کد خبر: ۳۲۴۰۹
تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۳

فیلم یک روحانی از «فسیل» جلو افتاد

فیلم‌های روی پرده در روز‌های چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه هفته گذشته چقدر فروختند؟ بیشترین فروش به کدام فیلم تعلق داشت؟ در هر سانس چند نفر صندلی‌های سینما‌ها را پر کردند؟ جواب این سوالات را در این گزارش پیدا می‌شود.
فیلم یک روحانی از «فسیل» جلو افتاد

مخاطب 24- پرفروش‌ترین فیلم روز‌های چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه هفته گذشته «هتل» ساخته مسعود اطیابی با بازی پژمان جمشیدی و محسن کیایی بود که ۷ میلیارد و ۳۷۰ میلیون تومان فروخت و ۱۴۶ هزار و ۱۰۶ نفر در ۲ هزار و ۱۴ سانس در ۳۶۹ سالن تماشایش کردند. در این ۳ روز، به طور متوسط در هر سانس ۷۲.۱ نفر به تماشای این فیلم نشستند. «هتل» در کل کمی بیش از ۱۹۱ میلیارد و ۱۹۶ میلیون تومان فروخته و ۴ میلیون و ۳۹۵ هزار و ۲۱۵ نفر آن را تماشا کرده‌اند.

دومین فیلم پرفروش این ۳ روز «ویلای ساحلی» کیانوش عیاری با بازی رضا عطاران و پژمان جمشیدی بود که ۵ میلیارد و ۶۹۲ میلیون تومان فروش کرد و ۱۰۸ هزار و ۷۰۰ تماشاگر در هزار و ۶۱۰ سانس در ۳۴۶ سالن تماشاگر آن بودند. میایگین تماشاگر این فیلم در هر سانس در این ۳ روز ۶۷.۵ نفر بود. با فروش این ۳ روز، «ویلای ساحلی» روی‌هم‌رفته ۱۴ میلیارد و ۶۱ میلیون تومان فروخته و برای رسیدن به فروش «هتل» مسیر درازی پیش رو دارد.

در مقایسه میزان فروش «هتل» و «ویلای ساحلی» باید به این نکته توجه کرد که در همین ۳ روز «هتل» ۹۵۳ سانس و ۲۳ سالن بیشتر از «ویلای ساحلی» در اختیار داشت، آن‌هم در حالی که «هتل» از ۵ مهر اکرانش آغاز شده و «ویلای ساحلی» تازه از ۱۵ این ماه به روی پرده آمده است. مسلما با افزایش تعداد سانس و سالن سینما‌های نمایش‌دهنده «ویلای ساحلی» فروش این فیلم هم رشد قابل ملاحظه‌ای خواهد کرد.

در جایگاه سومین فیلم پرفروش ۳ روز آخر هفته پیش، «ورود و خروج ممنوع» ساخته روحانی معمم امید آقایی جلیانی و با بازی محمدرضا شریفی‌نیا، اکبر عبدی و نیوشا ضیغمی قرار داشت که ۲ میلیارد و ۲۹۹ میلیون تومان فروخت و ۴۴ هزار و ۱۸۱ نفر در ۷۶۷ سانس در ۲۲۲ سالن تماشاگر این فیلم بودند. میانگین تماشاگر این فیلم در این ۳ روز ۴۴.۱ تماشاگر بود. اکران «ورود و خروج ممنوع» از ۱۵ آذر آغاز شده و در کل ۴ میلیارد و ۲۲۷ میلیون تومان فروخته است.

«فسیل» ساخته کریم امینی و با بازی بهرام افشاری که نزدیک ۲۹۷ میلیارد تومان فروخته و احتمالا از مرز ۳۰۰ میلیارد تومان هم عبور می‌کند، در این ۳ روز فیلم چهارم جدول فروش بود و یک میلیارد و ۵۵۸ میلیون تومان فروش کرد و ۳۲ هزار ۲۵۱ نفر را به سینما کشاند. این فیلم در این ۳ روز با ۱۸۹ سالن و ۵۸۷ سانس به طور متوسط در هر سانس ۵۴.۹ نفر تماشاگر داشت. اکران «فسیل» از ۲۵ اسفند سال گذشته آغاز شده و با اینکه مدتی پیش مقرر شد اکران این فیلم در تهران پایان پذیرد، اما تقریبا حدود ۵۰۰ میلیون تومان از فروش ۳ روز آخر هفته گذشته «فسیل» در تهران بوده است.

