کد خبر: ۳۱۸۸۲
تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۰

مشارکت کیشوندان، ضامن موفقیت در پیشگیری از افزایش پشه آئدس

شورای عالی سلامت جزیره کیش در پی اعمال موارد پیشگیرانه در راستای ازدیاد پشه آئدس و بررسی برخی دیگر از طرح های بهداشتی، نظارتی، درمانی و اقتصادی در این حوزه ها تشکیل جلسه داد
مشارکت کیشوندان، ضامن موفقیت در پیشگیری از افزایش پشه آئدس

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش : هفتادمین جلسه شورای عالی سلامت جزیره کیش با حضور رحیم سرهنگی مدیر عامل سازمان منطقه آزاد کیش، معاون فرهنگی و اجتماعی و مدیران این سازمان و مدیرعامل شرکت عمران، آب و خدمات، سرپرست بیمارستان و احمد رئیسی رییس اداره کنترل و مبارزه با مالاریا وزارت بهداشت و برخی از مدیران نهادها، دانشگاه‌های علوم پزشکی، ادارات و سازمان‌های فعال در کیش، عصر چهارشنبه ۱۵ آذر در سالن رازی مرکز همایش‌های بین المللی برگزار شد.

در این جلسه رحیم سرهنگی مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش با اشاره به لزوم مشارکت مردمی در پیشگیری از ازدیاد پشه آئدس و ریشه کنی آن، از شرکت عمران، آب و خدمات خواست با همکاری مرکز بهداشت و سایر نهاد‌ها و دستگاه‌ها و ادارات فعال در کیش، با افزایش اقدامات موثر، بیش از گذشته در راستای بهسازی و نیز سم پاشی و مه پاشی محیط گام بردارند.

همچنین در این جلسه احمد رئیسی رییس اداره کنترل و مبارزه با مالاریا وزارت بهداشت با بیان این که تنها کشور هستیم که قبل از شیوع هر گونه بیماری توسط پشه آئدس، توانستیم بیماران را شناسایی و قرنطینه کنیم؛ تاکیدکرد: از آنجایی که برای پیشگیری از بیماری‌های مربوط به این پشه شامل دنگ، زیکا و چیکونگونیا واکسن وجود ندارد؛ باید درجهت پیشگیری از ازدیاد پشه آئدس که در تماس با فرد آلوده می‌تواند ناقل بیماری باشد؛ آموزش مردم و پاکیزگی محیط را در دستور کار قرار دهیم.  

رئیس اداره کنترل و مبارزه با مالاریا وزارت بهداشت با اشاره به روابط خوب و تعامل و همکاری سازنده وزارت بهداشت و سازمان منطقه آزاد کیش از اقدامات انجام شده در راستای مبارزه با پشه آئدس تقدیر و خاطر نشان کرد: همانگونه که برای مبارزه با بیماری کرونا، رعایت پروتکل‌های بهداشتی برای پیشگیری از ویروس کووید ۱۹ ضروری بود؛ امروز نیز برای مبارزه با این پشه باید آموزش همگانی را در دستور کار قرار داد و موازین بهداشتی را رعایت کرد.

همچنین در این جلسه اسدالله احمدی سرپرست مرکز بهداشت کیش آخرین وضعیت اقدامات انجام شده از نظر وضعیت گسترش پشه آئدس و اقداماتی که جهت کنترل و پیشگیری از ازدیاد پشه آئدس صورت گرفته است؛ ارائه کرد. وی تاکید کرد: خوشبختانه تاکنون در کیش موردی از بیماری‌های مربوط به این پشه مشاهده نشده و اقدامات همه جانبه با کمک شرکت عمران، آب و خدمات از گذشته شروع شده و تا ریشه کنی پشه آئدس ادامه خواهد داشت.

اسدالله احمدی به روش‌های پیشگیری از رشد و تکثیر پشه آئدس اشاره و عنوان کرد: جلوگیری از انباشت آب‌های راکد، خارج کردن ظروف استفاده نشده از منزل، خالی کردن آب زیر گلدان ها، نگهداری مناسب از استخر‌ها و حذف لاستیک‌ها و وسایل استفاده نشده و تمیز کردن کاسه آب حیوانات خانگی از روش‌های موثری در جلوگیری از رشد لارو و مبارزه با پشه آئدس است.

