کد خبر: ۳۱۵۵۳
تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۴

گریم یکتا ناصر و بهناز جعفری در پشت صحنه سریال نیسان آبی

یکتا ناصر, بعد از جدایی از منوچهر هادی در اولین سریال نمایش خانگی اش بازی کرد. نیسان ابی 2 که تقریبا با همان هنرمندان و بازیگرانش و البته به کارگردانی مسعود اطیابی دو هفته است که پخش شده است.

یکی از سریال های پر بازیگر و پر بیننده در سال های اخیر نیسان ابی بود که فصل دوم ان توسط کارگردان دیگری ساخته شده است. هنرمندان این سریال قسمت های ابتدایی با گریم های دهه شصتی ظاهر شدند. گریم دهه ۶۰ یکتا ناصر و بهناز جعفری در پشت صحنه سریال نیسان آبی را در پرشین وی ببینید.

گریم دهه ۶۰ یکتا ناصر

عکسی از یکتا ناصر، بهناز جعفری در پشت صحنه نیسان آبی۲ در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده که در ادامه خواهید دید. این دو بازیگر بار دیگر با هم همبازی شدند و در سریال نیسان آبی ۲ حضور دارند. سریال نیسان آبی به کارگردانی منوچهر هادی در حال ضبط است.

گریم یکتا ناصر و بهناز جعفری در پشت صحنه سریال نیسان آبی
گریم جدید دهه ۶۰ یکتا ناصر و بهناز جعفری در پشت صحنه سریال نیسان آبی

بازیگران سریال نیسان ابی ۲

عروسی دو خواهر سریال نیسان ابی
عروسی دو خواهر سریال نیسان ابی

پس از موفقیت نسبی فصل اول سریال «نیسان آبی» ، تولید فصل دوم به کارگردانی منوچهر هادی در دستور کار قرار گرفت. با توجه به طولانی شدن روند نگارش فیلمنامه، هادی تصمیم گرفت تا سریالی تحت عنوان «نیوکمپ» را جلوی دوربین ببرد. این سریال سال گذشته جلوی دوربین رفت و اوایل سال جاری منتشر شد. سریالی که برخلاف انتظار موفق از کار درنیامد.

بعد از پایان پخش این سریال، پیش تولید نیسان آبی ۲ به شکل جدی شروع شد، اما بعد از گذشت مدتی منوچهر هادی اعلام کرد که به دلیل عدم توافق مالی از این پروژه کناره گیری کرده است. با حذف این کارگردان از پروژه نیسان آبی ، احسان ظلی پور باب مذاکره را با چند کارگردان کمدی ساز شروع کرد تا اینکه در نهایت با سید مسعود اطیابی کارگردان فیلم‌های پرفروشی چون «انفرادی»، «دینامیت» و«هتل» به توافق رسید

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
برگزیده
آخرین وضعیت از وخامت حال محمود فرشچیان آخرین وضعیت از وخامت حال محمود فرشچیان
محمود فرشچیان این استاد برجسته اکنون در بیمارستانی در آمریکا بستری است و حال جسمی ایشان وخیم گزارش شده است.
راز مرگ بروس‌لی فاش شد راز مرگ بروس‌لی فاش شد
علت مرگ بروس لی، که در سن ۳۲ سالگی در سال ۱۹۷۳ درگذشت، تا امروز به‌طور رسمی «ضایعه مغزی حاد» ثبت شده است.
جنجال حضور رشید پور در عشق ابدی جنجال حضور رشید پور در عشق ابدی
رضا رشیدپور عکسی با شرکت کنندگان برنامه «عشق ابدی» گرفته که به‌واسطه ابتذال عشق در این برنامه بیشتر از یک عکس یادگاری قضاوت شده است.
صفحه خبر بالای تصاویر