کد خبر: ۳۲۰۰۲
تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۸

مدیر عامل بیمه آسیا از برگزیدگان المپیاد ورزشی صنعت بیمه تقدیر کرد

مسعود بادین، نایب رئیس هیات مدیره و مدیر عامل بیمه آسیا با اعضای تیم های فوتسال، دارت و شطرنج بیمه آسیا حاضر در المپیاد ورزشی صنعت بیمه دیدار و از آنان تقدیر کرد.
مدیر عامل بیمه آسیا از  برگزیدگان المپیاد ورزشی صنعت بیمه تقدیر کرد
به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بیمه آسیا : مدیر عامل بیمه آسیا در این دیدار ، تاثیر ورزش برای ارائه خدمات بیمه ای شایسته به بیمه گذاران را بسیار ضروری دانست و از کسب نتایج خوب تیم های فوتسال، دارت و شطرنج تقدیر و قدردانی کرد.
بنابر این گزارش، در مسابقات شطرنج انفرادی، علی افشار قوچانی، مقام اول، تیم دارت بیمه آسیا (آقایان )  با اقتدار و برتری کامل مقام اول و تیم فوتسال نیزدر طول مسابقات بر تیم‌های بیمه کوثر، بیمه البرز ، بیمه سینا ، بیمه  تهران رواک و بیمه تعاون  پیروز شد و  با راهیابی به  بازی نهایی، مقام دوم المپیاد ورزشی صنعت بیمه را کسب کرد.
 
برچسب ها: بیمه آسیا
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
حق با درخشان بود؛ فوتبال ما غریب پرست است! حق با درخشان بود؛ فوتبال ما غریب پرست است!
با مطرح شدن نام اوسمار به‌عنوان گزینه جانشینی هاشمیان در پرسپولیس، حمید درخشان گفت: ما غریب‌پرستیم؛ برای مربی خارجی فداکاری می‌کنیم، اما مربی داخلی را دلسرد می‌کنیم.
حراج شمش طلا به ایستگاه ۱۳۱ رسید حراج شمش طلا به ایستگاه ۱۳۱ رسید
یکصد و سی و یکمین جلسه حراج شمش طلا روز یکشنبه چهارم آبان برگزار می‌شود و متقاضیان می‌توانند با واریز یک میلیارد تومان به ازای هر قطعه، در این حراج حضوری شرکت کنند.
ترافیک سنگین در محورهای شمالی کشور ترافیک سنگین در محورهای شمالی کشور
مدیریت راه‌های کشور از ازدحام شدید در مسیر‌های منتهی به استان‌های شمالی خبر داد؛ محور‌های چالوس، هراز و آزادراه تهران-شمال در وضعیت مسدود و پرترافیک قرار دارند.
اردوغان به دنبال خرید جنگنده از قطر اردوغان به دنبال خرید جنگنده از قطر
رئیس‌جمهور ترکیه در سفر به قطر مذاکراتی برای خرید ۲۴ فروند جنگنده دست‌دوم یوروفایتر تایفون و ۱۶ فروند نو انجام داد؛ بریتانیا نقش میانجی این قرارداد چند میلیارد دلاری را دارد.
یارانه کدام دهک‌ها در مهرماه قطع شد؟ یارانه کدام دهک‌ها در مهرماه قطع شد؟
وزارت کار اعلام کرد که در مهرماه ۱۴۰۴، یک میلیون و ۴۲۸ هزار نفر از دهک‌های چهارم تا نهم از فهرست یارانه‌بگیران حذف شدند.
سپرده‌های بانک آینده به بانک ملی منتقل می‌شود سپرده‌های بانک آینده به بانک ملی منتقل می‌شود
رئیس کل بانک مرکزی اعلام کرد که بانک آینده از امروز اول آبان ۱۴۰۴ وارد فرآیند «گزیر» شد و سپرده‌گذاران آن به بانک ملی ایران منتقل می‌شوند؛ تمام دارایی‌ها نیز به تملک صندوق ضمانت سپرده‌ها درمی‌آید.
انتقاد تند نمایده پارلمان اروپا از حمله آمریکا و اسرائیل به ایران انتقاد تند نمایده پارلمان اروپا از حمله آمریکا و اسرائیل به ایران
مارک بوتانگا، نماینده بلژیکی پارلمان اروپا، با انتقاد شدید از همکارانش پرسید چرا حملات غیرقانونی آمریکا و اسرائیل به ایران و کشور‌های منطقه محکوم نشده و نقش آمریکا در خروج از توافق هسته‌ای نادیده گرفته می‌شود.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر