کد خبر: ۳۲۱۶۲
تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۴۰۲ - ۱۴:۱۲
آموزش و پرورش خبر داد:

عفاف و حجاب بین دانش‌آموزان دستوری شد

محمدحسین پورثانی، مدیرکل فرهنگی هنری، اردو‌ها و فضای پرورشی گفت: علاوه بر ساماندهی موضوع لباس فرم در آموزش و پرورش باید اقدامات ویژه‌ای در بحث عفاف و حجاب و مد و لباس در بین دانش‌آموزان اجرا شود.
عفاف و حجاب بین دانش‌آموزان دستوری شد

مخاطب 24- مدیرکل فرهنگی هنری، اردو‌ها و فضای پرورشی گفت: موضوع مد و لباس در آموزش‌وپرورش دنبال می‌شود خروجی این حرکت باید موضوعی باشد که دانش‌آموزان با مد و لباس اسلامی- ایرانی آشنا شوند و در عمل آن را مورد استفاده قرار دهند.

حجت الاسلام محمدحسین پورثانی، مدیرکل فرهنگی هنری، اردو‌ها و فضای پرورشی در جلسه هم اندیشی کارگروه مد و لباس اظهار کرد: وزارت آموزش‌وپرورش با توجه به تکثر فعالیت‌ها باید توجه ویژه‌ای به اجرای فعالیت‌ها و برنامه‌ها در حوزه عفاف و حجاب داشته باشد.

او افزود: موضوع مد و لباس در آموزش و پرورش دنبال می‌شود خروجی این حرکت باید موضوعی باشد که دانش‌آموزان با مد و لباس اسلامی- ایرانی آشنا شوند و در عمل آن را مورد استفاده قرار دهند.

پورثانی بیان کرد: علاوه بر ساماندهی موضوع لباس فرم در آموزش و پرورش باید اقدامات ویژه‌ای در بحث عفاف و حجاب و مد و لباس در بین دانش‌آموزان اجرا شود.

همچنین سجاد لطفی رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور در این جلسه با بیان فعالیت این کارگروه گفت: این کارگروه ۳ عضو اصلی دارد که شامل وزارت آموزش و پرورش، وزارت فرهنگ و ارشاد و وزارت صمت است.

وی افزود: توسعه و تعمیق آگاهی و باور‌های دانش آموزان نسبت به مولفه‌های اسلام و پوشش، آشنا کردن دانش‌آموزان با شیوه‌های غرب در زمینه اشاعه الگو‌های رفتاری، معرفی نماد‌ها و الگو‌های ایرانی اسلامی در زمینه پوشش از طریق کتب درسی، فراهم کردن زمینه برای لباس مناسب دانش‌آموزان و کارکنان مدارس و ... از جمله موارد مهم در این کارگروه به شمار می‌آید.



منبع: فارس

برچسب ها: مد عفاف و حجاب
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
وزیر اقتصاد را در این تصویر پیدا کنید! وزیر اقتصاد را در این تصویر پیدا کنید!
این تصویر را ساعتی پیش آذری جهرمی در کانال تلگرامی خود منتشر کرد.
حواشی شام ایرانی و باز هم بهنوش بختیاری و رها خدایاری! حواشی شام ایرانی و باز هم بهنوش بختیاری و رها خدایاری!
تصاویری از بهنوش بختیاری و رها خدایاری را در آغوش یکدیگر و در حاشیه یک مراسم، بعداز اینکه در شام ایرانی حواشی جالبی ساختند را در این مطلب برای شما منتشر کرده‌ایم.
یزدانی هر زمان احساس آمادگی کرد می‌تواند وارد چرخه انتخابی تیم ملی شود یزدانی هر زمان احساس آمادگی کرد می‌تواند وارد چرخه انتخابی تیم ملی شود
رئیس فدراسیون کشتی گفت: تیم‌های منتخب کشتی آزاد و فرنگی کشورمان در سومین مرحله مسابقات رنکینگ‌دار سال ۲۰۲۵ در مغولستان حضور خواهند یافت.
موزه برتر کشور در کدام شهر قرار دارد؟ موزه برتر کشور در کدام شهر قرار دارد؟
موزه تخصصی ایلام‌شناسی هفت‌تپه برای هفتمین سال متوالی در فهرست برگزیدگان آیین ملی موزه برتر قرار گرفت و عنوان پرافتخار «موزه برتر» را از سوی کمیته ملی ایکوم ایران (شورای بین‌المللی موزه‌ها) کسب کرد.
واریز حقوق‌ها بدون افزایش یعنی چی؟ واریز حقوق‌ها بدون افزایش یعنی چی؟
تامین اجتماعی درباره واریز حقوق‌ها بدون افزایش توضیحاتی ارائه داد.
محدودیت غربالگری جنین باعث افزایش اختلالات ژنتیکی شده است؟ محدودیت غربالگری جنین باعث افزایش اختلالات ژنتیکی شده است؟
رئیس فراکسیون جمعیت مجلس شورای اسلامی به این سؤال پاسخ داد که آیا اجرای قانون جوانی جمعیت مبنی بر ساماندهی و محدودیت غربالگری جنین باعث افزایش اختلالات ژنتیکی شده است؟
گفت و گوی ترامپ و پوتین به صلح اکراین ختم می‌شود؟ گفت و گوی ترامپ و پوتین به صلح اکراین ختم می‌شود؟
«دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا قرار است امروز با ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه در خصوص مسأله صلح در اوکراین صحبت کند.
برگزیده
محدودیت غربالگری جنین باعث افزایش اختلالات ژنتیکی شده است؟ محدودیت غربالگری جنین باعث افزایش اختلالات ژنتیکی شده است؟
رئیس فراکسیون جمعیت مجلس شورای اسلامی به این سؤال پاسخ داد که آیا اجرای قانون جوانی جمعیت مبنی بر ساماندهی و محدودیت غربالگری جنین باعث افزایش اختلالات ژنتیکی شده است؟
هشدار پلیس فتا به دانش آموزان هشدار پلیس فتا به دانش آموزان
رئیس پلیس فتا فراجا با نزدیک شدن به ایام امتحانات نهایی مدارس کشور نسبت به افزایش فعالیت کلاهبرداران در فضای مجازی که با وعده‌های فریبنده اقدام به فروش سوالات یا پاسخ‌نامه امتحانات نهایی می‌کنند، هشدار داد.
صدور گواهی الکترونیکی انحصار وراثت از چه زمانی انجام می‌شود؟ صدور گواهی الکترونیکی انحصار وراثت از چه زمانی انجام می‌شود؟
رئیس سازمان ثبت احوال با اشاره به اقدامات نوین سازمان ثبت احوال کشور در سال‌جاری، گفت: گواهی انحصار وراثت با همکاری قوه قضاییه و با بهره گیری از پایگاه‌های سببی و نسبی و خانوار، از مردادماه به صورت الکترونیکی توسط سازمان ثبت احوال صادر خواهد شد و این اقدام گامی دیگر در تسهیل خدمات‌رسانی و افزایش رضایتمندی عمومی است.
صفحه خبر بالای تصاویر