کد خبر: ۳۲۰۰۰
تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۳

حضور فعال بیمه آسیا در سی امین همایش ملی و یازدهمین همایش بین المللی بیمه و توسعه

بیمه آسیا، با حضور مدیرعامل در پنل تخصصی، برپایی غرفه و معرفی نرم افزارهای کاربردی در نمایشگاه جانبی و همچنین پذیرش چندین مقاله مدیران و کارشناسان بیمه آسیا، مشارکت فعالی در نخستین روز برگزاری سی امین همایش ملی و یازدهمین همایش بین المللی بیمه و توسعه داشت.
حضور فعال بیمه آسیا در سی امین همایش ملی و یازدهمین همایش بین المللی بیمه و توسعه
به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بیمه آسیا : مسعود بادین، نایب رییس هیأت مدیره و مدیرعامل بیمه آسیا در این همایش به عنوان عضو پنل تخصصی "تکافل، بیمه رایج و مدیریت ریسک" حضور داشت که شش مقاله در این پنل تخصصی، مورد نقد و بررسی اعضای پنل قرار گرفت.

بنا بر این گزارش، در نمایشگاه جانبی همایش بیمه و توسعه نیز بیمه آسیا با برپایی غرفه اختصاصی، سامانه فروش اقساطی آسیا مهر، سامانه آسیا برتر و سامانه سیناد (ارسال و بررسی اسناد درمانی) را معرفی کرد. 

این گزارش می افزاید، در روز برپایی همایش، رییس کل بیمه مرکزی و هیأت همراه و مدیران عامل شرکت های بیمه از غرفه بیمه آسیا بازدید کردند و با نرم افزارهای کاربردی بیمه آسیا آشنا شدند.

گفتنی است، در نخستین روز برپایی این همایش و در مراسم افتتاحیه، استاد هاشمی رییس کل بیمه مرکزی، زلفی گل وزیر علوم و آموزش عالی و همچنین، رییس پژوهشکده بیمه و چند مدعو و مهمان داخلی و خارجی سخنرانی کردند و پس از آن، با برگزاری پنل های تخصصی، مقالات ارائه شده مورد بررسی قرار گرفتند. 
 
برچسب ها: بیمه آسیا
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
قیمت محصولات ایران‌خودرو امروز +جدول قیمت محصولات ایران‌خودرو امروز +جدول
آخرین قیمت محصولات ایران‌خودرو برای امروز دوشنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۴ منتشر شد.
توضیحات سخنگوی قوه قضاییه در خصوص توقیف اموال محمد ساعدی‌نیا + فیلم توضیحات سخنگوی قوه قضاییه در خصوص توقیف اموال محمد ساعدی‌نیا + فیلم
سخنگوی قوه قضاییه بیان کرد: پرونده محمد ساعدی‌نیا به‌دلیل دعوت مردم به مشارکت در اغتشاش و حمایت از آشوبگران در دادگستری قم تشکیل و وی بازداشت شده است وی ادامه داد: اموال، املاک و سهام او شناسایی و توقیف شده و در صورت اثبات خسارت، جبران از محل اموال وی علاوه بر مجازات قانونی انجام می‌شود.
ملیکای ۲۲ ساله قربانی جنایت مسافربر، تکرار الهه حسین نژاد ملیکای ۲۲ ساله قربانی جنایت مسافربر، تکرار الهه حسین نژاد
معاون مبارزه با جرائم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ از کشف جسد ملیکای ۲۲ ساله خبر داد که مفقودی او در راه بازگشت به خانه توسط خانواده‌اش اعلام شده بود.
بمباران مواضع داعش توسط جنگنده‌های اف-۱۶ عراق +ویدیو بمباران مواضع داعش توسط جنگنده‌های اف-۱۶ عراق +ویدیو
نیروی هوایی عراق با انجام چند حمله هوایی در بیابان‌های اطراف استان نینوا، تعدادی از عناصر گروه تروریستی داعش را هدف قرار داد و به هلاکت رساند.
ایران قهرمان فوتسال آسیا ۲۰۲۶ شد ایران قهرمان فوتسال آسیا ۲۰۲۶ شد
تیم ملی فوتسال ایران با پشت سر گذاشتن یکی از سخت‌ترین فینال های تاریخ و با برتری در ضربات پنالتی، برای چهاردهمین بار به عنوان قهرمانی جام ملتهای آسیا دست پیدا کرد.
آخرین خبر از نتایج مذاکرات ایران و آمریکا امروز جمعه ۱۷ بهمن آخرین خبر از نتایج مذاکرات ایران و آمریکا امروز جمعه ۱۷ بهمن
دور دیگری از مذاکرات ایران و آمریکا در روزهای آتی برگزار می‌شود
فیلم+ نشست خبری قبل از فینال آسیا، تسلیت شمسایی به مردم ایران فیلم+ نشست خبری قبل از فینال آسیا، تسلیت شمسایی به مردم ایران
بغض شمسایی در پایان نشست خبری ترکید و گفت: رفتار حرفه‌ای مجاب می‌کرد که در مسابقات آسیایی شرکت کنیم. تسلیت می‌گویم به مردم عزیز کشورم به خاطر اینکه داغدار هستند. برای ما اینجا فوتبال ارزش ندارد و چیزی که ارزش داشت این بود که در کنار هم بودیم و خواستیم از هم دفاع کنیم.
برگزیده
آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل
در ادامه اجرای طرح جدید کالابرگ الکترونیکی با اعتبار ماهانه یک میلیون تومان به ازای هر نفر، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی زمان آغاز مرحله دوم این طرح را اعلام کرده است؛ مرحله‌ای که از فردا چهارشنبه آغاز می‌شود و به‌صورت تدریجی، دهک‌های مختلف درآمدی را پوشش می‌دهد.
سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد! سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد!
با ورود دادستانی تهران سایت ایران خودرو متخلفی که قیمت محصولات خود را بدون هماهنگی با مراجع ذیصلاح افزایش داده بود بسته شد.
نرخ تازه محصولات ایران خودرو امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ +جدول نرخ تازه محصولات ایران خودرو امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ +جدول
نرخ تازه محصولات ایران خودرو برای امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ منتشر شد.
صفحه خبر بالای تصاویر