کد خبر: ۳۱۹۴۵
تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۴۰۲ - ۱۷:۲۳

پیش‌بینی بورس هفته؛ سکوی بعدی شاخص کل

برخی از تحلیلگران تکنیکی معتقدند شاخص با عبور از مرز مقاومت ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار واحدی، روندی را در پیش گرفته که می‌تواند به عبور از سطح ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار واحد منجر شود.
پیش‌بینی بورس هفته؛ سکوی بعدی شاخص کل

پیش‌بینی بورس- مخاطب 24- در هفته اخیر روند شاخص کل بورس تهران در مجموع صعودی بود و شاخص کل در ۴ روز متوالی رشد کرد.

در روز شنبه شاخص کل ۲۷ هزار و ۴۳۱ واحد بالا آمد و ۱۴۰ میلیارد تومان پول حقیقی به بازار وارد شد. روز یکشنبه شاخص ۳۳ هزار و ۴۸۸ واحد رشد کرد و ۵۰۶ میلیارد تومان سرمایه به بازار وارد شد.

روز دوشنبه شاخص ۴۴ هزار و ۲۷ واحد بالا آمد و ۴۱۱ میلیارد تومان پول حقیقی وارد شد. سه‌شنبه نیز شاخص ۱۱ هزار و ۳۰۶ واحد رشد کرد و ورود پول به ۹۸ میلیون تومان رسید.

چهار‌شنبه شاخص کل ۵ هزار و ۴۵۲ واحد نزول کرد و ۳۷۳ میلیارد تومان پول حقیقی خارج شد.

بدین ترتیب، در پایان معاملات چهارشنبه، شاخص کل ۱۱۰ هزار و ۶۷۵ واحد بالا‌تر از هفته پیش ایستاد تا بازدهی هفته شاخص بورس مثبت ۵.۳ درصد شود. شاخص هم وزن نیز در پایان هفته نسبت به هفته پیشین ۲۶ هزار و ۶۵۵ واحد بالا‎‌تر ایستاد و بازدهی مثبت ۳.۷ درصدی را ثبت کرد.

در مجموع کل هفته ۷۸۲ میلیارد تومان پول حقیقی به بورس وارد شد و میانگین روزانه ورود پول حقیقی ۱۵۶ میلیارد تومان بود.

روند تغییرات ارزش معاملات خرد سهام در مجموع صعودی بود، میانگین ارزش معاملات خرد بورس در هفته اخیر ۷ هزار و ۵۱۰ میلیارد تومان بود که نسبت به رقم ۴ هزار و ۵۱۷ میلیاردی هفته پیشین، افزایش ۶۶ درصدی داشته است.

برخی از تحلیلگران تکنیکی معتقدند شاخص با عبور از مرز مقاومت ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار واحدی، روندی را در پیش گرفته که می‌تواند به عبور از سطح ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار واحد منجر شود.

انتظارات در بازار مثبت شده و جو مثبتی در میان اهالی بازار سرمایه ایجاد شده است. ناظران علت اصلی ایجاد جو مثبت را تجدید ارزیابی دارایی‌های شرکت‌ها می‌دانند؛ بنابراین به نظر می‌رسد بازار توان رشد بیشتر را دارد.

پیش‌بینی بورس هفته؛ سکوی بعدی شاخص کل

منبع: اکو ایران

captcha
آخرین اخبار
اخبار داغ
اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود
کاربران ایرانی از ساعاتی پیش برای ورود به اپلیکیشن چت‌جی‌پی‌تی با پیام «کشور شما پشتیبانی نمی‌شود» مواجه شده‌اند. این اختلال در شرایطی رخ داده که دسترسی به این سرویس پیش‌تر با روش‌هایی در لایه زیرساخت امکان‌پذیر بود؛ اما اکنون وضعیت دسترسی کاربران تغییر کرده است.
پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد! پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد!
هوشنگ نصیرزاده با تشریح پرونده تیوی بیفوما تأکید کرد بهتر است پرسپولیس و استقلال خوزستان پیش از آغاز یک دعوای حقوقی تازه به توافق برسند.
جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل
رقابت در لیگ برتر ایران فصل ۱۴۰۵–۱۴۰۶ به نقطه‌ای حساس رسیده است. تیم‌های پرسپولیس، استقلال، سپاهان و تراکتور با اختلافی اندک در صدر جدول قرار دارند و هر هفته می‌تواند سرنوشت شانس قهرمانی را تغییر دهد. در این میان، نبرد مهاجمان برای عنوان آقای گل و عملکرد چشمگیر دروازه‌بان‌ها، هیجان لیگ را به اوج رسانده است.
بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه
بازنشستگان و مستمری‌بگیرانی که مستمری خود را از بانک رفاه کارگران دریافت می‌کنند، می‌توانند از روز بیستم هر ماه از اعتبار خرید طرح تأمین‌رفاه استفاده کنند. این طرح شامل اعتبار تشویقی، تخفیف‌های فروشگاهی و امکان خرید اقساطی نیز می‌شود.
فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد! فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد!
رهبر انقلاب اسلامی در پیامی قهرمانی و افتخارآفرینی تیم امید کشتی آزاد در مسابقات جهانی آمریکا را به مدیران، مربیان، کشتی‌گیران غیور تیم و ملت بزرگ ایران به‌خصوص نسل جوان قهرمان میهن تبریک گفتند.
عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد! عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد!
آلفرد یعقوب‌زاده، عکاس سرشناس ایرانی و ثبت‌کننده لحظات تاریخی در بحران‌ها و جنگ‌های مختلف جهان، در جریان عکاسی از تظاهرات اخیر فرانسه و بر اثر وقوع انفجار زخمی شد.
فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده! فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده!
سردار نقدی: فقط دو کشور در جهان بمب ۱۴ تنی دارند: یکی از آنها جمهوری اسلامی ایران و دیگری آمریکا است
برگزیده
اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات
ارسال پیامک ثبت‌نام برای افزایش اعتبار کالابرگ الکترونیکی به سرپرستان خانوار آغاز شده است. این پیامک‌ها با سرشماره Yaraneh-IRI و از سوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها ارسال می‌شوند.
قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی! قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی!
گران‌ترین سدان سایپا در بازار آزاد سه میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان قیمت خورده است
خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
حقیقت خودرو ملی ایران سال‌ها پشت شعارها پنهان مانده است. در این گزارش با بررسی مشخصات فنی ری را، مقایسه سمند با خودروهای خارجی، معایب دنا پلاس توربو و قیمت و مشخصات تارا، فاصله واقعی این محصولات با ادعاهای رسمی را نشان می‌دهیم.