کد خبر: ۳۲۴۰۹
تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۳

فیلم یک روحانی از «فسیل» جلو افتاد

فیلم‌های روی پرده در روز‌های چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه هفته گذشته چقدر فروختند؟ بیشترین فروش به کدام فیلم تعلق داشت؟ در هر سانس چند نفر صندلی‌های سینما‌ها را پر کردند؟ جواب این سوالات را در این گزارش پیدا می‌شود.
فیلم یک روحانی از «فسیل» جلو افتاد

مخاطب 24- پرفروش‌ترین فیلم روز‌های چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه هفته گذشته «هتل» ساخته مسعود اطیابی با بازی پژمان جمشیدی و محسن کیایی بود که ۷ میلیارد و ۳۷۰ میلیون تومان فروخت و ۱۴۶ هزار و ۱۰۶ نفر در ۲ هزار و ۱۴ سانس در ۳۶۹ سالن تماشایش کردند. در این ۳ روز، به طور متوسط در هر سانس ۷۲.۱ نفر به تماشای این فیلم نشستند. «هتل» در کل کمی بیش از ۱۹۱ میلیارد و ۱۹۶ میلیون تومان فروخته و ۴ میلیون و ۳۹۵ هزار و ۲۱۵ نفر آن را تماشا کرده‌اند.

دومین فیلم پرفروش این ۳ روز «ویلای ساحلی» کیانوش عیاری با بازی رضا عطاران و پژمان جمشیدی بود که ۵ میلیارد و ۶۹۲ میلیون تومان فروش کرد و ۱۰۸ هزار و ۷۰۰ تماشاگر در هزار و ۶۱۰ سانس در ۳۴۶ سالن تماشاگر آن بودند. میایگین تماشاگر این فیلم در هر سانس در این ۳ روز ۶۷.۵ نفر بود. با فروش این ۳ روز، «ویلای ساحلی» روی‌هم‌رفته ۱۴ میلیارد و ۶۱ میلیون تومان فروخته و برای رسیدن به فروش «هتل» مسیر درازی پیش رو دارد.

در مقایسه میزان فروش «هتل» و «ویلای ساحلی» باید به این نکته توجه کرد که در همین ۳ روز «هتل» ۹۵۳ سانس و ۲۳ سالن بیشتر از «ویلای ساحلی» در اختیار داشت، آن‌هم در حالی که «هتل» از ۵ مهر اکرانش آغاز شده و «ویلای ساحلی» تازه از ۱۵ این ماه به روی پرده آمده است. مسلما با افزایش تعداد سانس و سالن سینما‌های نمایش‌دهنده «ویلای ساحلی» فروش این فیلم هم رشد قابل ملاحظه‌ای خواهد کرد.

در جایگاه سومین فیلم پرفروش ۳ روز آخر هفته پیش، «ورود و خروج ممنوع» ساخته روحانی معمم امید آقایی جلیانی و با بازی محمدرضا شریفی‌نیا، اکبر عبدی و نیوشا ضیغمی قرار داشت که ۲ میلیارد و ۲۹۹ میلیون تومان فروخت و ۴۴ هزار و ۱۸۱ نفر در ۷۶۷ سانس در ۲۲۲ سالن تماشاگر این فیلم بودند. میانگین تماشاگر این فیلم در این ۳ روز ۴۴.۱ تماشاگر بود. اکران «ورود و خروج ممنوع» از ۱۵ آذر آغاز شده و در کل ۴ میلیارد و ۲۲۷ میلیون تومان فروخته است.

«فسیل» ساخته کریم امینی و با بازی بهرام افشاری که نزدیک ۲۹۷ میلیارد تومان فروخته و احتمالا از مرز ۳۰۰ میلیارد تومان هم عبور می‌کند، در این ۳ روز فیلم چهارم جدول فروش بود و یک میلیارد و ۵۵۸ میلیون تومان فروش کرد و ۳۲ هزار ۲۵۱ نفر را به سینما کشاند. این فیلم در این ۳ روز با ۱۸۹ سالن و ۵۸۷ سانس به طور متوسط در هر سانس ۵۴.۹ نفر تماشاگر داشت. اکران «فسیل» از ۲۵ اسفند سال گذشته آغاز شده و با اینکه مدتی پیش مقرر شد اکران این فیلم در تهران پایان پذیرد، اما تقریبا حدود ۵۰۰ میلیون تومان از فروش ۳ روز آخر هفته گذشته «فسیل» در تهران بوده است.

انیمیشن «بچه‌زرنگ» در این ۳ روز یک میلیارد و ۱۰ میلیون فروخت و ۲۶ هزار و ۸۰ نفر در ۲۶۴ سالن و ۷۰۳ سانس تماشاگرش بودند. میانگین تماشاگر هر سانس این فیلم در این ۳ روز ۳۷.۰۹ نفر بود. این انیمیشن که چیزی در حدود یک میلیون دلار هزینه ساختش شده، از ۵ مهر به روی پرده آمده و در کل ۴۹ میلیارد و ۱۹۵ میلیون تومان در گیشه فروش داشته است. «بچه‌زرنگ» پرفروش‌ترین انیمیشن تاریخ سینمای ایران است.

