کد خبر: ۳۲۱۱
تاریخ انتشار: ۳۰ آذر ۱۴۰۰ - ۱۶:۱۴

توزیع ۱۰ هزار وسیله گرمایشی بین نیازمند کشور

به همت بنیاد احسان وابسته به ستاد اجرایی فرمان امام ، ۱۰ هزار وسیله گرمایشی شامل بخاری و آبگرمکن درمناطق محروم کشور بین نیازمندان توزیع می‌شود.

مخاطب ۲۴ به نقل از ایسنا: به همت بنیاد احسان وابسته به ستاد اجرایی فرمان امام ، ۱۰ هزار وسیله گرمایشی شامل بخاری و آبگرمکن درمناطق محروم کشور بین نیازمندان توزیع می‌شود.

توزیع ۱۰ هزار وسیله گرمایشی بین نیازمند کشور
 
 امروز در مراسمی با حضور معاون اجتماعی ستاد اجرایی فرمان امام، مدیرعامل بنیاد احسان و شهردار منطقه ۱۷ تهران درمحل آستان مقدس امامزاده حسن (ع) ، پویش "دلگرمی احسان" در تهران آغاز به کار کرد.

معاون اجتماعی ستاد اجرایی فرمان امام درحاشیه این مراسم گفت: مرحله اول پویش دلگرمی احسان از حدود یکماه پیش و با آغاز فصول سرد سال در مناطق کم‌برخوردار کشور آغاز شده و از امروز این پویش در استان تهران نیز آغاز می‌شود.

علی عسگری افزود: در مرحله اول این پویش ، ۱۰ هزار وسیله گرمایشی شامل بخاری و آبگرمکن گازی و برقی بین خانواده‌های نیازمند در مناطق محروم سراسر کشور توزیع می‌شود.

وی ارزش ریالی این کمکها را ۱۰ میلیارد تومان عنوان کرد و خاطرنشان کرد: بخش عمده این رقم توسط ستاد اجرایی فرمان امام و بخشی از آن نیز توسط مردم و خیرین تأمین شده است.

عسگری ادامه داد: تمامی این وسایل گرمایشی ساخت ایران و تولید شده توسط کارخانه‌ها و کارگاه‌های بومی هر استان است تا ازاین طریق از کسب و کار و اشتغالزایی صنایع مربوطه در استان‌ها نیز حمایت شود.

معاون اجتماعی ستاد اجرایی فرمان امام درخصوص مراحل بعدی این پویش گفت: علاوه بر توزیع ۱۰ هزار وسیله گرمایشی دیگر در مرحله بعد، در آستانه شب عید و سال نو پویش توزیع لباس و کفش را هم توسط بنیاد احسان خواهیم داشت.

عسگری اضافه کرد: دراین مرحله لباس و کفش بین کودکان و نوجوانان مناطق کم‌برخوردار کشور توزیع خواهیم کرد.

وی افزود: تمام این اقلام توسط ۳۰۰۰ گروه جهادی همکار بنیاد احسان در مناطق محروم و بین خانواده‌های نیازمند توزیع می‌شود و مردم و خیرین برای کمک به این پویش و پیوستن به آن می‌توانند با بنیاد احسان ارتباط برقرار کنند.

برچسب ها: نیازمندان
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین
به گفته شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در مرحله دوم اجرای مصوبه سه‌نرخی شدن بنزین، مالکان چند خودرویی باید تا ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ خودروی مشمول دریافت سهمیه را در سامانه معرفی کنند.
فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند
ملکه ماکسیما، همسر آرژانتینی‌تبار پادشاه ویلم-الکساندر، در ۵۴ سالگی آموزش نظامی را آغاز کرده تا به‌عنوان عضو ذخیره ارتش هلند فعالیت کند.
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد
تیم شارجه در ادامه مسیر جذب بازیکنان ایرانی، به دنبال آن است تا یعقوب براجعه را به عضویت تیم خود در بیاورد.
شیر و خورشید چگونه نماد هویت ایرانیان شد؟ روایت کامل + اینفوگرافیک شیر و خورشید چگونه نماد هویت ایرانیان شد؟ روایت کامل + اینفوگرافیک
نماد شیر و خورشید ایران با ریشه‌هایی در اسطوره‌های ایرانی، تاریخ ایران باستان، نجوم، مذهب و سیاست، یکی از مهم‌ترین عناصر هویت ملی و فرهنگی ایرانیان است.
برگزیده
بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط
تصاویر لحظات بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی بخش خبر صدا و سیما مجری تلویزیون گفت: آقای سرکرده پیش‌بینی شما درمورد بارش‌های هفتۀ گذشته درست از آب درنیامد.
موتورسواری بانوان آزاد شد! موتورسواری بانوان آزاد شد!
معاون امور خانواده و زنان ریاست‌جمهوری از نهایی شدن موضوع صدور گواهینامه موتورسواری برای زنان خبر داد.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
صفحه خبر بالای تصاویر