کد خبر: ۳۲۰۳۹
تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۶

موسی رضایی: صنعت بیمه ایران توانست تحریم های ناعادلانه علیه این صنعت را بی اثر کند

همایش گرامیداشت روز بیمه استان گلستان به همت شرکت بیمه البرز و با حضور مدیرعامل این شرکت، نماینده استان گلستان در مجلس شورای اسلامی، عضو هیات عامل و معاون توسعه مدیریت و منابع بیمه مرکزی، مدیرکل بیمه سلامت و رئیس پلیس راهوراستان گلستان و جمعی از مدیران ارشد صنعت بیمه و استان گلستان برگزار شد.
موسی رضایی: صنعت بیمه ایران توانست تحریم های ناعادلانه علیه این صنعت را بی اثر کند

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بیمه البرز : مدیرعامل این شرکت در همایش گرامیداشت روز بیمه استان گلستان، گفت:  در 20 سال گذشته خوشبختانه صنعت بیمه کشور توانست تحریم های ناعادلانه علیه ایران را در این صنعت بی اثر کند و تمام ریسک بیمه ای کشور را پوشش دهد.


موسی رضایی ابراز امیدواری کرد با اراده دولت مبنی بر توسعه این صنعت، شرکت های بیمه به عنوان یکی از بازیگران اصلی بازار مالی، نقش تاثیرگذار خود را که همانا ایجاد امنیت، آرامش و اطمینان بخشی در جامعه و مدیریت ریسک آحاد مختلف جامعه است، به بهترین نحو ایفا کنند و ضریب نفوذ بیمه کشور که هم اکنون فاصله زیادی با میانگین جهانی دارد را افزایش دهند.


نایب رییس هیات مدیره بیمه البرز با تاکید بر نیاز جامعه به خدمات بیمه ای تاکید کرد: اگر فردی فاقد بیمه نامه است به دلیل عدم شناخت کافی از محصولات و‌مزایای این حوزه است واین نیازمند معرفی هر چه بهتر صنعت بیمه و تبیین نقش آن در امنیت جامعه است.


وی بر لزوم تولید محصولات نوین بیمه ای با توجه به شرایط منطقه ای استان های مختلف تاکید کرد و گفت: استان گلستان رتبه هفدهم تولید حق بیمه در کشور را دارد که با توجه به ترکیب جمعیتی این استان می تواند پرچمدار بیمه تکافل در کشور شود.


در ادامه این همایش علی استاد هاشمی، رییس کل بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران در پیام تصویری از عملکرد خوب صنعت بیمه کشور در ارایه خدمات به هموطنان قدردانی و تاکید کرد: تمام ارکان صنعت بیمه کشور باید با همدلی، هم افزایی و انسجام بتوانیم خدمات شایسته ای را به مردم عزیزمان ارایه دهیم و آرامش و اطمینان خاطر واقعی را در هنگام حوادث برای آنها به ارمغان بیاوریم.


وی ارایه خدمات باکیفیت و جبران به موقع و منصفانه خسارت به مردم را وظیفه اصلی صنعت بیمه کشور عنوان کرد.


سرهنگ عباس مهاجر بسطامی، رییس پلیس راهور استان گلستان هم در همایش گرامیداشت روز بیمه با اشاره به افزایش تلفات رانندگی بر لزوم پیشگیری از حوادث رانندگی تاکید کرد و درخواست کرد بودجه پرداخت شده از سوی شرکت های بیمه به منظور کاهش حوادث رانندگی به نهادها و سازمان های ذیربط و مسوول به صورت اعتباراستانی هزینه شود تا استان ها بتوانند با توجه به شرایط منطقه ای و جاده ای، این بودجه را در امور پیشگیری از حوادث رانندگی صرف کنند.


در پایان همایش گرامیداشت روز بیمه استان گلستان که به همت شرکت بیمه البرز و با حضور موسی رضایی، مدیرعامل و نایب رییس هیات مدیره این شرکت، غلامرضا منتظری، نماینده مجلس شورای اسلامی، مجتبی حیدری، معاون توسعه مدیریت و منابع بیمه مرکزی،  سیدمحمد حسینی، مدیرکل بیمه سلامت استان گلستان و سرهنگ عباس مهاجر بسطامی، رییس پلیس راهور این استان برگزار شد، با اهدای لوح از نمایندگان برتر شرکت های بیمه استان گلستان قدردانی شد.

برچسب ها: بیمه البرز
captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
برگزیده
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
زمان بازگشایی بازار سهام! زمان بازگشایی بازار سهام!
دیروز جلسه شورای‌عالی بورس با موضوع بررسی تحقق الزامات بازگشایی بازار سهام برگزار شد.
فروش فوری و فوق‌العاده ایران‌خودرو با تحویل ۳۰ و ۹۰ روزه/ جدول ثبت‌نام را ببینید فروش فوری و فوق‌العاده ایران‌خودرو با تحویل ۳۰ و ۹۰ روزه/ جدول ثبت‌نام را ببینید
شرکت ایران خودرو قیمت مصوب فروش ۱۱ محصول تولیدی خود را برای عرضه بدون قرعه‌کشی در هفته جاری اعلام کرد.