کد خبر: ۳۱۶۰۲
تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۴۰۲ - ۲۰:۲۹

مدیرعامل پست بانک ایران: استان فارس سهم بزرگی در موفقیت‌های بانک دارد/ استان فارس ظرفیت‌های بی بدیلی در سطح کشور دارد

مدیرعامل پست بانک ایران با تاکید بر اینکه استان فارس سهم بزرگی در موفقیت‌های بانک دارد، گفت: این استان ظرفیت‌های بی بدیلی دارد و مدیران و روسای شعب فعلی می‌توانند مدیریت شعب استان فارس را به قله‌های بلندتر و چشم اندازهای موفقیت وسیعتری برسانند
مدیرعامل پست بانک ایران: استان فارس سهم بزرگی در موفقیت‌های بانک دارد/ استان فارس ظرفیت‌های بی بدیلی در سطح کشور دارد

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از حوزه مقاومت بسیج پست بانک ایران: بهزاد شیری عصر روز پنجشنبه (۹ آذر) در شورای اداری مدیریت شعب استان فارس با اشاره به اینکه از ۱۹ شعبه فعال این استان ۱۲ شعبه در سال گذشته ارتقا درجه داشته‌اند، گفت: این ارتقا به این معنی است که شعب یک گام بیشتر از بقیه حرکت کرده و کار و تلاش مضاعفی داشته‌اند.
مدیرعامل بانک با بیان اینکه استان فارس ظرفیت‌های بی بدیلی دارد که قابل قیاس با سایر استان‌های کشور نیست، ادامه داد: این استان یکی از استان‌هایی است که بیشترین تعداد شهرستان را دارد و این تعداد به معنی وجود ظرفیت‌های خاص جمعیتی و اقتصادی در این شهرستان‌ها است.
وی با تاکید بر اینکه شعب استان از این ظرفیت به خوبی بهره برده‌اند و حاصل آن را در چک‌های واگذاری در سامانه چکاوک شاهد هستیم، افزود: این استان از استان‌های (یک الف) است و امکانات فیزیکی و منابع انسانی در استان بالاست و باید تعداد چک‌های واگذاری آن بالاتر از این تعداد و نزدیک به سایر استان‌های (یک الف) باشد.  
شیری با اشاره به اینکه استان فارس ظرفیت‌های بی بدیلی دارد و مدیران و روسای شعب فعلی می‌توانند این استان را به قله‌های بلندتر و چشم انداز‌های موفقیت وسیعتری برسانند، گفت: تفویض اختیار در بانک هر جا به تسهیل یا تسریع امور منجر شود مورد تایید مدیران ارشد بانک است، ولی باید توجه داشته باشید که این تغییرات آسیبی برای بانک ایجاد نکند.
بالاترین مقام اجرایی بانک با بیان اینکه نگاه به جذب نیروی انسانی برای بانک، نگاهی هزینه‌زا نبوده است، بلکه آن را فرصتی برای احیا ظرفیت‌های بانک می‌دانیم، تصریح کرد: نیروی انسانی خبره، آگاه و کاردان در شعب باعث می‌شود کار پشتیبانی از باجه‌ها بیشتر شود و حجم عملیات بانک بالا برود.
وی افزود: در این حوزه به دنبال حل مساله هستیم و در حال حاضر هم به صورت تدریجی جذب نیرو در بانک از طریق آزمون انجام می‌شود.
شیری با اشاره به اینکه در حوزه معیشت بانک تمام پرداختی‌های شبکه بانکی برای بازنشستگان و کارکنان انجام می‌شود، ادامه داد: این تغییرات با توجه به محدویت‌های بانک در طی سال‌ها انجام شده است و تک تک همکاران از پرداختی‌های بانک به صورت یکسان بهره می‌برند.
مدیرعامل بانک با تاکید بر اینکه مسیر پرداختی‌های بانک راهی برای ترغیب و تشویق کارکنان ساعی است، اظهار کرد: با توجه به محدودیت‌هایی بودجه‌ای که وجود دارد تلاش کرده‌ایم منافع بانک و همکاران را توامان در نظر بگیریم و بهترین پرداختی را برای تشویق کارکنان داشته باشیم.

