کد خبر: ۳۱۵۳
تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۴۰۰ - ۱۴:۵۴

هوای پایتخت سرد می‌شود

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، بارش برف و باران در استان از بعدازظهر امروز تا ظهر سه شنبه (۲۹ و ۳۰ آذرماه) پیش‌بینی می‌شود همچنین کاهش دما طی فردا شب دور از انتظار نیست.
هوای پایتخت سرد می‌شود

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، بارش برف و باران در استان از بعدازظهر امروز تا ظهر سه شنبه (۲۹ و ۳۰ آذرماه) پیش‌بینی می‌شود همچنین کاهش دما طی فردا شب دور از انتظار نیست.

هوای پایتخت سرد می‌شود
مخاطب ۲۴- بر اساس بررسی داده‌ها و نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی وضعیت جوی استان تهران امروز (۲۹ آذرماه) آسمانی قسمتی ابری و در مناطق پرتردد شهری همراه با غبار محلی است.

از بعدازظهر تا ظهر سه شنبه (۳۰آذرماه) با نفوذ سامانه بارشی، افزایش ابرناکی و بارش باران و در بخش‌های شمالی استان مه و بارش باران وبرف گاهی همراه با وزش باد شدید و در ارتفاعات با کولاک برف پیش‌بینی می‌شود.

در روز‌های چهارشنبه (۱دی ماه) و پنج شنبه (۲دی ماه) وضعیت جوی استان تهران کمی ابری تا نیمه ابری گاهی همراه با وزش باد و در بعضی ساعات با احتمال غبار محلی پیش‌بینی می‌شود.

 



در روز جمعه (۳دی ماه) با نفوذ سامانه بارشی دیگر در سطح استان در بعضی ساعات بارش باران و برف و وزش باد مورد انتظار است.

از لحاظ دمایی امروز (۲۹ آذرماه) افزایش دما و فردا شب کاهش محسوس دما پیش بینی می‌شود.

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، ایستگاه فیروزکوه (امین آباد) با دمای ۶- درجه سانتیگراد سردترین نقطه استان تهران در ۲۴ ساعت گذشته گزارش شده است.

آسمان تهران نیز فردا (۳۰آذرماه) نیمه ابری و مه رقیق همراه با گاهی بارش باران و وزش باد و در اواسط روز کاهش ابر با بیشترین و کمترین دمای ۱۲ و۳ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

آسمان پایتخت پس فردا (۱ دی‌ماه) صاف و تا قسمتی ابری وگاهی وزش باد خواهد بود و دمای هوا در گرم‌ترین و سردترین زمان به ۱۲و ۲ درجه سانتیگراد می‌رسد.

منبع: اقتصاد ۲۴

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
نتایج و جدول لیگ برتر فوتبال پس از بازیهای امروز نتایج و جدول لیگ برتر فوتبال پس از بازیهای امروز
پرسپولیس با برتری یک بر صفر برابر مس رفسنجان در هفته پانزدهم لیگ برتر با ۲۸ امتیاز موقتا در صدر جدول قرار گرفت.
رنه هیگوئیتا، ضربه عقرب خود را بعد از سی سال اجرا کرد رنه هیگوئیتا، ضربه عقرب خود را بعد از سی سال اجرا کرد
رنه هیگیتای ۵۹ ساله ضربه افسانه‌ای «عقرب» خود را دوباره اجرا کرد. دروازه‌بان کلمبیایی پس از گذشت ۳۰ سال، حرکت اختصاصی و ماندگارش( ضربه عقرب) را تکرار کرد؛ حرکتی که در سال ۱۹۹۵ با آن در ورزشگاه ومبلی جهان فوتبال را شگفت‌زده کرده بود.
بودجه با ریال جدید و یورو ۱۰۳ ریالی رونمایی شد + متن کامل بودجه ۱۴۰۵ بودجه با ریال جدید و یورو ۱۰۳ ریالی رونمایی شد + متن کامل بودجه ۱۴۰۵
مسعود پزشکیان در جلسه علنی عصر امروز (سه‌شنبه) مجلس شورای اسلامی لایحه بودجه ۱۴۰۵ را تقدیم محمدباقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی کرد.
ببینید: سوپر گل امیرحسین حسین زاده به الدحیل ببینید: سوپر گل امیرحسین حسین زاده به الدحیل
در واپسین دقایق بازی سوپرگل انفرادی امیرحسین حسین‌زاده به ثمر رسید. بازگشت دراماتیک تراکتور، حسین زاده با چند دریبل و سپس شوت سرکش توپ را وارد دروازه الدحیل کرد تا تراکتور صاحب ۳ امتیاز حساس این بازی شود و صعودش به مرحله حذفی لیگ نخبگان را قطعی کند
فوری: دلشان با تیم نبود، از لیست استقلال خط خوردند فوری: دلشان با تیم نبود، از لیست استقلال خط خوردند
ریکاردو ساپینتو تصمیم گرفت تا برای دیدار حساس برابر المحرق دو بازیکن کلیدی خود را به بحرین نبرد
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
برگزیده
هواشناسی ایران| برف سنگین در تهران هواشناسی ایران| برف سنگین در تهران
کارشناس سازمان هواشناسی، از ورود سامانه بارشی جدید از روز یکشنبه به کشور خبر داد و افزود: با ورود سامانه بارشی، بارش ها تشدید می‌شود و گستره منطقه بارش ها وسیع تر خواهد شد.
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
صفحه خبر بالای تصاویر