کد خبر: ۳۱۹۴۲
تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۴۰۲ - ۱۷:۰۳
احتمال برگزاری نمایشگاه مطبوعات قبل از انتخابات وجود دارد؛

اعلام آمادگی ۳۰ فیلم برای حضور در جشنواره فجر

وزیر فرهنگ گفت: تاکنون ۳۰ فیلم برای حضور در جشنواره فجر اعلام آمادگی کرده‌اند و مجموعه فارابی امسال ۱۷ فیلم معرفی کرده است.
اعلام آمادگی ۳۰ فیلم برای حضور در جشنواره فجر

مخاطب 24- محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه رویداد رسانه‌ای حریر در جمع خبرنگاران، در جواب سوال مربوط به وضعیت برگزاری نمایشگاه مطبوعات گفت: ما آمادگی برگزاری نمایشگاه مطبوعات را داریم، ولی به دلیل نزدیک بودن انتخابات و محل برگزاری نماز جمعه که در زمستان در مصلی برگزار می‌شود با وزارت کشور و نهاد‌های دیگر باید به جمع بندی برسیم که در روز‌های آتی این جمع بندی انجام می‌شود و هدفمان این است‌که نمایشگاه مطبوعات برگزار شود.

او در پاسخ به سوال مربوط به وضعیت خانواده و رسانه افزود: وضعیتی که امروز شاهدش هستیم، وضعیت مطلوبی نیست و اشکالاتی وجود دارد خود ما هم منتقد وضعیت موجود هستیم، ولی انتقاد به‌معنای کنش‌گری است و در این مبحث در حوزه تنظیم گری و تولیدات مناسب فعال هستیم.

وزیر فرهنگ در تشریح مبحث تولیدات مناسب ادامه داد: در این حوزه با همیاری سایر بخش‌ها مشغول به فعالیت هستیم و نباید اسم آن را سفارشی سازی گذاشت کار سفارشی نمایشی است و جریان ساز نیست. ما با حمایت از تولیدات مناسب جریان سازی می‌کنیم و جریانی ایجاد می‌کنیم که به تغییر فضا و ذائقه مخاطب منجر شود.

او تصریح کرد: هر زمان که تولیدات خوبی ارائه شده است مردم استقبال کرده‌اند. در حال حاضر پویانمایی به نام بچه‌زرنگ درمورد ثامن‌الحجج ساخته و ارائه شده است که رکورد آثار کودک و نوجوان را شکسته است و حدود ۵۰ میلیارد فروش داشته است و این یعنی تغییر ذائقه.

اسماعیلی در پاسخ به وضعیت صدور مجوز کتاب سید مهدی شجاعی اظهار داشت: در هفته آتی مسئله را پیگیری خواهم کرد. هدف ما این است که بزرگان فرهنگ و هنر در آرامش کارشان را انجام دهند در عین حال قانون هم رعایت شود. ممکن است سوءتفاهم‌هایی به وجود آمده باشد که آن را برطرف می‌کنیم. آثار آقای شجاعی جزو آثار پرمخاطب و مورد احترام است و هدف ما این است درعین تجلیل و تکریم بزرگان فرهنگ قانون هم رعایت شود.

او در پاسخ به سوال در مورد جایگاه خانواده در رسانه‌ها گفت: نهاد خانواده در جامعه ایرانی در بالاترین حد استاندارد در مقایسه با سایر کشور‌ها است، خانواده ایرانی ارجمند و فرهیخته است و قرار نیست خودمان سیاه‌نمایی کنیم.

اسماعیلی ادامه داد: بنده به عنوان یک‌کارگزار فرهنگی توقعم از نشست‌ها و رویداد‌ها این است که بتوانیم رهنمود‌های اجرایی و عملیاتی داشته باشیم.

او در مورد حمایت‌های صورت گرفته از خبرنگاران گفت: ما به حدود ۲۳ هزار نفر اینترنت رایگان داده‌ایم و به ۱۶ هزارنفر هدیه ویژه خبرنگاری داده شده است که سال گذشته مبلغ این هدیه ۳۰۰هزار تومان بود که امسال با دستور رئیس‌جمهور مبلغ آن به دو میلیون تومان افزایش پیدا کرد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پایان با اشاره به وضعیت تولید فیلم در دوره‌های گذشته با این دوره، گفت: تاکنون ۳۰ فیلم برای حضور در جشنواره فیلم فجر اعلام آمادگی کرده‌اند و مجموعه فارابی که در سال‌های گذشته فقط ۲ فیلم مشارکتی داشت، امسال ۱۷ فیلم برای جشنواره معرفی کرده است که این فیلم‌ها در عرصه خانواده و سرداران دفاع مقدس هستند.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

