کد خبر: ۳۲۴۷
تاریخ انتشار: ۰۱ دی ۱۴۰۰ - ۱۴:۱۳

۳ نفر از مصدومان حادثه مترو در بیمارستان هستند

مدیرعامل متروی تهران از تلاش برای بازگشایی خط شمالی متروی تهران - کرج خبر داد و گفت: شهردار تهران دستور دادند هرچه سریعتر جلسه کمیته عالی سوانح برگزار و نتایج اولیه به اطلاع شهردار و شهروندان برسد.
۳ نفر از مصدومان حادثه مترو در بیمارستان هستند

مدیرعامل متروی تهران از تلاش برای بازگشایی خط شمالی متروی تهران - کرج خبر داد و گفت: شهردار تهران دستور دادند هرچه سریعتر جلسه کمیته عالی سوانح برگزار و نتایج اولیه به اطلاع شهردار و شهروندان برسد.

۳ نفر از مصدومان حادثه مترو در بیمارستان هستند

مخاطب ۲۴ به نقل از ایسنا:شایسته در تشریح آخرین وضعیت برخورد دو قطار در ایستگاه چیتگر گفت: متاسفانه ساعت ۷ صبح امروز چهارشنبه حادثه برخورد دو قطار در ایستگاه چیتگر رخ داد که در پی آن ۲۲ نفر مجروح به همراه داشت. براساس آخرین گزارشی که دریافت کردیم در حال حاضر ۳ نفر در بیمارستان هستند که امیدواریم شفای کامل پیدا کند.

وی افزود: همکاران من تلاش می‌کنند خط شمالی را هرچه زودتر باز کنند تا جابه جایی مسافران ایستگاه صادقیه که به گلشهر می‌روند در بعد از ظهر انجام‌شود البته این موضوع یه روند عملیات بستگی دارد.

به گفته شایسته،   راه‌های جایگزینی با استفاده از ظرفیت اتوبوسرانی و تاکسیرانی فراهم‌شده تا جابجای شهروندان انجام‌شود البته از شهروندان خواهش می‌کنم زمان بندی تردد خود را کمی تغییر دهند و از حمل و نقل جایگزین از ایستگاه صادقیه به گلشهر استفاده کنند. ۱۳۰ دستگاه اتوبوس تندرو نیز با دستور شهردار تهرلن برای جابجایی مسافران از صادقیه به گلشهر آماده شده است.

وی با اشاره به حضور شهردار تهران در محل حادثه و جلسه‌ای که در همین خصوص برگزار شد گفت: شهردار تهران دستور دادند هرچه سریعتر جلسه کمیته عالی سوانح برگزار و نتایج اولیه به اطلاع شهردار و شهروندان برسد. همچنین شهردار تهران دستورات دیگری هم در خصوص روند عملیات و ساماندهی موضوع و همچنین تردد شهروندان در این جلسه ارائه دادند.

برچسب ها: حوادث مترو تهران
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
ترکیه هم به ایران خنجر زد ترکیه هم به ایران خنجر زد
همزمان با بازگشت تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران، دولت ترکیه اعلام کرد اموال و دارایی‌های ۲۰ فرد و ۱۸ نهاد ایرانی از جمله سازمان انرژی اتمی و بانک سپه را مسدود کرده است.
بابک زنجانی از اتوبوس‌های فوق لاکچریش رونمایی کرد+ فیلم بابک زنجانی از اتوبوس‌های فوق لاکچریش رونمایی کرد+ فیلم
اتوبوس‌های تازه‌ای که به نام بابک زنجانی شناخته می‌شوند، به‌زودی به ناوگان حمل‌ونقل عمومی کشور افزوده خواهند شد؛ اقدامی که می‌تواند بخشی از نیاز‌های این حوزه را پوشش دهد و تحولی در خدمات‌رسانی ایجاد کند.
رئیس جمهور وارد بندرعباس شد+ فیلم رئیس جمهور وارد بندرعباس شد+ فیلم
رئیس‌جمهور مسعود پزشکیان در نهمین سفر استانی خود وارد بندرعباس شد و در جمع مردم هرمزگان بر ضرورت توجه به تربیت نسل آینده و اصلاح شیوه‌های مدیریتی تأکید کرد.
برگزیده
سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی
به مناسبت روز جهانی سالمندان، بررسی می شود: خرد کهن سالمندان در عصر دیجیتال چگونه با تنهایی مبارزه می‌کند؟ بررسی نیازهای عاطفی، نقش دولت‌ها، فناوری و راه‌حل‌های جهانی برای جامعه دوستدار سالمند
فرهنگستان تصویب کرد، نامیاد معادل فارسی منشن + ویدئو فرهنگستان تصویب کرد، نامیاد معادل فارسی منشن + ویدئو
فرهنگستان زبان و ادب فارسی واژه «نامیاد» را به‌عنوان معادل فارسی «mention» تصویب کرد
به مناسبت روز جهانی بدون خودرو به مناسبت روز جهانی بدون خودرو
باید بسیار خوش‌خیال بود تا بپنداریم که شعارهایی همچون روز جهانی بدون خودرو در روند برنامه‌ریزی و مطالبه‌های شهروندی ما جای بگیرد. اگر چه برای رسالت و اهداف بزرگ باید تلاش نمود.
صفحه خبر بالای تصاویر