برچسب ها: پست بانک ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
کلاهبرداری از حجاج: حاجیان مراقب باشید کلاهبرداری از حجاج: حاجیان مراقب باشید
تمام اطلاعیه‌های اعزام زائران برای حج و عتبات در سایت رسمی سازمان به آدرس haj.ir و سامانه.‌های my.haj.ir و atabatorg.haj.ir امکان‌پذیر است
هوش مصنوعی آشپزی را هم به دست گرفت هوش مصنوعی آشپزی را هم به دست گرفت
یک پلتفرم هوش مصنوعی می‌تواند در تهیه منوی غذا‌ها و عکاسی از آنها به کاربر کمک کند. این پلتفرم با اطلاعاتی که کاربر حتی عکس از غذای مورد نظر به او کمک می‌کند یک دستور غذا خلق کند.
پشت صحنه پایتخت را امشب در تلویزیون ببینید پشت صحنه پایتخت را امشب در تلویزیون ببینید
پشت صحنه مجموعه «پایتخت۷» امروز جمعه ۱۹ اردیبهشت ماه ـ ساعت ۲۰ از شبکه یک سیما روی آنتن می‌رود.
پلاک خلیج فارس بر ماشین‌های آمریکایی پلاک خلیج فارس بر ماشین‌های آمریکایی
پلاک خلیج فارس در خیابان‌های آمریکا
اندی چه پیامی به پزشکیان داد؟ اندی چه پیامی به پزشکیان داد؟
آندرانیک مددیان مشهور به اندی در گفت و گویی از بازگشت به ایران گفت.
ماجرای مشتی که روانه صورت افشین پیروانی شد ماجرای مشتی که روانه صورت افشین پیروانی شد
پس از پیروزی دو بر یک پرسپولیس برابر خیبر خرم‌آباد در جریان هفته بیست‌ونهم لیگ برتر فوتبال ایران، یک فرد منتسب به نزدیکان مالک باشگاه خرم‌آبادی در جریان یک درگیری فیزیکی مشت محکمی به صورت افشین پیروانی مدیر تیم پرسپولیس زد
ترامپ: توافق با ایران را به درگیری نظامی ترجیح می‌دهم ترامپ: توافق با ایران را به درگیری نظامی ترجیح می‌دهم
رئیس‌جمهور آمریکا بار دیگر بر اینکه «توافق با ایران را به درگیری نظامی ترجیح می‌دهد»، تأکید کرد و گفت: «من می‌خواهم ایران کشور بسیار موفقی باشد.»
برگزیده
ساعت کاری جدید بانک‌ها اعلام شد ساعت کاری جدید بانک‌ها اعلام شد
ساعت خدمت‌رسانی به مشتریان بانک‌ها از روز شنبه ۲۰ اردیبهشت ماه از ساعت ۶:۳۰ الی ۱۳ می‌باشد.
افت تولید در بخش خودرو‌های تجاری افت تولید در بخش خودرو‌های تجاری
داده‌های منتشرشده برای ۱۱ ماه نخست سال ۱۴۰۳، تصویر نگران کننده‌ای از وضعیت تولید خودرو‌های تجاری و حمل ونقل عمومی در کشور ارائه می‌دهد.
عرضه جی تی‌ای ۶ در سالگرد خاکسپاری بانی و کلاید عرضه جی تی‌ای ۶ در سالگرد خاکسپاری بانی و کلاید
فقط یک روز طول کشید تا طرفداران جی تی‌ای ۶ تئوری جدیدی درباره تاریخ انتشار بازی مطرح کنند.
صفحه خبر بالای تصاویر