انیمیشن «بچه‌زرنگ» در این ۳ روز یک میلیارد و ۱۰ میلیون فروخت و ۲۶ هزار و ۸۰ نفر در ۲۶۴ سالن و ۷۰۳ سانس تماشاگرش بودند. میانگین تماشاگر هر سانس این فیلم در این ۳ روز ۳۷.۰۹ نفر بود. این انیمیشن که چیزی در حدود یک میلیون دلار هزینه ساختش شده، از ۵ مهر به روی پرده آمده و در کل ۴۹ میلیارد و ۱۹۵ میلیون تومان در گیشه فروش داشته است. «بچه‌زرنگ» پرفروش‌ترین انیمیشن تاریخ سینمای ایران است.

نخستین ساخته مستانه مهاجر، تدوینگر نام‌آشنای سینما، «جوجه‌تیغی» است که از ۲۴ آبان به روی پرده آمده و در ۳ روز آخر هفته پیش ۷۸۷ میلیون تومان فروش و ۱۴ هزار و ۹۶۸ تماشاگر در ۱۷۰ سالن و ۴۷۹ سانس داشت. به طور میانگین در هر سانس ۳۱.۲ نفر این فیلم را در این ۳ روز تماشا کردند. فروش کلی این فیلم برابر است با ۹ میلیارد و ۳۴۲ میلیون تومان.

دیگر انیمیشن روی پرده یعنی «مسافری از گانورا» ساخته سید احمد علمدار در این ۳ روز با ۹ هزار و ۲۷۴ تماشاگر در ۱۷۰ سالن و ۴۹۵ سانس به فروشی معادل ۳۹۰ میلیون تومان دست پیدا کرد. میانگین تماشاگر این انیمیشن در هر سانس در این ۳ روز ۱۸.۷ نفر بود. «مسافری از گانورا» که از ۱۵ آذر به روی پرده آمده در کل یک میلیارد و ۴۴ میلیون تومان فروخته است.

به طور کلی در این ۳ روز سینمای ایران ۲۰ میلیارد و ۹۵۲ میلیون و ۹۹۶ هزار و ۵۰۰ تومان فروش داشت و ۴۱۸ هزار و ۶۶۳ نفر در ۸ هزار ۳۲۹ سانس از ۲۳ فیلم روی پرده دیدن کردند.

در این ۳ روز، به طور میانگین در هر سانس ۵۰.۲ نفر تماشاگر فیلم‌های روی پرده بودند.

 

منبع: همشهری آنلاین

برچسب ها: فیلم
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
پخش آهنگ حبیب در صداوسیما پخش آهنگ حبیب در صداوسیما
قطعه «مرگ قو» حبیب محبیان در برنامه ققنوس صداوسیما با اجرای کامران نجف زاده پخش شد. این لحظات را می‌بینید
سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟ سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟
عمادالدین باقی از آزادی سعید مدنی، جامعه شناس، خبر داد و نوشت: این یکی از پاسخ‌های محکم به دشمنان ایران است که طمع بر اختلافات داخلی بسته‌اند.
وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد! وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد!
وریا غفوری، کاپیتان پیشین استقلال گفت: تعدادی تندرو کافه‌ام را تعطیل کردند. دوست دارم در کنار یک مربی بزرگ کار کنم.
جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول
پلیس محلی اسپانیا جزئیات سانحه‌ای که منجر به مرگ دیوگو ژوتا، مهاجم لیورپول شد را اعلام کرد.
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد
اسطوره پرورش اندام جهان در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان بستری شد.
اتباع غیرمجاز همگی از ایران اخراج شدند؟ اتباع غیرمجاز همگی از ایران اخراج شدند؟
لایحه ساختار، وظایف و اختیارات سازمان ملی مهاجرت در حالی اسفندسال گذشته در مجلس اعلام وصول شد که پس از حمله رژیم صهیونیستی به کشورمان، دولت و مجلس بیش از گذشته نسبت به ساماندهی اتباع بیگانه اصرار دارند.
برگزیده
پخش آهنگ حبیب در صداوسیما پخش آهنگ حبیب در صداوسیما
قطعه «مرگ قو» حبیب محبیان در برنامه ققنوس صداوسیما با اجرای کامران نجف زاده پخش شد. این لحظات را می‌بینید
چرا مادر سردار باقری شرمنده بود؟ چرا مادر سردار باقری شرمنده بود؟
مادر شهیدان حسن و محمد باقری چند سال قبل در گفت‌وگویی از شرمندگی خود در برابر مادران شهدا سخن گفت: وقتی مادرانی هستند که مثلاً ۲ شهید یا سه شهید داده‌اند واقعاً انسان پیش آنها خیلی شرمنده است.
"علاج" چاوشی "علاج" چاوشی
در پی وارد شدن هجمه‌هایی به محسن چاوشی از طرف عناصر ضد انقلاب خارج‌نشین، رئیس سازمان هنری و امور سینمایی دفاع مقدس و مقاومت، یادداشتی حمایتی خطاب به وی نوشت.
صفحه خبر بالای تصاویر