گفتنی است واکسیناسیون هپاتیت B، بررسی درخواست‌های اخذ پروانه فعالیت و تاسیس مراکز درمانی، حضور روانپزشک ثابت در بیمارستان، الزام تمامی اماکن به رعایت ضوابط بهداشتی در راستای مبارزه با جوندگان، طرح نشانه گذاری محصولات سلامت محور وارداتی در منطقه، تشکیل قرارگاه جوانی جمعیت ذیل شورای سلامت و طرح تاسیس بیمارستان خصوصی در راستای توریسم سلامت از جمله مواردی بود که در دستور کار شورای عالی سلامت جزیره کیش قرار داشت و مورد بررسی قرار گرفت.

اخبار داغ
قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز
قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال (رمزارزها) به دلار امروز سه‌شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۴ را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید.
واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد
صادق زیباکلام در نامه‌ای سرگشاده خطاب به حسین سیمایی‌صراف، با نگاهی به درخواست وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برای کمک دانشگاه‌ها برای راهیابی به برون‌رفت کشور از مشکلات اجتماعی، به نقد رجوع به دانشگاهیان در بزنگاه‌های حساس سیاسی کشور پرداخته است.
قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه
طلا ۱۸ عیار به قیمت ۱۶ میلیون و ۸۷۵ هزار تومان رسید. سکه امامی در بازار امروز رشد قیمت شش میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی را تجربه کرد و اکنون ۱۷۲ میلیون و ۱۶۰ هزار تومان فروخته می‌شود.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست
مدافع چپ تیم امید ایران و باشگاه شمس‌آذر قزوین با عقد قراردادی رسمی راهی پرسپولیس شد.
آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا
طبق مصوبه کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان تهران آموزش مدارس ابتدایی این استان در روز دوشنبه و سه‌شنبه غیرحضوری شد.
ابرهای سیاه در بازار سرمایه که امروز هم قرمز پوش بود ابرهای سیاه در بازار سرمایه که امروز هم قرمز پوش بود
تقاضای فروش سهام همچنان در بازار فعال است و بر سمت خرید غلبه دارد. امروز ۵۰ شرکت بزرگ بازار به تنهایی بیش از ۳ همت خروج پول حقیقی را ثبت کردند و نقش پررنگی در سرخی بازار سرمایه داشتند.
چند رسانه ای
کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان
در یکی از مهم‌ترین اکتشافات باستان‌شناسی دهه اخیر ایران، باستان‌شناسان در محوطه «دهتل» واقع در غرب استان هرمزگان موفق به شناسایی مجموعه‌ای پیچیده از ابزار‌های سنگی متعلق به دوران پارینه‌سنگی شدند؛ کشفی که می‌تواند مسیر‌های مهاجرت انسان‌های اولیه از آفریقا به آسیا را بازتعریف کند و جایگاه راهبردی سواحل شمالی خلیج فارس را در این فرآیند تاریخی به تصویر بکشد.
شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است
مجتبی قهرمانی امروز با تسلیت مجدد به خانواده‌های جان باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس و آرزوی بهبودی مصدومان این حادثه اعلام کرد: دستگاه قضایی استان هرمزگان با همکاری اداره کل پزشکی قانونی استان هرمزگان و فراجا تمام سعی خود را برای تعیین وضعیت مفقودان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس مصروف داشته و با تمام توان و بسیج امکانات برای شناسایی هویت پیکر‌های جان‌باختگان این حادثه تلخ اقدام کرده است.
انفجار در اسکله شهید رجایی انفجار در اسکله شهید رجایی
انفجار بزرگی روز شنبه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) در «اسکله شهید رجایی» بندرعباس به وقوع پیوست. هنوز اطلاعات دقیقی درباره علت حادثه و میزان خسارات احتمالی منتشر نشده است.
صفحه خبر بالای تصاویر