کد خبر: ۳۱۸۹۰
تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۱

مجمع عمومی عادی به طور فوق العاده سال ۱۴۰۰ بانک سپه برگزار شد

مجمع عمومی عادی به طور فوق العاده بانک سپه مربوط به سال ۱۴۰۰ به ریاست دکتر خاندوزی برگزار شد.
مجمع عمومی عادی به طور فوق العاده سال ۱۴۰۰ بانک سپه برگزار شد

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از بانک سپه: جلسه مجمع عمومی عادی به طور فوق العاده بانک سپه به منظور رسیدگی به صورت‌های مالی منتهی به پایان سال ۱۴۰۰، صبح امروز یکشنبه ۱۲ آذر‌ماه در محل ساختمان نگین بانک سپه برگزار شد وگزارش خلاصه‌ای از فعالیت‌ها و اقدامات بانک توسط دکتر آیت اله ابراهیمی، مدیر‌عامل بانک سپه، ارائه شد.

وزیر محترم امور اقتصادی و دارایی در این جلسه، ضمن تقدیر از فعالیت‌های صورت گرفته در این بانک به ویژه در حوزه‌های فناوری، برنامه‌های راهبردی، اعطای تسهیلات تکلیفی و حمایت از پروژه‌های کلان و ملی، بر پیشرفت هرچه بیشتر و ادامه فعالیت‌های جهادی این بانک برای خدمت به مردم تأ کید کرد.

در جلسه مجمع عمومی عادی به طور فوق العاده بانک سپه، پس از استماع گزارش حسابرس و بازرس قانونی، صورت‌های مالی سال ۱۴۰۰ بانک سپه به تصویب رسید ونسبت به انتخاب حسابرس مستقل و بازرس قانونی و تعیین روزنامه کثیرالانتشار به منظور درج آگهی‌های بانک اتخاذ تصمیم شد. همچنین از تلاش و زحمات مدیران و کارکنان بانک سپه بابت اقدامات صورت پذیرفته قدردانی شد.

برچسب ها: بانک سپه
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
دلیل کندی اینترنت نشانه جنگ سایبری است؟ دلیل کندی اینترنت نشانه جنگ سایبری است؟
طبق آمار رسمی شرکت ارتباطات زیرساخت، ایران در این روز‌ها با موج بی‌سابقه‌ای از حملات سایبری نوع DDoS روبه‌رو شده است.
مقتدی صدر خواستار انحلال و خلع سلاح فوری حشدالشعبی شد! مقتدی صدر خواستار انحلال و خلع سلاح فوری حشدالشعبی شد!
رهبر جریان صدر در عراق خواستار تحویل تمامی سلاح‌ها به دولت عراق و انحلال گروه‌های شبه‌نظامی شد.
تخت روانچی:: آیا ما می‌توانیم به آمریکا اعتماد کنیم؟ تخت روانچی:: آیا ما می‌توانیم به آمریکا اعتماد کنیم؟
معاون سیاسی وزیر امور خارجه کشورمان در خصوص تعلیق همکاری‌ها با آژانس گفت: این شورای عالی امنیت ملی ایران است که مسیر همکاری آینده ما با اژانس را مشخص خواهد کرد. سفیر ما در وین با مدیرکل اژانس در تماس است و این موارد را به او منتقل می‌کند.
توییت جدید رئیس‌جمهور پزشکیان توییت جدید رئیس‌جمهور پزشکیان
مسعود پزشکیان در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس با اشاره به حضورش در هفدهمین اجلاس اکو، نوشت: در هفدهمین اجلاس اکو، با اعتراض به تجاوز به خاک ایران، از مواضع مسئولانه کشور‌های منطقه تشکر کردم.
حماس با آتش بس موافقت کرد! حماس با آتش بس موافقت کرد!
رسانه‌های رژیم صهیونیستی جزئیاتی از آتش بس احتمالی این رژیم با مقاومت اسلامی را منتشر کردند.
در ۴۳ سال گذشته چهار دیپلمات ایرانی به نیرو‌های اشغالگر تحویل داده شدند در ۴۳ سال گذشته چهار دیپلمات ایرانی به نیرو‌های اشغالگر تحویل داده شدند
«همان‌طور که بار‌ها تصریح شده است، شواهد و قرائن زیادی وجود دارد که ثابت می‌کند دیپلمات‌های ایرانی در زمان اشغال خاک لبنان توسط رژیم صهیونیستی توسط گروهی مسلح در داخل لبنان ربوده و به نیرو‌های اشغالگر تحویل داده شده و به سرزمین‌های اشغالی منتقل شدند.»
ترامپ: ایران با توقف غنی‌سازی موافقت نکرده است ترامپ: ایران با توقف غنی‌سازی موافقت نکرده است
رئیس‌جمهور آمریکا می‌گوید ایران با دست کشیدن از غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است.
برگزیده
زمان واریز اعتبار کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ مشخص شد؟ زمان واریز اعتبار کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ مشخص شد؟
به گفته مسئولان، منابع مالی کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ تامین شده است.
نحوه محاسبه حقوق دور کاری کارمندان نحوه محاسبه حقوق دور کاری کارمندان
رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور گفت: «دورکاران نیز به وظایف خود عمل می‌کنند و حقوق را مطابق قانون دریافت کنند.»
پرکاربردترین روغن گیاهی جهان را بشناسید پرکاربردترین روغن گیاهی جهان را بشناسید
روغن ذرت منبع غنی ویتامین E، بهبود عملکرد سیستم عصبی، کاهش کلسترول بد خون LDL، کاهش ریسک ابتلا به سرطان سینه، سلامت قلب و عروق، حاوی امگا ۶ و ۹، حاوی فیتواسترول‌های طبیعی، مقاومت حرارتی بالا است.
صفحه خبر بالای تصاویر