کد خبر: ۳۲۰۰
تاریخ انتشار: ۳۰ آذر ۱۴۰۰ - ۱۳:۱۷

نرخ ارز، دلار، سکه، طلا و یورو سه‌شنبه ۳۰ آذر ۱۴۰۰

در نیمه اول معاملات امروز سه شنبه ۳۰ آذر ۱۴۰۰ دلار به ۲۷ هزار و ۴۰۱ تومان و هر سکه امامی به ۱۳ میلیون و ۵۰ هزار تومان رسید.
نرخ ارز، دلار، سکه، طلا و یورو سه‌شنبه ۳۰ آذر ۱۴۰۰

در نیمه اول معاملات امروز سه شنبه ۳۰ آذر ۱۴۰۰ دلار به ۲۷ هزار و ۴۰۱ تومان و هر سکه امامی به ۱۳ میلیون و ۵۰ هزار تومان رسید. قیمت دلار امروز سه شنبه ۳۰ آذر ماه ۱۴۰۰ در صرافی ملی ۲۷ هزار و ۴۰۱ تومان بود که نسبت به آخرین نرخ روز گذشته تفاوتی نداشت. قیمت هر گرم طلای ۱۸ عیار در نیمه اول معاملات امروز سه شنبه ۳۰ آذر ماه با افزایش چهار هزار تومانی نسبت به آخرین نرخ روز گذشته به یک میلیون و ۲۸۴ هزار تومان رسید.

نرخ ارز، دلار، سکه، طلا و یورو سه‌شنبه ۳۰ آذر ۱۴۰۰
مخاطب ۲۴- هر اسکناس یورو امروز در صرافی ملی ۳۰ هزار و ۷۰۷ تومان بود که به همین ترتیب نسبت به آخرین نرخ روز گذشته افزایش یا کاهشی را تجربه نکرد.

سکه امامی امروز سه شنبه ۳۰ آذر ماه ۱۴۰۰ در نیمه اول معاملات ۱۳ میلیون و ۵۰ هزار تومان بود که نسبت به آخرین نرخ روز گذشته ۸۰ هزار تومان افزایش یافته است. هر سکه گرمی به ارزش دو میلیون و ۳۵۰ هزار تومان معامله شد که نسبت به روز گذشته ۳۰ هزار تومان افزایش داشت.

قیمت هر گرم طلای ۱۸ عیار

قیمت هر گرم طلای ۱۸ عیار در نیمه اول معاملات امروز سه شنبه ۳۰ آذر ماه با افزایش چهار هزار تومانی نسبت به آخرین نرخ روز گذشته به یک میلیون و ۲۸۴ هزار تومان رسید.

 
هر گرم طلای ۱۸ عیار یکشنبه هر گرم طلای ۱۸ عیار دوشنبه هر گرم طلای ۱۸ عیار سه شنبه
یک میلیون و 283 هزار تومان یک میلیون و 280 هزار تومان یک میلیون و 284 هزار تومان

قیمت سکه 

قیمت سکه تمام بهار آزادی امروز سه شنبه ۳۰ آذر، در نیمه اول معاملات به ۱۲ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان رسید که نسبت به آخرین نرخ روز گذشته ۵۰ هزار تومان افزایش داشته داشت. نرخ سکه امامی هم معاملات امروز را با ۸۰ هزار تومان افزایش قیمت نسبت به روز گذشته آغاز کرد و به ارزش ۱۳ میلیون و ۵۰ هزار تومان به فروش رسید. هر سکه گرمی هم با افزایش ۳۰ هزار تومانی نسبت روز گذشته به ارزش دو میلیون و ۳۵۰ هزار تومان به فروش رسید.

قیمت انواع سکه در شروع معاملات

انواع سکه قیمت یکشنبه قیمت دوشنبه قیمت امروز
سکه امامی 12 میلیون و 910  هزار تومان 12 میلیون و 970  هزار تومان 13 میلیون و 50 هزار تومان
طرح قدیم 12 میلیون و 600 هزار تومان 12 میلیون و 650  هزار تومان 12 میلیون و 700 هزار تومان
سکه گرمی دو میلیون و 320 هزار تومان دو میلیون و 320 هزار تومان دو میلیون و 350  هزار تومان

قیمت ارز امروز سه شنبه ۳۰ آذر 

قیمت دلار آمریکا در نیمه اول معاملات امروز سه شنبه ۳۰ آذر در صرافی ملی ۲۷ هزار و ۴۰۱ تومان بود که تفاوتی با آخرین نرخ روز گذشته نداشت. هر اسکناس یورو هم در صرافی ملی ۳۰ هزار و ۷۰۷ تومان بود و نسبت به آخرین نرخ روز گذشته افزایش یا کاهشی نداشت.

قیمت ارز در شروع معاملات

ارز قیمت یکشنبه قیمت دوشنبه قیمت امروز
دلار 27 هزار و 401 تومان 27 هزار و 401 تومان 27 هزار و 401 تومان
یورو 30 هزار و 808 تومان 30 هزار و 707 تومان 31 هزار و 707 تومان
 
منبع: فرارو
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
برگزیده
تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) در دیدار با مدیران گروه صنعتی بارز ضمن اشاره به اهمیت دو موضوع بین‌المللی سازی و نوآوری بر ایجاد ارتباط بین گروه صنعتی بارز با استارت آپ‌ها، دانشکده‌های تخصصی و پارک‌های فناوری تاکید کرد.
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر