کد خبر: ۳۱۵۸۷
تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۸

هوش مصنوعی پروژه‌ جدید اسرائیل برای کشتار در غزه

برای اولین بار اطلاعات مهمی درباره استفاده ارتش اسرائیل از هوش مصنوعی برای بمباران غیرنظامیان و خانه‌های‌شان در غزه منتشر شد.
هوش مصنوعی پروژه‌ جدید اسرائیل برای کشتار در غزه

مخاطب 24- چند رسانه عبری زبان تحقیقی را درباره اعطای مجوزی گسترده به ارتش رژیم صهیونیستی جهت بمباران اهداف غیرنظامی در نوار غزه و کاهش محدودیت‌های مربوط به تلفات غیرنظامی احتمالی در این عملیات و استفاده از سیستم هوش مصنوعی برای شناسایی اهداف بیشتر انجام دادند.

در تحقیقی که مجله +۰۷۲ و وبگاه عبری «سیحا مکومیت» انجام دادند، به گفت‌وگوها با هفت عضو فعلی و سابق دستگاه اطلاعات رژیم صهیونیستی از جمله سرویس اطلاعات نظامی، نظامیان نیروی هوایی ارتش رژیم صهیونیستی که در عملیات علیه نوار غزه شرکت داشتند، شهادت‌ها و اظهارات و اسناد فلسطینی‌های ساکن نوار غزه و نیز اظهارات رسمی سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی و دیگر نهادهای این رژیم استناد شد.

به گفته یکی از این منابع، برخی منابع اطلاعاتی که در گذشته تجربه اجرای این دست حملات توپخانه‌ای به غزه را داشتند، گفتند، بمباران اهداف قدرتمند اساسا با هدف وارد آوردن خسارت به جامعه مدنی فلسطین و ایجاد شوک جهت اعمال فشار بر بستر مردمی جنبش حماس در نوار غزه انجام شد. 

بر اساس این تحقیق، دلیل دیگری که برای تعداد بالای اهداف و ایجاد آسیب‌های گسترده به زندگی غیرنظامیان در غزه وجود دارد، استفاده گسترده از سیستمی موسوم به «هبسورا» است که تا حد زیادی بر اساس هوش مصنوعی ساخته شده و می‌تواند تقریبا به صورت خودکار اهداف بسیار بیشتری را نسبت به قبل شناسایی کند و این یعنی این سیستم هوش مصنوعی پروژه‌ای برای کشتار جمعی است.

طبق گزارش یاد شده، این سیاست‌ها باعث به شهادت رسیدن تعداد زیادی غیرنظامی در غزه شد و بیش از ۳۰۰ خانواده فلسطینی ساکن غزه ۱۰ تن یا بیشتر از اعضای خود را در طول حملات دو ماه گذشته ارتش ژریم صهیونیستی از دست دادند و این آمار ۱۵ بار بالاتر از تعداد کسانی است که در طول جنگ خونین سال ۲۰۱۴ به شهادت رسیدند.

یکی از منابع این گزارش گفت که مقامات عالی رتبه ارتش رژیم صهیونیستی از شکست خود در هفتم اکتبر آگاه هستند و در حال حاضر درگیر این هستند که چگونه تصویری از پیروزی را به ساکنان اراضی اشغالی ارائه کنند تا آبروی خود را نجات دهند.

 

منبع: ایسنا

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پرسپولیس ـ اوسمار؛ شروعی نو پرسپولیس ـ اوسمار؛ شروعی نو
مذاکرات باشگاه پرسپولیس با اوسمار ویه‌را، سرمربی برزیلی سابق این تیم، وارد مراحل پایانی شده و انتظار می‌رود ظرف ۴۸ ساعت آینده توافق نهایی به‌صورت رسمی اعلام شود.
حق با درخشان بود؛ فوتبال ما غریب پرست است! حق با درخشان بود؛ فوتبال ما غریب پرست است!
با مطرح شدن نام اوسمار به‌عنوان گزینه جانشینی هاشمیان در پرسپولیس، حمید درخشان گفت: ما غریب‌پرستیم؛ برای مربی خارجی فداکاری می‌کنیم، اما مربی داخلی را دلسرد می‌کنیم.
حراج شمش طلا به ایستگاه ۱۳۱ رسید حراج شمش طلا به ایستگاه ۱۳۱ رسید
یکصد و سی و یکمین جلسه حراج شمش طلا روز یکشنبه چهارم آبان برگزار می‌شود و متقاضیان می‌توانند با واریز یک میلیارد تومان به ازای هر قطعه، در این حراج حضوری شرکت کنند.
ترافیک سنگین در محورهای شمالی کشور ترافیک سنگین در محورهای شمالی کشور
مدیریت راه‌های کشور از ازدحام شدید در مسیر‌های منتهی به استان‌های شمالی خبر داد؛ محور‌های چالوس، هراز و آزادراه تهران-شمال در وضعیت مسدود و پرترافیک قرار دارند.
اردوغان به دنبال خرید جنگنده از قطر اردوغان به دنبال خرید جنگنده از قطر
رئیس‌جمهور ترکیه در سفر به قطر مذاکراتی برای خرید ۲۴ فروند جنگنده دست‌دوم یوروفایتر تایفون و ۱۶ فروند نو انجام داد؛ بریتانیا نقش میانجی این قرارداد چند میلیارد دلاری را دارد.
یارانه کدام دهک‌ها در مهرماه قطع شد؟ یارانه کدام دهک‌ها در مهرماه قطع شد؟
وزارت کار اعلام کرد که در مهرماه ۱۴۰۴، یک میلیون و ۴۲۸ هزار نفر از دهک‌های چهارم تا نهم از فهرست یارانه‌بگیران حذف شدند.
سپرده‌های بانک آینده به بانک ملی منتقل می‌شود سپرده‌های بانک آینده به بانک ملی منتقل می‌شود
رئیس کل بانک مرکزی اعلام کرد که بانک آینده از امروز اول آبان ۱۴۰۴ وارد فرآیند «گزیر» شد و سپرده‌گذاران آن به بانک ملی ایران منتقل می‌شوند؛ تمام دارایی‌ها نیز به تملک صندوق ضمانت سپرده‌ها درمی‌آید.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر