کد خبر: ۳۱۵۵۰
تاریخ انتشار: ۰۹ آذر ۱۴۰۲ - ۱۸:۳۹

تبلیغات نامه بن‌لادن بعد از گذشت سال‌ها جنجال‌آفرین شد؛ لرزه به تن تیک‌تاک

تیک‌تاک روز پنج‌شنبه در بیانیه‌ای نوشت که محتوای ویدئو‌هایی درباره نامه بن‌لادن که سال ۲۰۰۲ خطاب به مردم آمریکا نوشته شده به وضوح قوانین این شبکه در مورد حمایت از هر شکلی از تروریسم را نقض می‌کند.
تبلیغات نامه بن‌لادن بعد از گذشت سال‌ها جنجال‌آفرین شد؛ لرزه به تن تیک‌تاک

مخاطب 24- در پی انتشار دوباره نامه‌ای از اسامه بن‌ لادن، رهبر کشته‌شده گروه تروریستی القاعده، در شبکه‌های اجتماعی، تیک‌تاک از حذف ویدئوهای تبلیغ‌کننده این نامه در این شبکه خبر داد.

نامه بن‌لادن خطاب به مردم آمریکا در سال ۲۰۰۲ از جمله در وب‌سایت روزنامه بریتانیایی گاردین منتشر شده بود. او در این نامه مسئولیت حملات ۱۱ سپتامبر را بر عهده گرفته و دلایل خود برای این اقدام را برشمرده بود.

تیک‌تاک روز پنج‌شنبه در بیانیه‌ای نوشت که محتوای این ویدئوها به وضوح قوانین این شبکه در مورد حمایت از هر شکلی از تروریسم را نقض می‌کند.

این شبکه اعلام کرد که به طور فعال و جدی این ویدئوها را حذف می‌کند و چگونگی انتشار آنها در تیک‌تاک را نیز بررسی خواهد کرد.

در پی سروصدا به پا کردن دوباره این نامه، این بار در میان جوانان آمریکایی خواهان آتش‌بس در غزه، گاردین نیز اعلام کرد که نامه را از روی سایت خود حذف کرده است.

اسامه بن لادن در بخشی از نامه خود به حمایت بی حد و حصر ایالات متحده از اسرائیل خرده گرفته بود، موضوعی که بسیار مورد توجه جوانان در آمریکا قرار گرفته است.

گاردین چنین توضیح داده است که آن چه این روزها در شبکه‌های اجتماعی با استناد به گاردین منتشر شده تنها متن نامه بن لادن، بدون زمینه و تاریخچه مربوط به آن بوده و بنابراین این روزنامه تصمیم گرفته که متن نامه را حذف کرده و آن را در دل گزارش‌های مربوط به حادثه تاریخی ۱۱ سپتامبر کار کند.

کاخ سفید روز پنج‌شنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد: «هرگز هیچ توجیهی برای انتشار دروغ‌های نفرت‌انگیز، شیطانی و یهودستیزانه که رهبر القاعده درست پس از ارتکاب بدترین حمله تروریستی در تاریخ آمریکا منتشر کرد، وجود ندارد.»

اسامه بن لادن، در سال ۲۰۱۱ توسط نیروهای ویژه آمریکایی در شمال پاکستان کشته شد.

 

منبع: اعتماد آنلاین

 

برچسب ها: تیک تاک القاعده
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟ دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟
استیو ویتکاف نماینده ویژه دولت آمریکا قصد دارد هفته آینده در اسلو با عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران برای ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای دیدار کند.
تصاویر دیدار پزشکیان و الهام علی‌اف تصاویر دیدار پزشکیان و الهام علی‌اف
مسعود پزشکیان در سفر امروز به جمهوری آذربایجان، با الهام علی اف دیدار کرد.
هاشمیان سرمربی پرسپولیس شد هاشمیان سرمربی پرسپولیس شد
وحید هاشمیان با امضای قراردادی رسمی به‌عنوان سرمربی جدید تیم فوتبال پرسپولیس انتخاب شد.
جزئیات خرید بلیت هواپیما در مسیر‌های داخل و خارجی اعلام شد جزئیات خرید بلیت هواپیما در مسیر‌های داخل و خارجی اعلام شد
سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری گفت: همزمان با باز شدن کل مسیر‌های هوایی خرید بلیت هواپیما امکان پذیر شده، اما مسافران به ساعت خرید بلیت توجه کنند.
بازی دوستانه ایران با شیلی لغو شد بازی دوستانه ایران با شیلی لغو شد
رئیس فدراسیون فوتبال شیلی از لغو بازی دوستانه با تیم ملی فوتبال ایران خبر داد.
ناگفته‌هایی از یک مهاجر افغانستانی! ناگفته‌هایی از یک مهاجر افغانستانی!
محمد تقی دامردان، شاعر افغانستانی در درددلی با مردم ایران از رنج‌های مهاجرت گفته و آرزو کرده است: «روزی بیاید که به دور از جنگ و آوارگی در صلح و آرامش از بلخ، شیراز و بخارا تا دل دهلی با قند پارسی دهانمان را شیرین کنیم.»
محبوب‌ترین انیمیشن این روز‌ها محبوب‌ترین انیمیشن این روز‌ها
Kpop Demon Hunters با جلوه‌های بصری چشم‌نواز، موسیقی جذاب و روایت منسجم، موفق شده عناصر متضاد را به‌طرزی خلاقانه در قالب یک ماجراجویی سرگرم‌کننده و تأثیرگذار ترکیب کند.
برگزیده
دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟ دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟
استیو ویتکاف نماینده ویژه دولت آمریکا قصد دارد هفته آینده در اسلو با عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران برای ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای دیدار کند.
آذری جهرمی در خصوص حمله اسرائیل به میدان تجریش چه گفت؟ آذری جهرمی در خصوص حمله اسرائیل به میدان تجریش چه گفت؟
محمدجواد آذری جهرمی در واکنش به حمله اسرائیل به میدان تجریش توییتی در شبکه اجتماعی ایکس منتشر کرد.
سفر محرمانه وزیر دفاع عربستان به آمریکا و رایزنی درباره ایران سفر محرمانه وزیر دفاع عربستان به آمریکا و رایزنی درباره ایران
وب‌سایت آکسیوس و شبکه فاکس‌نیوز آمریکا از سفر محرمانه «خالد بن سلمان» وزیر دفاع عربستان سعودی به آمریکا و رایزنی با مقامات این کشور درباره ایران و جنگ غزه خبر دادند.
صفحه خبر بالای تصاویر