کد خبر: ۳۲۲۹۷
تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۷

پرداخت به موقع ارز دارویی، مشکل تامین دارو را مرتفع می‌کند

یک عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با اشاره به پرداخت یارانه دارو طبق بودجه سال 1403 گفت اگر تخصیص و تامین ارز و یارانه دارو به موقع انجام شود، مشکلی در تامین دارو وجود ندارد.
پرداخت به موقع ارز دارویی، مشکل تامین دارو را مرتفع می‌کند

مخاطب24:همایون سامه‌یح نجف‌آبادی در گفتگو با پانا درخصوص وضعیت یارانه دارو در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ اظهار کرد: «پرداخت یارانه نقدی و کالابرگ الکترونیک به گروه‌های مشمول، یارانه دارو، شیر خشک و ملزومات مصرفی پزشکی در سال آینده انجام می‌شود، اما موضوعی که اکنون وجود دارد، مشکلات بخش دارو و تجهیزات پزشکی در کشور است که این مشکلات خیلی زیاد هستند و تمام درگیری‌هایی که در کمیسیون بهداشت وجود دارد نیز مربوط به مساله تامین ارز و یارانه‌ای است که باید پرداخت شود.»

این نماینده مجلس اضافه کرد: «پرداخت ارز و یارانه دارو به‌صورتی است که ناقص انجام می‌شود و طبیعی است که تمام چرخه تولید و توزیع دارو دچار اشکال می‌شود. از طرفی سال گذشته یارانه دارو بسیار کم بود و اکنون میزان آن در لایحه بودجه مشخص نیست.»

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: «تمام تلاش کمیسیون بهداست این است که بودجه مجموعه بهداشت و درمان تامین شود در واقع نه تنها تخصیص بلکه تامین آن هم اهمیت دارد، زیرا مشکلات زیادی در سال ۱۴۰۲ بوده است که همچنان ادامه دارد و در لایحه بودجه ۱۴۰۳ نمایندگان کمیسیون بهداشت در جلسه کمیسیون تلفیق هم موافق تایید کلیات بودجه نبودند و قرار است مورد تجدید نظر قرار بگیرد.»

*نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی روز (سه‌شنبه ۲۱ آذر ماه سال جاری)، کلیات لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور را مورد بررسی قرار دادند و آن را رد کردند. با رد کلیات بودجه در صحن علنی مجلس شورای اسلامی؛ دولت ۷ روز فرصت دارد تا لایحه ارجاع شده از سوی مجلس را اصلاح کرده و مجددا تقدیم کند. یکی از ابهامات مطرح شده در لایحه بودجه ۱۴۰۳ درخصوص پیش‌بینی منابع کافی برای یارانه دارو است و طبق اعلام نمایندگان درخصوص یارانه دارو در لایحه تقدیم شده رقم مشخصی تعیین نشده و از این حیث ابهام وجود دارد. عدم تصریح رقم مشخص برای یارانه دارو و مشخص نکردن سهم یارانه تجهیزات پزشکی از آن، از جمله ملاحظات جدی است که باید در ارزیابی لایحه بودجه تقدیم شده مدنظر قرار گیرد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
نماینده ترامپ در مذاکره با عباس عراقچی کیست؟ نماینده ترامپ در مذاکره با عباس عراقچی کیست؟
نماینده ترامپ در مذاکرات یک یهودی است که روابط بسیار نزدیکی با ترامپ دارد و به دنبال «برچیده شدن» برنامه هسته‌ای ایران نیست.
ثروتمندترین زنان جهان در سال ۲۰۲۵ ثروتمندترین زنان جهان در سال ۲۰۲۵
مجله مشهور فوربز، لیست به‌روزرسانی شده و ۱۰ نفره ثروتمندترین زنان جهان در نیمه اول سال ۲۰۲۵ میلادی را منتشر کرد.
دل رسایی برای شنبه شور میزنه! دل رسایی برای شنبه شور میزنه!
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: با توجه به اینکه ما الان مذاکرات غیرمستقیمی داریم و این مذاکرات در جریان است، نباید از درون کشور پیام ضعف مخابره شود.
ترامپ مزاحم تلفنی می‌شود؟ ترامپ مزاحم تلفنی می‌شود؟
کاخ سفید از اظهار نظر درباره تماس‌های خصوصی رئیس‌جمهور آمریکا یا وقوع این مکالمه خودداری کرد. مک‌مستر که با شبکه سی‌بی‌اس همکاری دارد، از اظهار نظر درباره این تماس خودداری کرد.
سهراب پاکزاد خیالت جمع را خواند! سهراب پاکزاد خیالت جمع را خواند!
خیالت جمع قطعه‌ای از سهراب پاکزاد خواننده پاپ است. موزیک ویدیوی این قطعه را می‌بینید و می‌شنوید.
علیرضا دبیر با دوبنده قرمز متخصص هوش مصنوعی! علیرضا دبیر با دوبنده قرمز متخصص هوش مصنوعی!
دبیر گفت: در هوش مصنوعی نزدیک به ۵۰۰ میلیارد هزینه کردیم!
پهپاد انتحاری جدید ایران با ۴۰۰۰ کیلومتر برد پهپاد انتحاری جدید ایران با ۴۰۰۰ کیلومتر برد
با وجود آنکه تصور می‌شود سلاح‌های ایران به صورت عمده تا ۲۵۰۰ کیلومتر است و باید برای رسیدن به برد بیشتر اصلاحات فنی ایجاد کرد، اما ایران شش ماه پیش یعنی پیش از روی کار آمدن دونالد ترامپ در آمریکا، از یک پهپاد انتحاری رونمایی کرد که ۴۰۰۰ کیلومتر برد دارد و حالا توجهات به این پهپاد جلب شده است.
برگزیده
حقوق جدید سربازان در سال ۱۴۰۴ اعلام شد حقوق جدید سربازان در سال ۱۴۰۴ اعلام شد
حقوق سربازان مجرد در مناطق عملیاتی، حداقل ۹ میلیون و ۷۵۰ هزار تومان است.
بانک‌ها سال ۱۴۰۳ چقدر وام دادند؟ بانک‌ها سال ۱۴۰۳ چقدر وام دادند؟
در سال ۱۴۰۳ مبلغ ۷ هزار و ۶۶۴ همت تسهیلات پرداخت شده که در مقایسه با دوره مشابه سال قبل مبلغ ۱ هزار و ۸۹۶ همت معادل ۳۲.۹ درصد افزایش داشته است.
کالابرگ مرحله دوم دهک ۱ تا ۳ واریز شد کالابرگ مرحله دوم دهک ۱ تا ۳ واریز شد
سخنگوی طرح کالابرگ: سرپرستان خانوارِ حدود ۳۰ میلیون نفر از هموطنان از امروز می‌توانند با مراجعه به ۲۳۰ هزار فروشگاه از ۱۱ قلم محصول تعریف شده در طرح را به مبلغ ۵۰۰ هزار تومان برای هریک از اعضا خانواده خود خرید کنند.
صفحه خبر بالای تصاویر