کد خبر: ۳۲۰۴۰
تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۲

پیش‌بینی بورس امروز ۱۹ آذر ۱۴۰۲؛ دو سناریو در بازار سهام

با ریزش شاخص کل بورس برای دومین روز معاملاتی متوالی، ناظران خوشبین و بدبین سناریو‌های متفاوتی را برای بازار متصور هستند.
پیش‌بینی بورس امروز ۱۹ آذر ۱۴۰۲؛ دو سناریو در بازار سهام

پیش‌بینی بورس- مخاطب 24- دیروز شاخص‌های بورس ریزش کردند و خروج پول حقیقی از بازار ادامه داشت. برای پیش بینی بورس امروز –یکشنبه ۱۹ آذر- به روند بازار سهام در روز کاری گذشته نگاه می‌کنیم. روز شنبه شاخص کل ۱۰ هزار و یک واحد افت کرد و شاخص کل هم‌وزن ۲ هزار و ۶۳۷ واحد پایین آمد. همچنین شاخص کل فرابورس ۳۳ واحد افزایش یافت و شاخص هم وزن فرابورس رشد ۳۸۰ واحدی داشت.

در پایان معاملات روز شنبه، ۲۷۷ نماد رشد قیمت داشتند و قیمت سهام ۴۱۶ نماد کاهش یافت، به عبارت دیگر، ۴۰ درصد بازار رشد قیمت داشتند و ۶۰ درصد بازار افت قیمت داشتند.

بیشترین افزایش قیمت
روز شنبه در بورس شرکت تولیدی چدن سازان (چدن)، شرکت سیمان سفید نی ریز (سنیر) و شرکت هلدینگ صنعتی ملی (وملی) بیشترین افزایش قیمت را ثبت کردند. در فرابورس نیز شرکت گسترش سرمایه گذاری ایرانیان (وگستر)، شرکت مجتمع تولید گوشت مرغ ماهان (زماهان) و شرکت سرمایه گذاری تدبیرگران (سدبیر) بیشترین افزایش قیمت را داشتند.

بیشترین کاهش قیمت
در بورس نماد‌های پردیس (شرکت سرمایه گذاری پردیس)، دامین (شرکت داروسازی امین) و سیلام (شرکت سیمان ایلام) در روز شنبه بیشترین کاهش قیمت بازار را داشتند و در معاملات فرابورس شرکت سرمایه گذاری مسکن پردیس (ثپردیس)، شرکت رایان هم افزا (رافزا) و شرکت توکا ریل (توریل) بیشترین کاهش قیمت را داشتند.

عرضه و تقاضای بازار
در معاملات شنبه، ۵۸ نماد صف خرید داشتند و ۴۷ نماد با صف فروش مواجه بودند. مجموع ارزش صف‌های خرید با رشد ۴۴ درصدی نسبت به روز کاری قبل به ۲۱۶ میلیارد تومان افزایش یافت و مجموع ارزش صف‌های فروش نیز با افزایش ۱۱۸ درصدی به ۵۲۳ میلیارد تومان رسید.

پیش‌بینی بورس امروز
در معاملات دیروز بورس تهران، شاخص کل از دقایق ابتدایی روند نزولی پیدا کرد و در پایان نیز ۱۰ هزار واحد پایین‌تر از روز قبل ایستاد. بدین ترتیب شاخص برای دومین روز معاملاتی متوالی ریزش کرد.

نماد‌های بزرگ بازار؛ فولاد، شستا، حکشتی، خودرو، فارس و رمپنا بیشترین اثر کاهشی را بر شاخص داشتند.