نخستین ساخته مستانه مهاجر، تدوینگر نام‌آشنای سینما، «جوجه‌تیغی» است که از ۲۴ آبان به روی پرده آمده و در ۳ روز آخر هفته پیش ۷۸۷ میلیون تومان فروش و ۱۴ هزار و ۹۶۸ تماشاگر در ۱۷۰ سالن و ۴۷۹ سانس داشت. به طور میانگین در هر سانس ۳۱.۲ نفر این فیلم را در این ۳ روز تماشا کردند. فروش کلی این فیلم برابر است با ۹ میلیارد و ۳۴۲ میلیون تومان.

دیگر انیمیشن روی پرده یعنی «مسافری از گانورا» ساخته سید احمد علمدار در این ۳ روز با ۹ هزار و ۲۷۴ تماشاگر در ۱۷۰ سالن و ۴۹۵ سانس به فروشی معادل ۳۹۰ میلیون تومان دست پیدا کرد. میانگین تماشاگر این انیمیشن در هر سانس در این ۳ روز ۱۸.۷ نفر بود. «مسافری از گانورا» که از ۱۵ آذر به روی پرده آمده در کل یک میلیارد و ۴۴ میلیون تومان فروخته است.

به طور کلی در این ۳ روز سینمای ایران ۲۰ میلیارد و ۹۵۲ میلیون و ۹۹۶ هزار و ۵۰۰ تومان فروش داشت و ۴۱۸ هزار و ۶۶۳ نفر در ۸ هزار ۳۲۹ سانس از ۲۳ فیلم روی پرده دیدن کردند.

در این ۳ روز، به طور میانگین در هر سانس ۵۰.۲ نفر تماشاگر فیلم‌های روی پرده بودند.

 

منبع: همشهری آنلاین

برچسب ها: فیلم
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک
در پایان دومین مسابقه آسیایی استقلال در لیگ قهرمانان دو هواداران نتوانستند خشم خود را پنهان کنند و به تندی از خجالت بازیکنان و کادر فنی استقلال در آمدند
برنامه دولت برای مقابله با مکانیسم ماشه یکشنبه تصویب می‌شود برنامه دولت برای مقابله با مکانیسم ماشه یکشنبه تصویب می‌شود
سخنگوی دولت اعلام کرد برنامه جامع ایران برای مقابله با مکانیسم ماشه و کاهش فشار تحریم‌ها روز یکشنبه تصویب خواهد شد؛ برنامه‌ای با مأموریت‌های مشخص برای دستگاه‌ها.
تصمیم بزرگ حسن یزدانی؛ فردا تکلیف مشخص می‌شود تصمیم بزرگ حسن یزدانی؛ فردا تکلیف مشخص می‌شود
حسن یزدانی، ستاره کشتی جهان، فردا درباره بازگشت به تشک و احتمال پیوستن به تیم کشتی استقلال جویبار تصمیم نهایی خود را اعلام می‌کند.
پهپاد هوشمند آلمان؛ شکارچی بی‌صدا در آسمان اروپا پهپاد هوشمند آلمان؛ شکارچی بی‌صدا در آسمان اروپا
آلمان از پهپاد جنگی جدید “CA-۱ Europa” رونمایی کرد؛ پرنده‌ای هوشمند که با هوش مصنوعی، تصمیم‌گیری و همکاری گروهی در میدان نبرد را بر عهده می‌گیرد.
قیمت سکه و طلا امروز ۹ مهر ۱۴۰۴ + جدول کامل قیمت سکه و طلا امروز ۹ مهر ۱۴۰۴ + جدول کامل
آخرین نرخ‌های سکه و طلا امروز چهارشنبه ۹ مهر ۱۴۰۴ منتشر شد؛ شامل سکه امامی، بهار آزادی، نیم و ربع سکه و همچنین قیمت انس جهانی طلا.
انتصاب مدیرکل جدید صمت فارس؛ فرصتی برای رونق تولید و سرمایه‌گذاری انتصاب مدیرکل جدید صمت فارس؛ فرصتی برای رونق تولید و سرمایه‌گذاری
در نشستی با حضور اعضای حزب همبستگی دانش‌آموختگان فارس، انتصاب مدیرکل جدید صمت، بر حمایت از تولید، سرمایه‌گذاری و بهره‌برداری از ظرفیت‌های گردشگری استان تأکید شد.
سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی
به مناسبت روز جهانی سالمندان، بررسی می شود: خرد کهن سالمندان در عصر دیجیتال چگونه با تنهایی مبارزه می‌کند؟ بررسی نیازهای عاطفی، نقش دولت‌ها، فناوری و راه‌حل‌های جهانی برای جامعه دوستدار سالمند
برگزیده
جشن بزرگ منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران + عکس جشن بزرگ منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران + عکس
پانزدهمین جشن منتقدان و نویسندگان سینمای ایران شامگاه شنبه هشتم شهریور ۱۴۰۴در تالار قلم کتابخانه ملی ایران برگزار شد
ما همه با هم هستیم، حتی اگر دگرگون فکر کنیم ما همه با هم هستیم، حتی اگر دگرگون فکر کنیم
اشک‌های ستاره اسکندری برای ترانه علیدوستی، باران کوثری، هنگامه قاضیانی، پانته‌آ بهرام و شقایق دهقان
روز جهانی بی‌خبری خوش‌خبری روز جهانی بی‌خبری خوش‌خبری
۱۱ سپتامبر روز جهانی بی‌خبری خوش خبری است.؟  می‌گویند امروز روز جهانی"No  news is good news"  است. به زبان خودمانی همان ضرب المثل معروف فارسی که می‌گوید بی خبری خوش خبری است
صفحه خبر بالای تصاویر