کد خبر: ۳۲۱۵۸
تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۰

امارات هم به ورزشکاران ایران ویزا نداد

ماجرای ویزا‌ندادن کشور‌های مختلف به ورزشکاران ایرانی در‌حالی تبدیل به معضلی جدی برای مسئولان ورزش ایران در سال‌های اخیر شده که این مورد ابعاد جدیدتری به خود گرفته است.
امارات هم به ورزشکاران ایران ویزا نداد

مخاطب 24- ماجرای ویزا‌ ندادن کشور‌های مختلف به ورزشکاران ایرانی در‌حالی تبدیل به معضلی جدی برای مسئولان ورزش ایران در سال‌های اخیر شده که این مورد ابعاد جدیدتری به خود گرفته است. ابعاد مد‌نظر مربوط به گستردگی کشور‌ها شده است. پیش از این، انتشار اخباری مبنی بر ویزا‌ندادن کشور آمریکا به ورزشکاران ایرانی منتشر می‌شد که با توجه به حساسیت‌های موجود بین دو کشور، این مورد تا حدودی پذیرفته‌شده به نظر می‌رسید.

با وجود این، گستردگی این اقدام به کشور‌های اروپایی، کار ورزشکاران ایرانی را دشوارتر کرد. بعد از تحریم‌های اعمال‌شده علیه ایران، مسئله ویزا‌ندادن شدت بیشتری گرفت. درحال‌حاضر، انگلیس، فرانسه، ایتالیا، گرجستان یا کشوری مانند یونان هم به ورزشکاران ایرانی به‌سختی ویزا می‌دهند. اگرچه می‌توان مشابه این رفتار را در قاره‌های دیگر هم جست، ولی اینکه این عادت جدیدا در دستور کار کشور‌های آسیایی قرار گرفته، زنگ خطر جدیدی است.

چندی پیش عنوان شد عربستان برای صدور ویزای ورزشکاران ایرانی تعلل کرده و بعد از اعتراض صورت‌گرفته، این کشور ویزا‌ها را صادر کرد. تازه‌ترین اتفاق، ولی شوکه‌کننده‌تر هم است. این بار ظاهرا امارات قصد ندارد به ورزشکاران ایرانی ویزا دهد یا اینکه این صدور ویزا را قرار است آن‌قدر کش دهد تا فرصت از دست برود.

این موضوعی است که جدیدا شامل حال فدراسیون شطرنج شده است. همین روز گذشته بود که شهرام عظیمی، سرپرست فدراسیون شطرنج، با انتقاد از عملکرد امارات به‌عنوان میزبان رقابت‌های شطرنج قهرمانی رده‌های سنی آسیا در صدور ویزای تیم ملی رده‌های سنی ایران، از احتمال لغو اعزام این تیم به دلیل عدم صدور روادید خبر داد. سرپرست فدراسیون شطرنج گفت: «متأسفانه علی‌رغم اقدام فدراسیون در تاریخ ۲۱ آبان برای درخواست ویزای ملی‌پوشان و خرید بلیت پرواز، به دلیل عدم همکاری امارات و صادر‌نشدن ویزای بازیکنان و کادر همراه تاکنون، اعزام تیم ملی رده‌های سنی در هاله‌ای از ابهام قرار گرفته است و اگر هر‌چه سریع‌تر روادید صادر نشود، اعزام تیم لغو خواهد شد.


بیشتر بخوانید


برای اعزام تیم تمامی تمهیدات لازم توسط فدراسیون اندیشیده شده و قرار بود تیم ملی سه‌شنبه، ۲۱ آذر، از طریق فرودگاه حضرت امام خمینی (ره) به سمت فرودگاه دوبی جهت حضور در رقابت‌های قهرمانی رده‌های سنی به میزبانی العین عزیمت کند که متأسفانه تا این لحظه به دلیل عدم همکاری و کارشکنی امارات، ویزای تیم ملی ایران صادر نشده است». اینکه کشور‌های همسایه و البته آسیایی هم به‌تازگی وارد پروسه عدم صدور ویزا برای ورزشکاران ایرانی شده‌اند یا قصد دارند در این زمینه تعلل کنند، زنگ خطر جدیدی است که قبل از تکرار‌شدنش نیازمند رایزنی‌های سفت و سخت است.

 

منبع: شرق

برچسب ها: ویزا ورزشکاران
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
ترکیه هم به ایران خنجر زد ترکیه هم به ایران خنجر زد
همزمان با بازگشت تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران، دولت ترکیه اعلام کرد اموال و دارایی‌های ۲۰ فرد و ۱۸ نهاد ایرانی از جمله سازمان انرژی اتمی و بانک سپه را مسدود کرده است.
بابک زنجانی از اتوبوس‌های فوق لاکچریش رونمایی کرد+ فیلم بابک زنجانی از اتوبوس‌های فوق لاکچریش رونمایی کرد+ فیلم
اتوبوس‌های تازه‌ای که به نام بابک زنجانی شناخته می‌شوند، به‌زودی به ناوگان حمل‌ونقل عمومی کشور افزوده خواهند شد؛ اقدامی که می‌تواند بخشی از نیاز‌های این حوزه را پوشش دهد و تحولی در خدمات‌رسانی ایجاد کند.
رئیس جمهور وارد بندرعباس شد+ فیلم رئیس جمهور وارد بندرعباس شد+ فیلم
رئیس‌جمهور مسعود پزشکیان در نهمین سفر استانی خود وارد بندرعباس شد و در جمع مردم هرمزگان بر ضرورت توجه به تربیت نسل آینده و اصلاح شیوه‌های مدیریتی تأکید کرد.
برگزیده
رسمی+ تصاویر عذرخواهی نتانیاهو از قطر در کاخ سفید منتشر شد رسمی+ تصاویر عذرخواهی نتانیاهو از قطر در کاخ سفید منتشر شد
کاخ سفید با انتشار گزارش تصویری، لحظه تماس تلفنی بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، با نخست‌وزیر قطر را تأیید کرد؛ نتانیاهو در این تماس به‌طور رسمی بابت تجاوز هوایی اخیر با هدف ترور رهبران حماس عذرخواهی کرده است.
ادعای احمقانه ترامپ: ایران می‌تواند عضو توافق ابراهیم شود ادعای احمقانه ترامپ: ایران می‌تواند عضو توافق ابراهیم شود
ترامپ در جریان نشست خبری مشترک با نتانیاهو در کاخ سفید گفت: ما به حل یک مشکل قدیمی بسیار نزدیک شده‌ایم و به بررسی صلح در خاورمیانه به طور کلی و نه تنها توقف جنگ در غزه پرداختیم
سعید جلیلی و مدل توهین آمیز اعلام آمادگی‌اش برای مناظره با روحانی سعید جلیلی و مدل توهین آمیز اعلام آمادگی‌اش برای مناظره با روحانی
سعید جلیلی، مذاکره‌کننده اسبق برنامه هسته‌ای ایران که قطعنامه‌های متعددی در زمان او علیه کشورمان به تصویب رسید، به پیشنهاد مناظره حسن روحانی پاسخی جنجالی داد
صفحه خبر بالای تصاویر