کد خبر: ۳۱۴۴
تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۴۰۰ - ۱۳:۵۸

حقوق سربازان افزایش پیدا می‌کند؟

رئیس وظیفه عمومی گفت: امیدواریم با پیگیری‌های نمایندگان مجلس شاهد افزایش مجدد حقوق سربازان باشیم.
حقوق سربازان افزایش پیدا می‌کند؟

رئیس وظیفه عمومی گفت: امیدواریم با پیگیری‌های نمایندگان مجلس شاهد افزایش مجدد حقوق سربازان باشیم.

حقوق سربازان افزایش پیدا می‌کند؟
مخاطب ۲۴- بنابر اعلام سازمان وظیفه عمومی انتظامی جمهوری اسلامی ایران، سردار تقی مهری رئیس سازمان وظیفه عمومی در همایش معاونان وظیفه عمومی استان‌ها که به صورت ویدیو کنفرانس برگزار شد، اظهارکرد: هدف از برگزاری سالانه این همایش ارزیابی عملکرد رده‌های وظیفه عمومی استان‌ها و ارائه تدابیر سازمانی برای خدمات دهی بهتر به مشمولان و خانواده‌های آنان و تاکید بر حسن اجرای قوانین و مقررات و بهره مندی از نقطه نظرات معاونان وظیفه عمومی استان‌ها و شناسایی نقاط ضعف و قوت و رفع نقواص اجرایی است.

وی با اشاره به ماموریت‌های کلی سازمان وظیفه عمومی در تامین و اعزام مشمولان به مراکز آموزش نیرو‌های مسلح، گفت: نسبت به سال‌های گذشته ۱۵ تا ۲۰ درصد افزایش اعزام نیرو را داشته ایم.

سردارمهری بیان کرد: از دیگر اقداماتی که به منظور رفاه حال مشمولان در تردد به مراکز آموزش صورت گرفته، تامین بیش از ۵ هزار دستگاه اتوبوس در سراسر کشور در روز اعزام، همراه با ماموربدرقه بوده است.

وی افزود: از دیگر ماموریت‌های خطیر سازمان وظیفه عمومی ارائه خدمت در زمینه معافیت‌های تحصیلی، پزشکی، صدور کارت هوشمند و تعویض کارت‌ها، خروج از کشور مشمولان و ... است که الحمدلله با هوشمندسازی خدمات در سراسر کشور ارائه خدمات به بهترین نحو در حال انجام است.

 



رئیس سازمان وظیفه عمومی تصریح کرد: در سال‌های اخیر بیشتر تعاملات سازمان با دستگاه‌هایی مانند وزارت صمت، سازمان تامین اجتماعی، بنیاد شهید و امور ایثارگران و ... برای بهره مندی از تسهیلات ایثارگری، استعاملات وضعیت خدمتی و .. به صورت سیستمی است.

وی با بیان اینکه با گسترش ارتباط سیستمی، پیشرفت خوبی در روند معافیت پزشکی داشته ایم، گفت: در هشت ماهه سال جاری، حدود نه هزار و پانصد جلسه پزشکی در سطح کشور و بیش از صد و بیست هزار پرونده پزشکی، با حضور ۱۴۰۰ پزشک مورد رسیدگی قرار گرفت که نشان دهنده جدیت همکاران در رسیدگی به درخواست مشمولان در این زمینه است.

سردار مهری ادامه داد: همچنین از دیگر اقدامات سازمان ارائه بیش از دویست و نود هزار مشاوره تلفنی از طریق سامانه تلفن گویای سازمان به شماره ۰۹۶۴۸۰ است، البته علاوه بر مشاوره تلفنی، مشمولان عزیز می‌توانند به صورت اینترنتی با مراجعه به پایگاه اطلاع رسانی سازمان به نشانی www.vazifeh.police.ir نیز مشاوره اخذ کنند.

وی افزود: با تلاش‌های صورت گرفته، مشمولان منقضی خدمت سال ۹۷ به بعد که دوره‌های مهارت آموزی را طی کرده اند، می‌توانند تا سقف یکصد میلیون تومان وام دریافت کنند.

رئیس سازمان وظیفه عمومی با بیان اینکه ۳ هزار ۲۰۰ عنوان محتوای فرهنگی خبر در حوزه‌های تهیه و منتشر شده است، گفت: سازمان وظیفه عمومی در زمینه فرهنگ سازی خدمت سربازی بسته‌های فرهنگی، فیلم‌های کوتاه و معنا گرا، انیمیشن و ... را تولید کرده، همچنین تعامل با رادیو جوان و پخش بیش از ۳۰ برنامه از دیگر اقدامات سازمان در زمینه فرهنگ سازی است.

