کد خبر: ۳۱۸۹۵
تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۰

خزانه شمش طلای بانک سپه در بورس کالای ایران افتتاح شد

مراسم افتتاح و بهره برداری از خزانه شمش طلای بانک سپه در بورس کالای ایران با حضور دکتر آیت اله ابراهیمی مدیرعامل بانک سپه و دکتر سیدجواد جهرمی مدیرعامل بورس کالای ایران برگزار شد.
خزانه شمش طلای بانک سپه در بورس کالای ایران افتتاح شد

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از بانک سپه: دکتر ابراهیمی مدیر عامل بانک سپه در این مراسم، با تقدیر و تشکر از اقدامات موثر و طرح های علمی این شرکت در حوزه بازار سرمایه، گفت: ابزارهای طراحی شده بر پایه طلا در شرکت بورس کالای ایران به دلیل پایین بودن ریسک معاملات، می تواند کمک قابل توجهی به متعادل سازی قیمت ها در بازار نماید.

مدیرعامل بانک سپه عملیات اجرایی معاملات گواهی سپرده طلا را دستاورد بزرگی عنوان کرد و اظهار داشت: معاملات و سرمایه گذاری در بازار طلا به دلیل اطمینان از حفظ ارزش پول و قدرت خرید همواره مورد توجه مردم و سرمایه گذاران بوده است؛ لذا این دستاورد می تواند از جنبه روانی نیز در کنترل تورم و ثبات اقتصادی کشور کمک شایانی نماید.

دکتر ابراهیمی در پایان ابراز امیدواری کرد تا با افزایش تعاملات و گسترش همکاری ها میان بانک سپه و شرکت بورس کالای ایران، گام های بزرگ و موثری در مسیر رشد و شکوفایی اقتصاد کشور برداشته شود.

در ادامه، دکتر سیدجواد جهرمی مدیرعامل شرکت بورس کالای ایران نیز با تقدیر از تلاش ها و سرعت عمل بانک سپه در فراهم سازی خزانه شمش طلا، ضمن ارائه گزارشی از اقدامات و معاملات صورت گرفته در این حوزه، گفت: معاملات گواهی سپرده شمش طلا با استقبال بالایی از سوی مردم مواجه شده که این موضوع ضرورت افزایش ظرفیت خزانه های بانکی را نشان می دهد.

دکتر جهرمی سرمایه گذاری در بازار طلا با حداقل سرمایه، اطمینان از اصالت و عیار طلای خریداری شده، اخذ کد بازار مالی بورس کالا در 24 ساعت، امکان تحویل شمش طلا از خزانه بانک، امکان معامله برخط، پایان دغدغه نگهداری و سرقت طلا، شفافیت قیمت و معافیت مالیاتی را از جمله مزایای معاملات گواهی سپرده شمش طلا در بورس کالا عنوان کرد.

در ادامه، مدیران عامل بانک سپه و شرکت بورس کالا با حضور در محل خزانه شمش طلای بانک سپه، این خزانه را به صورت رسمی افتتاح کردند.

آیین افتتاح و بهره برداری از خزانه شمش طلای بانک سپه چهاردهم آذرماه با حضور مدیرعامل، اعضای هیات مدیره و مدیران ارشد بانک سپه و شرکت بورس کالای ایران برگزار شد.

 
برچسب ها: بانک سپه
captcha
آخرین اخبار
اخبار داغ
اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود
کاربران ایرانی از ساعاتی پیش برای ورود به اپلیکیشن چت‌جی‌پی‌تی با پیام «کشور شما پشتیبانی نمی‌شود» مواجه شده‌اند. این اختلال در شرایطی رخ داده که دسترسی به این سرویس پیش‌تر با روش‌هایی در لایه زیرساخت امکان‌پذیر بود؛ اما اکنون وضعیت دسترسی کاربران تغییر کرده است.
پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد! پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد!
هوشنگ نصیرزاده با تشریح پرونده تیوی بیفوما تأکید کرد بهتر است پرسپولیس و استقلال خوزستان پیش از آغاز یک دعوای حقوقی تازه به توافق برسند.
جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل
رقابت در لیگ برتر ایران فصل ۱۴۰۵–۱۴۰۶ به نقطه‌ای حساس رسیده است. تیم‌های پرسپولیس، استقلال، سپاهان و تراکتور با اختلافی اندک در صدر جدول قرار دارند و هر هفته می‌تواند سرنوشت شانس قهرمانی را تغییر دهد. در این میان، نبرد مهاجمان برای عنوان آقای گل و عملکرد چشمگیر دروازه‌بان‌ها، هیجان لیگ را به اوج رسانده است.
بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه
بازنشستگان و مستمری‌بگیرانی که مستمری خود را از بانک رفاه کارگران دریافت می‌کنند، می‌توانند از روز بیستم هر ماه از اعتبار خرید طرح تأمین‌رفاه استفاده کنند. این طرح شامل اعتبار تشویقی، تخفیف‌های فروشگاهی و امکان خرید اقساطی نیز می‌شود.
فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد! فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد!
رهبر انقلاب اسلامی در پیامی قهرمانی و افتخارآفرینی تیم امید کشتی آزاد در مسابقات جهانی آمریکا را به مدیران، مربیان، کشتی‌گیران غیور تیم و ملت بزرگ ایران به‌خصوص نسل جوان قهرمان میهن تبریک گفتند.
عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد! عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد!
آلفرد یعقوب‌زاده، عکاس سرشناس ایرانی و ثبت‌کننده لحظات تاریخی در بحران‌ها و جنگ‌های مختلف جهان، در جریان عکاسی از تظاهرات اخیر فرانسه و بر اثر وقوع انفجار زخمی شد.
فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده! فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده!
سردار نقدی: فقط دو کشور در جهان بمب ۱۴ تنی دارند: یکی از آنها جمهوری اسلامی ایران و دیگری آمریکا است
برگزیده
اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات
ارسال پیامک ثبت‌نام برای افزایش اعتبار کالابرگ الکترونیکی به سرپرستان خانوار آغاز شده است. این پیامک‌ها با سرشماره Yaraneh-IRI و از سوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها ارسال می‌شوند.
قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی! قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی!
گران‌ترین سدان سایپا در بازار آزاد سه میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان قیمت خورده است
خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
حقیقت خودرو ملی ایران سال‌ها پشت شعارها پنهان مانده است. در این گزارش با بررسی مشخصات فنی ری را، مقایسه سمند با خودروهای خارجی، معایب دنا پلاس توربو و قیمت و مشخصات تارا، فاصله واقعی این محصولات با ادعاهای رسمی را نشان می‌دهیم.