کد خبر: ۳۲۰۴۹
تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۷

آمریکا برای پایان جنگ غزه ضرب‌الاجل تعیین کرد

نشریه آمریکایی پولیتیکو مدعی شد دولت بایدن برای کابینه صهیونیستی تا پایان سال ۲۰۲۳ ضرب‌الاجل تعیین کرده است.
آمریکا برای پایان جنگ غزه ضرب‌الاجل تعیین کرد

مخاطب 24- به گفته سه مقام در تل آویو که با نشریه آمریکایی پولیتیکو صحبت کردند، دولت جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا، به رژیم صهیونیستی تا پایان سال مهلت داده است تا جنگ خود را با مقاومت فلسطین به پایان برساند. ضرب‌الاجلی که توسط آنتونی بلینکن، وزیرخارجه آمریکا تایید شد. با این وجود جان فاینر معاون مشاور امنیت ملی آمریکا نیز روز پنجشنبه در یک مجمع امنیتی گفت که دولت مهلت سختی را برای پایان دادن به عملیات نظامی خود در غزه به تل‌آویو تحمیل نمی‌کند.

با این حال، هنگامی که مقامات صهیونیست برنامه‌های خود را برای دیپلمات ارشد آمریکایی بیان کردند و اظهار داشتند که جنگ در جنوب غزه چندین ماه به طول خواهد انجامید، بنا بر گزارش‌ها، بلینکن به شدت پاسخ داد: شما زمان زیادی ندارید.

هزینه سیاسی جنگ غزه برای بایدن
براساس سخنان این منابع صهیونیستی که خواستند نامشان مخفی بماند، سران رژیم صهیونیستی آماده هستند که اضافه برداشت داشته باشند. آن‌ها در گذشته و چندین بار پس از این حملات از آمریکا سرپیچی کرده‌اند. آن‌ها اکنون بدون شک به این کار ادامه خواهند داد. سوال این است که این عدم انطباق تا کجا پیش خواهد رفت.

 

منبع: افکار نیوز

captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.