کد خبر: ۳۲۴۲
تاریخ انتشار: ۰۱ دی ۱۴۰۰ - ۱۳:۱۸

«قهرمان» به فهرست اولیه اسکار راه یافت

نماینده سینمای ایران در اسکار ۲۰۲۲، در فهرست ۱۵ نامزد اولیه شاخه بهترین فیلم بین‌المللی قرار گرفت.
«قهرمان» به فهرست اولیه اسکار راه یافت

نماینده سینمای ایران در اسکار ۲۰۲۲، در فهرست ۱۵ نامزد اولیه شاخه بهترین فیلم بین‌المللی قرار گرفت. آکادمی اسکار، فهرست نامزد‌های اولیه در ۱۰ شاخه از جوایز اسکار ۲۰۲۲ را اعلام کرد و فیلم «قهرمان» به کارگردانی اصغر فرهادی به نمایندگی از سینمای ایران در میان ۱۵ نامزد اولیه شاخه بهترین فیلم بین‌المللی (غیرانگلیسی زبان) قرار گرفت.

«قهرمان» به فهرست اولیه اسکار راه یافت
مخاطب ۲۴- فیلم سینمایی «قهرمان» به همراه فیلم‌های «آزادی بزرگ» (استرالیا)، «زمین بازی» (بلژیک)، «فرار» (دانمارک)، «کوپه شماره ۶» (فنلاند)، «من مرد تو هستم» (آلمان)، «دست خدا» (ایتالیا)، «ماشین منو بران» (ژاپن)، «دعا برای ربوده شده» (مکزیک)، «بره» (ایسلند)، «بدترین آدم دنیا» (نروژ)، «لونانا: قایقی در کلاس» (بوتان)، «کلیسای جامع پلازا» (پاناما)، «رئیس خوب» (اسپانیا) است.

این پنجمین باری است که اصغر فرهادی با فیلم‌اش، نماینده سینمای ایران در جوایز اسکار می‌شود. فرهادی تاکنون دو بار با فیلم‌های «جدایی نادر از سیمین» و «فروشنده» موفق به کسب اسکار بین‌المللی شده است.

امسال ۹۳ کشور واجد شرایط رقابت در شاخه بهترین فیلم بین‌المللی جوایز اسکار بودند که تنها ۱۵ فیلم به فهرست اولیه اسکار راه یافتند. نامزد‌های نهایی اسکار در تمامی شاخه‌ها شامل ۵ فیلم بین‌المللی روز ۸ فوریه ۲۰۲۲ (۱۹ بهمن) معرفی می‌شوند و مراسم اسکار نیز ۲۷ مارس ۲۰۲۲ (۷ فروردین) برگزار می‌شود.

منبع: ایرنا

برچسب ها: اسکار قهرمان
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
رضا رشیدپور ممنوع الفعالیت شد! رضا رشیدپور ممنوع الفعالیت شد!
رضا رشیدپور در توییتر خود نوشت به من فرمودند که «ممنوع‌الفعالیت» هستی و حتی اجازه‌ی کار در پلتفرم هم به تو نمی‌دهیم.
روز جهانی مرد؛ بازاندیشی نقش‌های مردانه در جهان امروز روز جهانی مرد؛ بازاندیشی نقش‌های مردانه در جهان امروز
روز جهانی مرد فرصتی است برای گفت‌و‌گو درباره فشار‌های پنهان، انتظارات اجتماعی و ضرورت بازتعریف نقش‌های مردانه در جهانی که در حال تغییر است.
داریوش ارجمند هنرمندان را به هوشیاری در برابر پیدا شدن جنازه در سد کرج دعوت می‌کند داریوش ارجمند هنرمندان را به هوشیاری در برابر پیدا شدن جنازه در سد کرج دعوت می‌کند
به داریوش ارجمند از هنرمندان خواست در برابر شایعاتی مانند «پیدا شدن جنازه در سد کرج» هوشیار باشند و بر نقش سربازی آنان در دفاع از فرهنگ در دوران آشوب تأکید کرد.
زهران ممدانی؛ انقلاب در نیویورک و نبرد با نابرابری‌ها زهران ممدانی؛ انقلاب در نیویورک و نبرد با نابرابری‌ها
زهران ممدانی، شهردار جدید نیویورک، با پیشینه مهاجرتی و برنامه‌های عدالت‌محور، مقابله با بحران مسکن و اصلاح مدارس را اولویت خود قرار داده است.
امضای «توافق راهبردی» بین آمریکا و عربستان امضای «توافق راهبردی» بین آمریکا و عربستان
ترامپ و عربستان در چارچوب توافق راهبردی، بسته بزرگی از تسلیحات شامل جنگنده‌های اف‌۳۵ را تصویب کردند. ولیعهد سعودی وعده سرمایه‌گذاری یک تریلیون دلاری داد.
نزاع خانوادگی بر سر ارث منجر به قتل شد نزاع خانوادگی بر سر ارث منجر به قتل شد
در یک نزاع خانوادگی در محله خزانه تهران، آرش ۲۲ ساله با ضربات چاقو مادربزرگ ۶۵ ساله خود را کشت و عمویش را مجروح کرد.
فرزند کاظم صدیقی درگذشت فرزند کاظم صدیقی درگذشت
محمدمهدی صدیقی، فرزند حجت‌الاسلام کاظم صدیقی، امام جمعه سابق تهران، به دلیل ایست قلبی دار فانی را وداع گفت.
برگزیده
پژمان جان امشب طبق برنامه تهرانه پژمان جان امشب طبق برنامه تهرانه
پژمان جمشیدی بازیگر سینما که پس از آزادی از زندان به قید وثقیه دو هفته قبل برای دیدار با خانواده به کانادا سفر کرده بود ساعتی قبل به تهران بازگشت
ملیکا پارسادوست، بیوگرافی خانم شاکی + عکس ملیکا پارسادوست، بیوگرافی خانم شاکی + عکس
ملیکا پارسا دوست، شاکی پرونده حواشی اخیر پژمان جمشیدی توجه کاربران فضای مجازی را به خود جلب کرد.
سفرنامه‌نویسی به روایت تصویر سفرنامه‌نویسی به روایت تصویر
منصور ضابطیان در این نشست به تجربه‌های شخصی خود در حوزه سفرنامه‌نویسی پرداخت و با نگاهی تحلیلی، به نقش قصه و تصویر در روایت‌های سفر اشاره کرد
صفحه خبر بالای تصاویر