وی با بیان اینکه در حوزه اشراف فرماندهی، عملکرد رده‌های وظیفه عمومی در سراسر کشور ۹۷/۷۱ درصد بوده که عملکرد خوبی داشته است، گفت: مهمترین چالش ما در خدمت سربازی کاهش موالید فرزندان ذکور و پایین بودن حقوق و مزایای سربازان است که البته با تلاش‌های صورت گرفته از سوی نمایندگان مجلس، حقوق سربازان افزایش خوبی داشته است، امیدواریم با پیگیری‌های نمایندگان مجلس شاهد افزایش مجدد حقوق سربازان به میزان حداقل ۶۰ تا ۹۰ درصد حداقل حقوق کادر انتظامی باشیم.

سردار مهری اظهار کرد: هدف دشمنان معطوف به جوانان است و قصد بدبینی آنان را نسبت به نظام دارند و خدمت سربازی را زیر سئوال می‌برند، در حالیکه خدمت سربازی مقوله‌ای ارزشی برای نظام جمهوری اسلامی ایران است.

این مقام ارشد انتظامی با بیان اینکه از ابتدای انقلاب تاکنون بیش از ۱۷ میلیون سرباز به مناطق عملیاتی و نیرو‌های مسلح اعزام شده اند، گفت: تمام تلاش سازمان وظیفه عمومی خنثی سازی اقدامات معاندین خدمت سربازی است که البته نیاز است برای دارندگان کارت پایان خدمت امتیازاتی مانند اولویت در استخدام و ... درنظر گرفته شود.

منبع: خبرآنلاین

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
توپ طلای فوتبال ایران در دست‌های مهدی طارمی توپ طلای فوتبال ایران در دست‌های مهدی طارمی
مهدی طارمی، ستاره فوتبال ایران و عضو باشگاه اینتر، اولین توپ ‏طلای فوتبال ایران را به خود اختصاص داد. ‏
سیاه بازی جدید کاظم صدیقی سیاه بازی جدید کاظم صدیقی
رحمت الله بیگدلی: صدیقی به عزیزی گفته بود تو بگو خودسرانه باغ ازگل را به نام صدیقی زدم.
دارایی‌های ایرانیان مقیم آمریکا دارایی‌های ایرانیان مقیم آمریکا
در گزارش پیش رو به بررسی جزئیاتی از زندگی، دارایی و فعالیت‌های اقتصادی برخی از کارآفرینان ایرانی ساکن آمریکا پرداخته‌ایم.
انتقال HPV از استخر و سرویس بهداشتی عمومی انتقال HPV از استخر و سرویس بهداشتی عمومی
استاد بیماری‌های عفونی دانشگاه علوم پزشکی تهران با انتقاد از انتشار اطلاعات نادرست درباره ویروس HPV در شبکه‌های اجتماعی، بر لزوم نظارت و آگاه‌سازی عمومی تأکید کرد.
تعداد کودکان کار ایرانی بیشتر از اتباع است تعداد کودکان کار ایرانی بیشتر از اتباع است
معاون سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور گفت: سال گذشته ۱۲ هزار و ۶۶۳ نفر از کودکان کار از خدمات بهزیستی بهره‌مند شدند و ممکن است در برخی استان‌ها تعداد کودکان اتباع بیشتر باشد، اما در مجموع کشوری، تعداد کودکان کار ایرانی بیشتر است.
خبر بازداشت اندی تکذیب شد خبر بازداشت اندی تکذیب شد
اندی خواننده پاپ ساکن لس انجلس در صفحه شخصی خود خبر بازداشت خود در جریان اغتشاش‌های تعدادی از مخالفان ترامپ در ایالت کالیفرنیا و شهر لس آنجلس را که در برخی رسانه‌ها و خبرگزاری‌های نزدیک به دولت و دیگر نهاد‌ها منتشر شده بود را تکذیب کرد
روسیه به ایران چه کمکی می‌کند؟ روسیه به ایران چه کمکی می‌کند؟
سخنگوی کرملین گفت روسیه آماده است تا در صورت لزوم، برای خارج‌کردن سوخت هسته‌ای مازاد در ایران، به این کشور کمک کند.
برگزیده
صفحه خبر بالای تصاویر