همچنین ارزش معاملات خرد به محدوده ۶ هزار میلیارد تومان صعود کرد و رشد ۹ درصدی داشت؛ بنابراین به نظر می‌رسد بازار برای دومین روز در مدار اصلاح و تعدیل قرار داشت. برخی از ناظران خوشبین ریزش روز شنبه را یک تعدیل کوتاه مدت قلمداد کردند و معتقدند پس از ۸ روز صعود متوالی، تعدیل دو یا سه روزه قابل پیش بینی بوده و به معنی روند ریزشی نیست. در مقابل، ناظران بدبین ریزش دیروز را به معنی پولبک می‌دانند و معتقدند شاخص به سطح مقاومت پیشین –یعنی مرز ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار واحد- باز خواهد گشت.

 

منبع: اکو ایران

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
صدور ویزای کارگری برای اتباع افغانستانی صدور ویزای کارگری برای اتباع افغانستانی
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرد صدور ویزای کارگری برای اتباع افغانستانی از ابتدای مهر ۱۴۰۴ آغاز شده و کارفرمایان می‌توانند درخواست‌های خود را از طریق سامانه اشتغال اتباع خارجی ثبت کنند.
لاریجانی: توافق قاهره لغو شد، آژانس درخواستی داشته باشد بررسی می‌کنیم لاریجانی: توافق قاهره لغو شد، آژانس درخواستی داشته باشد بررسی می‌کنیم
دبیر شورای عالی امنیت ملی اعلام کرد توافق قاهره میان ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از اعتبار ساقط شده و هرگونه درخواست جدید آژانس تنها در صورت بررسی مجدد در تهران انجام خواهد شد.
افزایش دوباره قیمت خودرو‌های سایپا افزایش دوباره قیمت خودرو‌های سایپا
شرکت سایپا با ارسال نامه‌ای رسمی به سازمان بورس از توقف نماد معاملاتی خود تا زمان اعلام قیمت‌های جدید خبر داد؛ تصمیمی که نشان از افزایش قریب‌الوقوع نرخ محصولات این خودروساز دارد.
سارکوزی راهی زندان شد سارکوزی راهی زندان شد
نیکلا سارکوزی، رئیس‌جمهور پیشین فرانسه، امروز برای اجرای حکم پنج‌ساله زندان به جرم دریافت کمک مالی غیرقانونی از لیبی برای کارزار انتخاباتی سال ۲۰۰۷، وارد زندان شد.
واکنش تند معاون اول رئیس جمهور به ادعا‌ی اروایی‌ها واکنش تند معاون اول رئیس جمهور به ادعا‌ی اروایی‌ها
معاون اول رئیس‌جمهور و عارف در واکنش جداگانه به ادعای سه کشور اروپایی درباره «مکانیسم ماشه» آن را فاقد مبنای حقوقی خواندند و تأکید کردند دستگاه‌های کشور آمادگی کامل برای مدیریت هرگونه تهدید را دارند.
بازداشت بازیگر مشهور سینما به اتهام تجاوز و آدم‌ربایی بازداشت بازیگر مشهور سینما به اتهام تجاوز و آدم‌ربایی
یک بازیگر سرشناس سینمای با شکایت دختری ۲۰ ساله و به اتهام «آدم‌ربایی» و «تجاوز به عنف»، با دستور مقام قضایی بازداشت شد. پلیس تهران اعلام کرده در دستگیری وی نقشی نداشته و موضوع از طریق مرجع قضایی پیگیری می‌شود.
محور‌های نشست خبری سخنگوی دولت؛ از خط فقر و وام مسکن تا مذاکره و کوچک‌سازی دولت محور‌های نشست خبری سخنگوی دولت؛ از خط فقر و وام مسکن تا مذاکره و کوچک‌سازی دولت
سخنگوی دولت در نشست خبری هفتگی ضمن اعلام رقم خط فقر سال ۱۴۰۳، از جریمه مالیاتی بانک‌های متخلف در پرداخت وام مسکن خبر داد و تأکید کرد دولت چهاردهم در مسیر اصلاح ساختار اقتصادی، کوچک‌سازی و مردمی‌سازی اقتصاد گام برمی‌دارد.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر