کد خبر: ۳۲۴۲
تاریخ انتشار: ۰۱ دی ۱۴۰۰ - ۱۳:۱۸

«قهرمان» به فهرست اولیه اسکار راه یافت

نماینده سینمای ایران در اسکار ۲۰۲۲، در فهرست ۱۵ نامزد اولیه شاخه بهترین فیلم بین‌المللی قرار گرفت.
«قهرمان» به فهرست اولیه اسکار راه یافت

نماینده سینمای ایران در اسکار ۲۰۲۲، در فهرست ۱۵ نامزد اولیه شاخه بهترین فیلم بین‌المللی قرار گرفت. آکادمی اسکار، فهرست نامزد‌های اولیه در ۱۰ شاخه از جوایز اسکار ۲۰۲۲ را اعلام کرد و فیلم «قهرمان» به کارگردانی اصغر فرهادی به نمایندگی از سینمای ایران در میان ۱۵ نامزد اولیه شاخه بهترین فیلم بین‌المللی (غیرانگلیسی زبان) قرار گرفت.

«قهرمان» به فهرست اولیه اسکار راه یافت
مخاطب ۲۴- فیلم سینمایی «قهرمان» به همراه فیلم‌های «آزادی بزرگ» (استرالیا)، «زمین بازی» (بلژیک)، «فرار» (دانمارک)، «کوپه شماره ۶» (فنلاند)، «من مرد تو هستم» (آلمان)، «دست خدا» (ایتالیا)، «ماشین منو بران» (ژاپن)، «دعا برای ربوده شده» (مکزیک)، «بره» (ایسلند)، «بدترین آدم دنیا» (نروژ)، «لونانا: قایقی در کلاس» (بوتان)، «کلیسای جامع پلازا» (پاناما)، «رئیس خوب» (اسپانیا) است.

این پنجمین باری است که اصغر فرهادی با فیلم‌اش، نماینده سینمای ایران در جوایز اسکار می‌شود. فرهادی تاکنون دو بار با فیلم‌های «جدایی نادر از سیمین» و «فروشنده» موفق به کسب اسکار بین‌المللی شده است.

امسال ۹۳ کشور واجد شرایط رقابت در شاخه بهترین فیلم بین‌المللی جوایز اسکار بودند که تنها ۱۵ فیلم به فهرست اولیه اسکار راه یافتند. نامزد‌های نهایی اسکار در تمامی شاخه‌ها شامل ۵ فیلم بین‌المللی روز ۸ فوریه ۲۰۲۲ (۱۹ بهمن) معرفی می‌شوند و مراسم اسکار نیز ۲۷ مارس ۲۰۲۲ (۷ فروردین) برگزار می‌شود.

منبع: ایرنا

برچسب ها: اسکار قهرمان
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد
همزمان با ادامه فیلمبرداری فصل سوم مجموعه تلویزیونی «کارآگاه علوی» در شهرک سینمایی غزالی، نخستین تصویر بهنام تشکر در نقش کارآگاه علوی رونمایی شد؛ مجموعه‌ای اپیزودیک با قصه‌های جنایی–معمایی در بستر تاریخی که برای پخش در سال ۱۴۰۵ آماده می‌شود.
عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹ عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹
عکسی کمتر دیده‌شده از نیکی کریمی که در سال ۱۳۸۹ توسط عباس کیارستمی در لبنان ثبت شده، بار دیگر پیوند عمیق سینما، نگاه و سکوت را به یاد می‌آورد.
الوانی؛ از مشاجره خانوادگی تا پرده جشنواره الوانی؛ از مشاجره خانوادگی تا پرده جشنواره
پناه الوانی، فیلمساز جوان حاضر در هجدهمین جشنواره نهال، در گفت‌وگویی اختصاصی از نقطه شروع مسیر هنری‌اش، ایده غیرمنتظره شکل‌گیری فیلم تازه‌اش، تجربه حضور در نهال و نگاهش به آینده سخن گفت. ویدئوی کامل این گفت‌وگو در آپارات و یوتیوب منتشر شده است.
بورس در مسیر حباب نیست؛ شاخص تا ۴.۵ میلیون واحد می‌رسد؟ بورس در مسیر حباب نیست؛ شاخص تا ۴.۵ میلیون واحد می‌رسد؟
فردین آقابزرگی، کارشناس بازار سرمایه، با رد نگرانی‌ها درباره تکرار شرایط سال ۱۳۹۹ تأکید می‌کند رشد اخیر بورس با واقعیت‌های آماری همخوان است و بازار سهام با وجود نوسانات مقطعی، در افق میان‌مدت همچنان چشم‌انداز صعودی دارد.
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
فیلم: من از دخترها شماره می‌گرفتم به ابوالفضل پورعرب می‌دادم تا به آنها زنگ بزند! فیلم: من از دخترها شماره می‌گرفتم به ابوالفضل پورعرب می‌دادم تا به آنها زنگ بزند!
سینا حجازی گفت: شماره دخترها را به ابوالفضل پورعرب می‌دادم و او هم به همه آنها زنگ می‌زد! این بخش از برنامه امیرحسین قیاسی که جنجال برانگیز شده را می‌بینید.
سران شرکت کننده در اجلاس کشورهای صلح و اعتماد بین المللی + عکس یادگاری سران شرکت کننده در اجلاس کشورهای صلح و اعتماد بین المللی + عکس یادگاری
در مراسمی باشکوه در عشق‌آباد، رهبران جهانی در اجلاس بین‌المللی صلح و اعتماد گرد هم آمدند تا سی‌امین سالگرد بی‌طرفی دائم ترکمنستان را گرامی بدارند.
برگزیده
آینه‌کاری ایرانی در فهرست میراث جهانی یونسکو درخشید آینه‌کاری ایرانی در فهرست میراث جهانی یونسکو درخشید
در نشست کمیته بین‌دولتی پاسداری از میراث فرهنگی ناملموس یونسکو در دهلی نو، هنر سنتی آینه‌کاری ایران به‌عنوان میراث جهانی ثبت شد و برگ زرینی دیگر به کارنامه فرهنگی کشور افزوده شد.
بیانیه رسمی تهیه‌کننده سریال شغال در پی محکومیت بازیگر نقش سیاوش در این سریال بیانیه رسمی تهیه‌کننده سریال شغال در پی محکومیت بازیگر نقش سیاوش در این سریال
سرانجام پس از چند ماه پیگیری و ارائه مدارک و مستندات متقن و حقوقی، هیئت داوری خانه سینما رأی خود را درباره شکایت علی طلوعی، تهیه‌کننده سریال شغال، از آقای سجاد بابایی، بازیگر نقش سیاوش در سریال شغال صادر و ابلاغ کرد
پژمان جان امشب طبق برنامه تهرانه پژمان جان امشب طبق برنامه تهرانه
پژمان جمشیدی بازیگر سینما که پس از آزادی از زندان به قید وثقیه دو هفته قبل برای دیدار با خانواده به کانادا سفر کرده بود ساعتی قبل به تهران بازگشت
صفحه خبر بالای تصاویر