کد خبر: ۳۲۱۱۶
تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۴۰۲ - ۱۵:۱۷
جواد نیک‌بین، نماینده مجلس شورای اسلامی:

همسان‌سازی حقوق بازنشستگان به دلیل نداشتن پول اجرا نخواهد شد

نماینده مردم کاشمر در مجلس شورای اسلامی گفت: بیمه کارگران ساختمانی، تاکسی‌داران و مشاغل سخت و زیان آور به دلیل کمبود اعتبار در مجلس تصویب نمی‌شود و از سوی دیگر گفته می‌شود همسان‌سازی حقوق بازنشستگان هم به دلیل نداشتن پول اجرایی نمی‌شود.
همسان‌سازی حقوق بازنشستگان به دلیل نداشتن پول اجرا نخواهد شد

مخاطب 24- نماینده مردم کاشمر در مجلس شورای اسلامی گفت: گفته می‌شود همسان‌سازی حقوق بازنشستگان به دلیل نداشتن پول اجرایی نمی‌شود.

حجت الاسلام جواد نیک‌بین در جلسه علنی امروز (دوشنبه ۲۰ آذر ماه) مجلس شورای اسلامی در تذکری شفاهی، گفت: کوره داران از ابتدای سال آجر تولیدی خود را با قیمت مصوب فروخته‌اند، اما بعد از گذشت ۸ ماه از سال شرکت گاز تعرفه گاز کوره داران را طی ماه‌های فروردین تا مرداد تغییر داده و با قیمت جدیدی محاسبه و کوره داران را بیچاره کرده است.

او در ادامه با اشاره به فساد در واردات چای، بیان کرد: پول در کشور زیاد است، اما متأسفانه دست کج زیاد داریم. در کشور پول داریم، اما جایی که نباید، هزینه می‌شود.

نماینده مردم کاشمر در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: از رئیس مجلس می‌خواهم از حیثیت مجلس دفاع کند، چرا که یادم است محمدباقر قالیباف روزی می‌گفت نخواهیم گذاشت یخچال بازنشستگان خالی شود، اما الان از یخچال بازنشستگان فقط باد سرد می‌آید.

نیک‌بین اظهار کرد: بیمه کارگران ساختمانی، تاکسی‌داران و مشاغل سخت و زیان آور به دلیل کمبود اعتبار در مجلس تصویب نمی‌شود و از سوی دیگر گفته می‌شود همسان‌سازی حقوق بازنشستگان هم به دلیل نداشتن پول اجرایی نمی‌شود.



منبع: مهر

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
وال استریت ژورنال: مذاکرات عمان پوششی برای حمله اسرائیل بود وال استریت ژورنال: مذاکرات عمان پوششی برای حمله اسرائیل بود
یک روزنامه آمریکایی اذعان کرد که آمریکا از مذاکرات هسته‌ای به عنوان پوششی برای غافلگیر کردن ایران استفاده کرد.
قائم پناه: اختلالی در اداره کشور به وجود نخواهد آمد قائم پناه: اختلالی در اداره کشور به وجود نخواهد آمد
معاون اجرایی رئیس‌جمهوری گفت: به رغم خواست دشمن، اختلالی در اداره کشور به وجود نخواهد آمد.
چطور به سوالات کودکان درباره جنگ و درگیری پاسخ دهیم؟ چطور به سوالات کودکان درباره جنگ و درگیری پاسخ دهیم؟
درگیری و حوادث فقط بزرگ‌تر‌ها را درگیر و نگران نمی‌کند، کودکان هم سهمی از اضطراب اتفاقات تلخ دارند؛ آنها سؤال می‌پرسند، می‌ترسند و گاهی در سکوت، اضطراب را در دل خود نگه می‌دارند. در پی حمله رژیم صهیونیستی به ایران، توصیه‌های روانشناسی دفتر یونیسف بازخوانی می‌شود، توصیه‌هایی که والدین را راهنمایی می‌کند چطور با فرزندان خود درباره این موضوعات حرف بزنند، به سوالاتشان پاسخ بدهند.
کمالوندی: تأسیسات هسته‌ای آسیب جدی ندیده‌اند کمالوندی: تأسیسات هسته‌ای آسیب جدی ندیده‌اند
سخنگوی سازمان انرژی اتمی تاکید کرد که در نطنز، بخشی از آسیب‌ها به بخش‌های سطحی وارد شده و خوشبختانه عمده تأسیسات، که در زیر زمین قرار دارند، آسیبی ندیده‌اند.
صدور مجوز خریدوفروش آنلاین طلا متوقف شد صدور مجوز خریدوفروش آنلاین طلا متوقف شد
به گفته معاون مرکز بهبود محیط کسب و کار، خرید و فروش آنلاین طلا موقتا متوقف شد.
شهادت مظلومانه نوجوان تکواندوکار بر اثر تجاوز رژیم صهیونیستی شهادت مظلومانه نوجوان تکواندوکار بر اثر تجاوز رژیم صهیونیستی
یک نوجوان تکواندوکار بر اثر تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک ایران به شهادت رسید.
اسارت یک خلبان زن اسراییلی اسارت یک خلبان زن اسراییلی
پدافند هوایی کشورمان دو جنگنده اسرائیلی را ساقط کرد. یک خلبان که زن است اسیر شد.
برگزیده
صدور مجوز خریدوفروش آنلاین طلا متوقف شد صدور مجوز خریدوفروش آنلاین طلا متوقف شد
به گفته معاون مرکز بهبود محیط کسب و کار، خرید و فروش آنلاین طلا موقتا متوقف شد.
محدودیت نوبت تعطیلی نانوایی‌ها تا اطلاع ثانوی محدودیت نوبت تعطیلی نانوایی‌ها تا اطلاع ثانوی
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت جهادکشاورزی اعلام کرد: کالا‌های اساسی به اندازه کافی در کشور موجود است و به تدریج به بازار عرضه می‌شود.
هیچ آسیبی به زیرساخت‌های آب و برق کشور وارد نشده است هیچ آسیبی به زیرساخت‌های آب و برق کشور وارد نشده است
مدیرکل دفتر مدیریت بحران و پدافند غیرعامل وزارت نیرو در پی تجاوز رژیم جنایتکار صهیونیستی به کشورمان اعلام کرد: هیچ آسیبی به زیرساخت‌های آب و برق کشور وارد نشده است و خدمات رسانی بی وقفه ادامه دارد.
صفحه خبر بالای تصاویر