کد خبر: ۳۲۱۳۹
تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۴۰۲ - ۰۸:۳۹
پیش‌بینی بورس امروز ۲۱ آذر ۱۴۰۲؛

غیبت نیرو‌های صعودی در بازار بورس

تحلیلگران تکنیکی محدوده ۲.۱ میلیون و ۲.۲ میلیونی را کریدور فعلی نوسان شاخص می‌دانند.
غیبت نیرو‌های صعودی در بازار بورس

پیش‌بینی بورس - مخاطب 24- بورسی‌ها در شرایطی به استقبال معاملات روز سه‌شنبه می‌روند که روز دوشنبه شاخص‌های بازار سهام صعود کردند. برای پیش بینی بورس امروز –سه‌شنبه ۲۱ آذر- به روند بازار سهام در روز کاری گذشته نگاه می‌کنیم. روز دوشنبه شاخص کل هزار و ۴۸۶ واحد رشد کرد و شاخص کل هم‌وزن ۳ هزار و ۶۷۸ واحد صعود کرد. همچنین شاخص کل فرابورس ۴۲ واحد بالا آمد و شاخص هم وزن فرابورس افزایش ۸۸۲ واحدی داشت.

بیشترین افزایش قیمت
روز دوشنبه در بورس شرکت پاکسان (شپاکسا)، شرکت لوله و ماشین سازی ایران (فلوله) و شرکت تراکتورسازی ایران (تایرا) بیشترین افزایش قیمت را ثبت کردند. در فرابورس نیز شرکت سرمایه گذاری مسکن شمال غرب (ثغرب)، شرکت صنایع چوب خزر کاسپین (چخزر) و شرکت پتروشیمی ارومیه (شاروم) بیشترین افزایش قیمت را داشتند.

بیشترین کاهش قیمت
در بورس نماد‌های ثفارس (شرکت عمران و توسعه فارس)، دروز (شرکت داروسازی روزدارو) و حفارس (شرکت حمل و نقل بین المللی خلیج فارس) در روز یکشنبه بیشترین کاهش قیمت بازار را داشتند و در معاملات فرابورس شرکت بیمه دی (ودی)، شرکت عطرین نخ قم (نطرین) و شرکت کارخانجات صنعتی تبرک (تبرک) بیشترین کاهش قیمت را داشتند.

عرضه و تقاضای بازار
در معاملات دوشنبه، ۶۳ نماد صف خرید داشتند و ۳۳ نماد با صف فروش مواجه بودند. مجموع ارزش صف‌های خرید با افت ۳۲ درصدی نسبت به روز کاری قبل به ۱۸۸ میلیارد تومان کاهش یافت و مجموع ارزش صف‌های فروش نیز با کاهش ۱۴ درصدی به ۳۱۴ میلیارد تومان رسید.

پیش‌بینی بورس امروز
معاملات دیروز بورس تهران با رشد شاخص کل آغاز شد، اما در نیمه دوم شاخص ۳ هزار واحد پایین آمد. در نهایت شاخص کل بالاتر از سطح روز گذشته ایستاد. اما شاخص هم وزن صعود نیمه اول را حفظ کرد و در نهایت نرخ رشد بیشتری را ثبت کرد.

همچنین نماد‌های فارس، حکشتی و خساپا بیشترین اثر مثبت را بر شاخص داشتند. به علاوه دیروز ارزش معاملات خرد سهام رشد کرد. ارزش معاملات خرد با افزایش ۷ درصدی به نسبت روز معاملاتی قبل به رقم ۵ هزار و ۴۰۸ میلیارد تومان رسید؛ بنابراین بازار نسبت به دو روز ابتدایی در وضعیت بهتری قرار داشت. اما نزول نیمه دوم معاملات برای معامله گران هشدار دهنده است.

تحلیلگران تکنیکی محدوده ۲.۱ میلیون و ۲.۲ میلیونی را کریدور فعلی نوسان شاخص می‌دانند. روند روز‌های اخیر نشانی از قدرت بازار برای شکستن سطح ۲.۲ میلیونی ندارد و به نظر می‌رسد بازار برای رشد به اخبار و محرک‌های مثبتی نیاز دارد که فعلا خبری از آن نیست.

 

منبع: اکو ایران

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
حاشیه‌ساز شدن کراوات وزیر جنگ آمریکا در دیدار با زلنسکی و ترامپ حاشیه‌ساز شدن کراوات وزیر جنگ آمریکا در دیدار با زلنسکی و ترامپ
کراوات وزیر جنگ آمریکا در دیدار با زلنسکی و ترامپ به دلیل داشتن رنگ‌های مشابه پرچم روسیه، واکنش‌های گسترده‌ای در شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌های غربی برانگیخت.
حمله هوایی پاکستان در پکتیکا جان هشت بازیکن کریکت را گرفت حمله هوایی پاکستان در پکتیکا جان هشت بازیکن کریکت را گرفت
در پی حملات هوایی ارتش پاکستان به مناطق مرزی ولایت پکتیکا، هشت بازیکن تیم‌های محلی کریکت افغانستان کشته و چهار نفر دیگر زخمی شدند.
صابر کاظمی، ستاره والیبال ایران در بیمارستان دوحه بستری شد صابر کاظمی، ستاره والیبال ایران در بیمارستان دوحه بستری شد
صابر کاظمی، ملی‌پوش سابق والیبال ایران و بازیکن تیم الریان قطر، به دلیل عارضه مغزی بامداد شنبه به کما رفت و هم‌اکنون در بیمارستانی در دوحه بستری است.
پایان رسمی قطعنامه ۲۲۳۱؛ ایران بیانیه داد پایان رسمی قطعنامه ۲۲۳۱؛ ایران بیانیه داد
وزارت خارجه ایران با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱ و برجام در ۲۶ مهر ۱۴۰۴، موضوع هسته‌ای ایران باید از دستور کار شورای امنیت حذف شود.
توزیع گوشت وارداتی از هفته آینده توزیع گوشت وارداتی از هفته آینده
مدیرعامل مؤسسه جهاد استقلال از آغاز توزیع گوشت گرم گوساله وارداتی با قیمت کمتر از ۷۰۰ هزار تومان از هفته آینده خبر داد و هدف این طرح را کنترل بازار عنوان کرد.
دنباله‌دار «لمون»؛ درخشان‌ترین مهمان آسمان ایران دنباله‌دار «لمون»؛ درخشان‌ترین مهمان آسمان ایران
سخنگوی کمیته نجوم آماتوری انجمن نجوم ایران اعلام کرد دنباله‌دار «لمون» در روز‌های پایانی مهر و نیمه نخست آبان، به اوج درخشش خود می‌رسد و با چشم غیرمسلح در آسمان ایران دیده می‌شود.
کشف دو پرونده بزرگ قاچاق طلا در مرز غربی کشور کشف دو پرونده بزرگ قاچاق طلا در مرز غربی کشور
منابع امنیتی از کشف دو پرونده سنگین قاچاق طلا در مرز سرو خبر دادند؛ پرونده‌هایی که احتمال ارتباط آنها با شبکه‌های رفع تعهد ارزی صادرکنندگان در حال بررسی است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر