کد خبر: ۳۲۴۵۸
تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۴۰۲ - ۱۲:۴۵

دختران هندبالیست اصفهان، به دنبال پیروزی در بازی پرحاشیه

تیم هندبال بانوان سپاهان در هفته نخست لیگ‌برتر با نفت‌وگاز گچساران بازی داشت که به دلیل مسمومیت اعضای تیم نیمه‌کاره ماند تا طلایی‌پوشان پس از تعطیلات ملی با برگزاری این دیدار به لیگ بازگردند.
دختران هندبالیست اصفهان، به دنبال پیروزی در بازی پرحاشیه

مخاطب 24- تیم هندبال بانوان سپاهان که در این فصل با ترکیبی متفاوت و جمعی از بازیکنان جوان و باتجربه بومی اصفهان، راهی مسابقات لیگ برتر شده، در چارچوب هفته نخست (پنجشنبه، ۳۰ شهریور) برای انجام اولین دیدار خود عازم گچساران شدند، اما در ابتدای ورود تیم، زمین لرزه‌ای به قدرت ۴ ریشتر گچساران را لرزاند. در ادامه شب پیش از دیدار تیم‌های سپاهان و نفت و گاز گچساران، تمامی اعضای کاروان سپاهان با مسمومیت غذایی مواجه و راهی بیمارستان شدند که با بررسی نماینده فدراسیون بازی لغو شد.
شاگردان فاطمه محمدخانی در هفته دوم مهمان شهید چمران لارستان بودند که با نتیجه ۳۲ بر ۲۳ میزبان را شکست دادند.

هفته سوم برای سپاهان با شکست ۳۳ بر ۲۳ مقابل فولاد هرمزگان سپری شد ک در هفته چهارم با نتیجه ۳۷ بر ۲۷ مقابل نماینده سنندج پیروز شد. در هفته پنجم نیز طلایی‌پوشان با نتیجه نزدیک ۲۵ بر ۲۲ مقابل شهدای زرکان البرز باختند.

به این ترتیب در پایان هفته پنجم تیم هندبال بانوان سپاهان با یک بازی کمتر و ۲ پیروزی و ۲ باخت، موفق به کسب ۴ امتیاز شد و در رده پنجم جدول رده‌بندی قرار گرفت. حالا طلایی‌ها جمعه (یکم دی ماه) دیدار معوقه هفته نخست را دوباره در گچساران برگزار خواهد کرد.

فاطمه محمدخانی، سرمربی تیم هندبال بانوان سپاهان در گفتگو با ایسنا، پیش از این دیدار اظهار کرد: به دلیل اعزام تیم ملی به مسابقات جهانی، لیگ برتر هندبال بانوان برای مدتی تعطیل شده بود و فرصت خوبی برای تمرینات داشتیم.
وی ادامه داد: اول دی ماه بازی معوقه هفته نخست با نماینده گچساران را پیش رو داریم، گچساران تیم خوب و جوانی است که از نیرو‌های بومی استفاده می‌کند.

محمدخانی در خصوص روند آماده‌سازی تیمش تصریح کرد: تمرینات خوبی را پشت سر گذاشتیم و نقاط ضعف را برطرف و نقات قوت را بیشتر از قبل تقویت کنیم؛ به ۲ امتیاز بازی با گچساران واقعا نیاز داریم و بچه‌ها برای گرفتن امتیاز کامل بازی تلاش خواهند کرد.

سرمربی تیم هندبال بانوان سپاهان در پایان گفت: تمرینات را انجام داده‌ایم و امیدواریم با توجه به آنالیز فیلم بازی‌ها، بازی خوبی را انجام دهیم.
 طلایی‌پوشان با ۱۰۸ گل خورده بهترین سازمان دفاعی لیگ برتر هندبال بانوان را برای خود به ثبت رسانده و امیدوارند در ادامه بتوانند با عملکردی بهتر جایگاه خود در جدول رده‌بندی را نیز ارتقا دهند.

 

منبع: ایسنا

انتهای پیام

برچسب ها: هندبال
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد! مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد!
مایکروسافت روز چهارشنبه اعلام کرد که حدود ۹۰۰۰ کارمند را تعدیل خواهد کرد.
پخش آهنگ حبیب در صداوسیما پخش آهنگ حبیب در صداوسیما
قطعه «مرگ قو» حبیب محبیان در برنامه ققنوس صداوسیما با اجرای کامران نجف زاده پخش شد. این لحظات را می‌بینید
سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟ سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟
عمادالدین باقی از آزادی سعید مدنی، جامعه شناس، خبر داد و نوشت: این یکی از پاسخ‌های محکم به دشمنان ایران است که طمع بر اختلافات داخلی بسته‌اند.
وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد! وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد!
وریا غفوری، کاپیتان پیشین استقلال گفت: تعدادی تندرو کافه‌ام را تعطیل کردند. دوست دارم در کنار یک مربی بزرگ کار کنم.
جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول
پلیس محلی اسپانیا جزئیات سانحه‌ای که منجر به مرگ دیوگو ژوتا، مهاجم لیورپول شد را اعلام کرد.
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد
اسطوره پرورش اندام جهان در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان بستری شد.
برگزیده
دیدار حساس درویش و زنوزی دیدار حساس درویش و زنوزی
نشست مالک باشگاه تراکتور و مدیرعامل پرسپولیس در فدراسیون فوتبال برگزار شد.
سرمربی تیم لیگ یک از استقلال می‌آید سرمربی تیم لیگ یک از استقلال می‌آید
سیاوش اکبرپور بازیکن سابق استقلال به عنوان سرمربی بعثت کرمانشاه در لیگ آزادگان انتخاب شد.
وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد! وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد!
وریا غفوری، کاپیتان پیشین استقلال گفت: تعدادی تندرو کافه‌ام را تعطیل کردند. دوست دارم در کنار یک مربی بزرگ کار کنم.
صفحه خبر بالای تصاویر