کد خبر: ۳۱۶۸۶
تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۴

بالاترین نشان موسسه فیلم بریتانیا به «نولان» می‌رسد

«کریستوفر نولان» در سال ۲۰۲۴ بالاترین نشان افتخار موسسه فیلم بریتانیا (BFI) را دریافت خواهد کرد.
بالاترین نشان موسسه فیلم بریتانیا به «نولان» می‌رسد

مخاطب 24- «کریستوفر نولان» این جایزه را طی مراسمی در لندن در ۱۴ فوریه ۲۰۲۴ به میزبانی «تیم ریچاردز» رئیس موسسه فیلم بریتانیا دریافت خواهد کرد.

آثار «کریستوفر نولان» تاکنون بیش از ۶ میلیارد دلار در سراسر جهان فروخته‌اند، از اولین فیلم کم‌هزینه‌اش در سال ۱۹۹۸ تا سه‌گانه شوالیه تاریکی از ۲۰۰۵ تا ۲۰۱۲ و «اوپنهایمر» که پرفروش‌ترین فیلم بیوگرافی تاریخ سینماست.
او همچنین ساخت فیلم‌های موفق «ممنتو»، «آغاز»، «بین ستاره‌ای» و درام جنگی «دانکرک» را نیز در کارنامه دارد.
دیوید لین، بت دیویس، آکی‌را کوروساوا، الیزابت تیلور، مارتین اسکورسیزی و اسپایک لی از جمله دیگر چهره‌هایی هستند که پیش‌تر جایزه فلوشیپ موسسه فیلم بریتانیا را دریافت کرده‌اند.


بیشتر بخوانید


«تیم ریچاردز» رئیس موسسه فیلم بریتانیا در این باره گفت: «کریستوفر نولان یکی از بزرگ‌ترین فیلم‌سازان قرن بیست و یکم است که فیلم‌های بسیار محبوبی خلق کرده که همگی برای نمایش بزرگ ساخته شده‌اند تا تماشاگران در سراسر جهان را به چالش بکشند و سرگرم کنند. تعهد و حمایت کریستوفر از صنعت سینما بی‌نظیر بوده است. او همچنین از طریق مشارکت با بنیاد فیلم در خط مقدم تلاش‌های برای حفظ سلولوئید بوده است. همه این کار‌ها برای اطمینان از اینکه مخاطبان فعلی و آینده می‌توانند به لذت بردن و یادگیری از تاریخ فوق العاده غنی سینمای ما برای سال‌های طولانی ادامه دهند، انجام شده است.

«اوپنهایمر» جدیدترین ساخته نولان درباره شخصیت رابرت اوپنهایمر مشهور به پدر بمب اتمی جهان است که تاکنون در گیشه جهانی به فروشی نزدیک به یک میلیارد دلار دست یافته است.


منبع: ایسنا

برچسب ها: کریستوفر نولان
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
وقتی جوانان دل زده، داوطلبِ خیانت می‌شوند! وقتی جوانان دل زده، داوطلبِ خیانت می‌شوند!
موساد هیچ عملیات نفوذ پیچیده‌ای ترتیب نداد؛ هدف، خودش به در زد. پژوهش مشترک «نیروی زمینی آمریکا و دانشگاه کینگ کالج لندن» (۲۰۲۳) نشان می‌دهد ۵۷ ٪ از افشاگران اطلاعاتی خاورمیانه طی دهه اخیر، ابتدا داوطلب تماس بوده‌اند.
جنیفر لارنس و افسردگی پس از زایمان جنیفر لارنس و افسردگی پس از زایمان
جنیفر لارنس در نشست خبری فیلم تازه‌اش در جشنواره کن، با صداقتی بی‌پرده از تجربه شخصی‌اش با مادری و افسردگی پس از زایمان گفت؛ احساسی عمیق از انزوا که به گفته خودش، «شبیه زندگی در سیاره‌ای دیگر» است.
شکار جدید قرمزها! شکار جدید قرمزها!
باشگاه پرسپولیس در ادامه روند سریع نقل و انتقالاتی خود، امشب هم از یک خرید جدید رونمایی خواهد کرد.
اعجوبه ۲۲ ساله‌ای که همه به دنبالش هستند! اعجوبه ۲۲ ساله‌ای که همه به دنبالش هستند!
باشگاه استقلال هم به صف مشتریان جذب محمدمهدی زارع، مدافع جوان گل‌گهر اضافه شد
کارتال حسابی آب و جارو کرد پرسپولیس را! کارتال حسابی آب و جارو کرد پرسپولیس را!
با تصمیم کادر فنی پرسپولیس، امروز نام چهار بازیکن در فهرست خروجی این تیم قرار گرفت.
برهنگی ممنوع برهنگی ممنوع
با تصمیمی که دیروقت اعلام شد، برگزارکنندگان جشنواره فیلم کن ممنوعیت رسمی برهنگی و لباس‌های حجیم را در این مراسم اعلام کردند.
خط‌ونشان کشیدن بابک زنجانی برای خواستگاران سایپا خط‌ونشان کشیدن بابک زنجانی برای خواستگاران سایپا
۲ میلیارد بدهی زنجانی به شرکت نفت بر اساس اعلام رسمی قوه قضائیه تسویه شده و سرمایه او که تا دم اعدام هم رفت، بر سر جای خود باقی ماند. اگر رقم ۳ میلیارد دلار باقی مانده اموال زنجانی درست باشد، او با قیمت دلار ۸۰هزار تومانی، باید حدود ۲۴۰ همت سرمایه داشته باشد. اگر این سرمایه بیش از ۳ میلیارد دلار نباشد.
برگزیده
وقتی جوانان دل زده، داوطلبِ خیانت می‌شوند! وقتی جوانان دل زده، داوطلبِ خیانت می‌شوند!
موساد هیچ عملیات نفوذ پیچیده‌ای ترتیب نداد؛ هدف، خودش به در زد. پژوهش مشترک «نیروی زمینی آمریکا و دانشگاه کینگ کالج لندن» (۲۰۲۳) نشان می‌دهد ۵۷ ٪ از افشاگران اطلاعاتی خاورمیانه طی دهه اخیر، ابتدا داوطلب تماس بوده‌اند.
28 اردیبهشت؛ روز خیام، هنرمندانه‌ترین گور به گور کردن تاریخ! 28 اردیبهشت؛ روز خیام، هنرمندانه‌ترین گور به گور کردن تاریخ!
اگر پارسال سریال حشاشین نام خیام را زودتر از ۲۸ اردیبهشت و مناسبت آن بر سر زبان‌ها انداخت امسال بحث امام زاده محروق در روز دوم عید بار دیگر نگاه‌ها را متوجه خیام و نیشابور ساخت.
ایران‌گرایی برای توسعه ایران ایران‌گرایی برای توسعه ایران
جامعه ایرانی امروز به دلایل مختلف از جمله برآمدن نسل‌های تازه و دور شدن از فضای پرشور آرمان‌ها و انقلاب و مقتضیات فضای جنگ، به دنبال بازتعریف خود به عنوان جامعه ایرانی است. این مساله‌ای منحصر به نسل جوان نیست. مساله‌ای پیش روی ایران در مختصات امروز است.
صفحه خبر بالای تصاویر