برچسب ها: مطبوعات
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
وقتی جوانان دل زده، داوطلبِ خیانت می‌شوند! وقتی جوانان دل زده، داوطلبِ خیانت می‌شوند!
موساد هیچ عملیات نفوذ پیچیده‌ای ترتیب نداد؛ هدف، خودش به در زد. پژوهش مشترک «نیروی زمینی آمریکا و دانشگاه کینگ کالج لندن» (۲۰۲۳) نشان می‌دهد ۵۷ ٪ از افشاگران اطلاعاتی خاورمیانه طی دهه اخیر، ابتدا داوطلب تماس بوده‌اند.
جنیفر لارنس و افسردگی پس از زایمان جنیفر لارنس و افسردگی پس از زایمان
جنیفر لارنس در نشست خبری فیلم تازه‌اش در جشنواره کن، با صداقتی بی‌پرده از تجربه شخصی‌اش با مادری و افسردگی پس از زایمان گفت؛ احساسی عمیق از انزوا که به گفته خودش، «شبیه زندگی در سیاره‌ای دیگر» است.
شکار جدید قرمزها! شکار جدید قرمزها!
باشگاه پرسپولیس در ادامه روند سریع نقل و انتقالاتی خود، امشب هم از یک خرید جدید رونمایی خواهد کرد.
اعجوبه ۲۲ ساله‌ای که همه به دنبالش هستند! اعجوبه ۲۲ ساله‌ای که همه به دنبالش هستند!
باشگاه استقلال هم به صف مشتریان جذب محمدمهدی زارع، مدافع جوان گل‌گهر اضافه شد
کارتال حسابی آب و جارو کرد پرسپولیس را! کارتال حسابی آب و جارو کرد پرسپولیس را!
با تصمیم کادر فنی پرسپولیس، امروز نام چهار بازیکن در فهرست خروجی این تیم قرار گرفت.
برهنگی ممنوع برهنگی ممنوع
با تصمیمی که دیروقت اعلام شد، برگزارکنندگان جشنواره فیلم کن ممنوعیت رسمی برهنگی و لباس‌های حجیم را در این مراسم اعلام کردند.
خط‌ونشان کشیدن بابک زنجانی برای خواستگاران سایپا خط‌ونشان کشیدن بابک زنجانی برای خواستگاران سایپا
۲ میلیارد بدهی زنجانی به شرکت نفت بر اساس اعلام رسمی قوه قضائیه تسویه شده و سرمایه او که تا دم اعدام هم رفت، بر سر جای خود باقی ماند. اگر رقم ۳ میلیارد دلار باقی مانده اموال زنجانی درست باشد، او با قیمت دلار ۸۰هزار تومانی، باید حدود ۲۴۰ همت سرمایه داشته باشد. اگر این سرمایه بیش از ۳ میلیارد دلار نباشد.
برگزیده
وقتی جوانان دل زده، داوطلبِ خیانت می‌شوند! وقتی جوانان دل زده، داوطلبِ خیانت می‌شوند!
موساد هیچ عملیات نفوذ پیچیده‌ای ترتیب نداد؛ هدف، خودش به در زد. پژوهش مشترک «نیروی زمینی آمریکا و دانشگاه کینگ کالج لندن» (۲۰۲۳) نشان می‌دهد ۵۷ ٪ از افشاگران اطلاعاتی خاورمیانه طی دهه اخیر، ابتدا داوطلب تماس بوده‌اند.
28 اردیبهشت؛ روز خیام، هنرمندانه‌ترین گور به گور کردن تاریخ! 28 اردیبهشت؛ روز خیام، هنرمندانه‌ترین گور به گور کردن تاریخ!
اگر پارسال سریال حشاشین نام خیام را زودتر از ۲۸ اردیبهشت و مناسبت آن بر سر زبان‌ها انداخت امسال بحث امام زاده محروق در روز دوم عید بار دیگر نگاه‌ها را متوجه خیام و نیشابور ساخت.
ایران‌گرایی برای توسعه ایران ایران‌گرایی برای توسعه ایران
جامعه ایرانی امروز به دلایل مختلف از جمله برآمدن نسل‌های تازه و دور شدن از فضای پرشور آرمان‌ها و انقلاب و مقتضیات فضای جنگ، به دنبال بازتعریف خود به عنوان جامعه ایرانی است. این مساله‌ای منحصر به نسل جوان نیست. مساله‌ای پیش روی ایران در مختصات امروز است.
صفحه خبر بالای تصاویر