کد خبر: ۳۱۹۲۷
تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۵

تراشکاری شافت های دانیلی صرفه اقتصادی یک و نیم میلیاردی را رقم زد

به همت تلاشگران کارگاه نورد ۳۵۰ ذوب آهن اصفهان، تراشکاری شافت های دانیالی صرفه اقتصادی یک و نیم میلیاردی را برای ذوب آهن اصفهان به ارمغان آورده است.
تراشکاری شافت های دانیلی صرفه اقتصادی یک و نیم میلیاردی را رقم زد

به گزارش مخاطب24 به نقل از شرکت ذوب آهن اصفهان:  به همت تلاشگران کارگاه نورد ۳۵۰ ذوب آهن اصفهان، تراشکاری شافت های دانیالی صرفه اقتصادی یک و نیم میلیاردی را برای ذوب آهن اصفهان به ارمغان آورده است.

 حسین مشکین سرپرست کارگاه نورد ۳۵۰ شرکت با اعلام این خبر گفت : شافت‌های دانیلی که روی استند دانیلی مونتاژ می‌شوند در اثر کار کردن و خوردگی دچار مشکل شده بودند لذا تعمیر و تراشکاری آنها در شرکت از اواخر اردیبهشت ماه در دستور کار قرار گرفت.

وی افزود : بدین منظور کادر مجربی از همکاران کارگاه ۳۵۰ (کارگاه مکانیکی و دفتر طراحی کالیبر) تشکیل شد و سپس با محوریت دفتر طراحی، تراشکاری ۳ شافت در دستور کار قرار گرفت و تاکنون نیز بدون مشکل در حال کار هستند.

سرپرست کارگاه نورد ۳۵۰ تصریح کرد : طبق آخرین قیمت اعلام شده از سوی شرکت ‌های بیرونی تراشکاری هر شافت یکصد میلیون تومان هزینه داشت و با توجه به اینکه سالانه به ۱۵ شافت نیاز داریم، تراشکاری این شافت‌ ها توسط کارکنان تلاشگر و متخصص ذوب‌آهنی، صرفه‌جویی یک و نیم میلیارد تومانی را برای کارخانه بزرگ ذوب آهن در پی دارد.

در ادامه غلامحسین احمدی مکانیک کارگاه نورد ۳۵۰ اضافه کرد : تراشکاری این شافت ها در خارج از کارخانه هزینه و زمان زیادی را از ما می گرفت لذا بر اساس تجربه قبلی در زمینه تراشکاری با کمک همکاران کارگاه موفق شدیم این قطعات را با کیفیت مطلوب تراشکاری و ارائه دهیم. بسیار خوشحالم که با این اقدام بار مالی قابل توجهی را از دوش ذوب آهن اصفهان برداشتیم.

 
 
 

حفیظ ا... فتاحی تکنسین ارشد تراش CNC کارگاه نورد میانی نیز ادامه داد : در تراشکاری این شافت ‌ها پارامترهای متعددی وجود دارد که همگی از اهمیت بالایی برخوردار هستند مانند دقت کمتر از یک صدم و صافی سطح بالا و در کنار این‌ موارد به دلیل سطح سختی بالای قطعه، ابزار خاصی مورد نیاز بود اما با وجود تمام این مشکلات با همفکری سایر همکاران متخصص این کار با موفقیت انجام گرفت.

آخرین اخبار
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
صفحه خبر بالای تصاویر