کد خبر: ۳۲۱۱
تاریخ انتشار: ۳۰ آذر ۱۴۰۰ - ۱۶:۱۴

توزیع ۱۰ هزار وسیله گرمایشی بین نیازمند کشور

به همت بنیاد احسان وابسته به ستاد اجرایی فرمان امام ، ۱۰ هزار وسیله گرمایشی شامل بخاری و آبگرمکن درمناطق محروم کشور بین نیازمندان توزیع می‌شود.

مخاطب ۲۴ به نقل از ایسنا: به همت بنیاد احسان وابسته به ستاد اجرایی فرمان امام ، ۱۰ هزار وسیله گرمایشی شامل بخاری و آبگرمکن درمناطق محروم کشور بین نیازمندان توزیع می‌شود.

توزیع ۱۰ هزار وسیله گرمایشی بین نیازمند کشور
 
 امروز در مراسمی با حضور معاون اجتماعی ستاد اجرایی فرمان امام، مدیرعامل بنیاد احسان و شهردار منطقه ۱۷ تهران درمحل آستان مقدس امامزاده حسن (ع) ، پویش "دلگرمی احسان" در تهران آغاز به کار کرد.

معاون اجتماعی ستاد اجرایی فرمان امام درحاشیه این مراسم گفت: مرحله اول پویش دلگرمی احسان از حدود یکماه پیش و با آغاز فصول سرد سال در مناطق کم‌برخوردار کشور آغاز شده و از امروز این پویش در استان تهران نیز آغاز می‌شود.

علی عسگری افزود: در مرحله اول این پویش ، ۱۰ هزار وسیله گرمایشی شامل بخاری و آبگرمکن گازی و برقی بین خانواده‌های نیازمند در مناطق محروم سراسر کشور توزیع می‌شود.

وی ارزش ریالی این کمکها را ۱۰ میلیارد تومان عنوان کرد و خاطرنشان کرد: بخش عمده این رقم توسط ستاد اجرایی فرمان امام و بخشی از آن نیز توسط مردم و خیرین تأمین شده است.

عسگری ادامه داد: تمامی این وسایل گرمایشی ساخت ایران و تولید شده توسط کارخانه‌ها و کارگاه‌های بومی هر استان است تا ازاین طریق از کسب و کار و اشتغالزایی صنایع مربوطه در استان‌ها نیز حمایت شود.

معاون اجتماعی ستاد اجرایی فرمان امام درخصوص مراحل بعدی این پویش گفت: علاوه بر توزیع ۱۰ هزار وسیله گرمایشی دیگر در مرحله بعد، در آستانه شب عید و سال نو پویش توزیع لباس و کفش را هم توسط بنیاد احسان خواهیم داشت.

عسگری اضافه کرد: دراین مرحله لباس و کفش بین کودکان و نوجوانان مناطق کم‌برخوردار کشور توزیع خواهیم کرد.

وی افزود: تمام این اقلام توسط ۳۰۰۰ گروه جهادی همکار بنیاد احسان در مناطق محروم و بین خانواده‌های نیازمند توزیع می‌شود و مردم و خیرین برای کمک به این پویش و پیوستن به آن می‌توانند با بنیاد احسان ارتباط برقرار کنند.

برچسب ها: نیازمندان
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
برگزیده
طارمی در آستانه پیوستن به NFC طارمی در آستانه پیوستن به NFC
در حالی که رسانه‌های ایتالیایی توجه ویژه‌ای به مهدی طارمی دارند، گزارش‌ها حاکی از آن است که اون تصمیم خود را برای فصل آینده اش گرفته است.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر