا، آن‌ها بدحسابی خود به بانک را نشان داده‌اند و برای پیشگیری از اینکه با افتتاح حسابی جدید، نسبت دریافت دسته چک و صدور آن اقدام کنند، بانک‌ها از ارائه این خدمت بانکی به این قبیل افراد منع می‌شوند.

وی تاکید کرد که این افراد با افتتاح حساب جاری و کشیدن چک به سایر افراد موجب افزایش مطالبات معوق بانک‌ها شوند زیرا، بدحسابی آن‌ها در پرداخت اقساط مشخص شده است.

جمشیدی اعلام کرد که این افراد فقط می‌توانند حساب سپرده افتتاح کنند و از افتتاح حساب جاری محروم می‌شوند.

البته، بانک مرکزی در آخرین تغییراتی که در مقررات افتتاح حساب جاری با لحاظ قوانین و مقررات جاری کشور از جمله قانون صدور چک ایجاد کرد، بر اساس یکی از بند‌های این دستورالعمل افتتاح حساب جاری و همچنین تحویل دسته چک به اشخاص دارای «سابقه چک برگشتی» و یا «بدهی غیرجاری به بانک‌ها و یا مؤسسات اعتباری غیربانکی» ممنوع اعلام شده، اما ظاهرا براساس این بخشنامه‌ای که دبیر کانون بانک‌ها و موسسات اعتباری خصوصی نیز از آن صحبت می‌کند، افتتاح حساب برای افرادی که هر گونه بدهی به سیستم بانکی داشته باشند، ممنوع است.

منبع: ایسنا

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
روایت مشهورترین مفسدان اقتصادی روایت مشهورترین مفسدان اقتصادی
از «سلطان سکه» تا «امپراتور نفت»، پرونده‌های فساد اقتصادی در دو دهه اخیر، نه فقط بر تراز مالی کشور، بلکه بر اعتماد عمومی سایه انداخته‌اند.
مرگ عجیب استاد دانشگاه مسکو درون مجسمه ۸۵ متری! مرگ عجیب استاد دانشگاه مسکو درون مجسمه ۸۵ متری!
نیکولای چسنوکوف، رئیس آکادمی دولتی تربیت بدنی مسکو، در محل بنای یادبود دوران جنگ جهانی دوم در شهر ولگوگراد روسیه درگذشت.
بزن بریم! پیام «سیدورف» برای استقلالی‌ها بزن بریم! پیام «سیدورف» برای استقلالی‌ها
کلارنس سیدورف مشاور ورزشی باشگاه استقلال با انتشار تصوری از تیم فوتبال استقلال ابراز امیدواری کرد که آبی‌ها امروز به فینال جام حذفی باشگا‌های ایران صعود کنند.
درخشش پریناز ایزدیار در کن درخشش پریناز ایزدیار در کن
پریناز ایزدیار، بازیگر برجسته سینمای ایران، با حضور در فرش قرمز جشنواره کن ۲۰۲۵ برای فیلم «زن و بچه» به کارگردانی سعید روستایی، بار دیگر توجه رسانه‌های بین‌المللی را به خود جلب کرد.
بانک شهر ۱۴ هزار میلیارد تومان ضرر روی دست مردم گذاشت بانک شهر ۱۴ هزار میلیارد تومان ضرر روی دست مردم گذاشت
زیان انباشته ۱۴ هزار میلیارد تومانی بانک شهر نشان می‌دهد که این بانک نه تنها به تأمین مالی اقتصاد کشور کمکی نمی‌کند، بلکه در کار بانکداری خود نیز مانده و در نهایت مجبور به اضافه برداشت از بانک مرکزی و دستبرد به جیب مردم است.
قطعی برق صدای مخابرات را هم درآورد قطعی برق صدای مخابرات را هم درآورد
در پی افزایش نگرانی‌ها درباره پایداری خدمات مخابراتی هنگام قطعی برق، مدیرعامل شرکت مخابرات ایران با اشاره به وضعیت زیرساخت‌های کنونی، از نبود توان سرمایه‌گذاری برای نوسازی تجهیزات حیاتی خبر داد.
اعتصاب بخشی از پزشکان در سراسر کشور اعتصاب بخشی از پزشکان در سراسر کشور
امروز (شنبه سوم خرداد) دستیاران تخصصی پوست و مو در برخی شهر‌های کشور دست به اعتصاب زدند که منجر به تعطیلی برخی مراکز درمانی این حوزه شد
برگزیده
روایت مشهورترین مفسدان اقتصادی روایت مشهورترین مفسدان اقتصادی
از «سلطان سکه» تا «امپراتور نفت»، پرونده‌های فساد اقتصادی در دو دهه اخیر، نه فقط بر تراز مالی کشور، بلکه بر اعتماد عمومی سایه انداخته‌اند.
سلطان برنج ۲۵۰ هزار تومانی کیست؟ سلطان برنج ۲۵۰ هزار تومانی کیست؟
عاملان گرانی بازار برنج از سوی وزیر جهاد کشاورزی معرفی شدند.
«پالرمو» بهانه جدید تندرو‌ها برای دعوا «پالرمو» بهانه جدید تندرو‌ها برای دعوا
در شرایطی که دولت تلاش دارد از ظرفیت‌های بین‌المللی برای بهبود شرایط اقتصادی کشور بهره گیرد، جریان‌های تندرو با برجسته‌سازی مساله پالرمو، تلاش می‌کنند آن را به ابزاری برای تشدید تقابل‌های سیاسی بدل کنند.
صفحه خبر بالای تصاویر