کد خبر: ۳۲۰۶۱
تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۲

مرموزترین سلاح پنتاگون که کارکرد آن نامشخص است+ عکس

این یک هواپیمای فضایی کوچک است که طول آن ۹ متر و قد آن کمتر از ۳ متر است. با یک جفت بال و دماغه گرد و با وجود اندازه کوچک آن، به نظر می‌رسد یک نسخه مینیاتوری از شاتل فضایی است. مرموزترین فضاپیمای پنتاگون که به نام X-۳۷ B شناخته می‌شود، حال شهرت زیادی پیدا کرده‌است.
مرموزترین سلاح پنتاگون که کارکرد آن نامشخص است+ عکس

مخاطب 24- آیا این یک سلاح مخفی پنتاگون است؟ مخفیانه است؟ آیا به ماهواره‌ها می‌رسد؟ دقیقاً در فضا چه می‌کند؟ و چرا آن بالا برای مدت طولانی می‌ماند؟

پنتاگون نمی‌گوید و پرده پنهان کاری بر روی X-۳۷ B تا قبل از پرتاب آن در روز یکشنبه در ساعت ۸:۱۴ بعد از ظهر کشیده‌است. اما این بار سرنخ‌هایی وجود دارد.
مرموزترین سلاح پنتاگون که کارکرد آن نامشخص است+ عکس
 مرموزترین سلاح پنتاگون که کارکرد آن نامشخص است!

این پهپاد که بدون نیاز به حتی یک خدمه پرواز می‌کند، قرار است برای اولین بار با موشک قدرتمند فالکون هوی اسپیس ایکس پرتاب شود که از موشک‌هایی که در گذشته آن را پرتاب کرده‌اند قدرتمندتر است. این به گمانه زنی‌هایی منجر شد که این ماموریت در مداری بسیار بالاتر قرار خواهد گرفت، که به نظر می‌رسد طبق اسناد اخیر چنین است.

با این حال، آنچه ممکن است در آن مدار بالاتر انجام دهد ناشناخته باقی مانده‌است. بیانیه رسمی پنتاگون این است که این مأموریت دارای "گستره وسیعی از اهداف آزمایشی" است.

 

منبع: خبر آنلاین

برچسب ها: پنتاگون
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد
ماریوس بورگ هویبی، پسر ارشد پرنسس نروژ، پس از تحقیقات طولانی، به چندین جرم از جمله چهار مورد تجاوز متهم شد و ممکن است تا ۱۰ سال زندان شود.
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
برگزیده
آخرین اخبار از مذاکرات روسیه و آمریکا با حضور ترامپ و پوتین در آلاسکا آخرین اخبار از مذاکرات روسیه و آمریکا با حضور ترامپ و پوتین در آلاسکا
مذاکرات دونالد ترامپ و ولادیمیر پوتین روسای جمهوری آمریکا و روسیه در ایالت آلاسکا عصر جمعه به وقت محلی (شرق آمریکا) آغاز شد؛ نشستی که می‌تواند نقطه عطفی در روابط آمریکا و روسیه باشد و مسیر تازه‌ای برای صلح یا تشدید منازعه اوکراین ترسیم کند.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
راه حل هسته‌ای ظریف راه حل هسته‌ای ظریف
محمدجواد ظریف، وزیر خارجه پیشین ایران، پیشنهاد تشکیل یک مجمع جدید با حمایت سازمان ملل برای همکاری‌های هسته‌ای غیرنظامی در سراسر خاورمیانه و شمال آفریقا را مطرح کرده است؛ مجمعی که به اشتراک‌گذاری اورانیوم غنی‌شده و دستاورد‌های انرژی هسته‌ای صلح‌آمیز اختصاص دارد و در راستای پایان‌دادن به تهدید سلاح‌های هسته‌ای در منطقه طراحی شده است.
صفحه خبر بالای تصاویر