کد خبر: ۳۱۴۲
تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۴۰۰ - ۱۳:۳۴

خاموشی و قطع برق زمستانه، آغاز شد؟

شرکت توزیع برق تهران در اطلاعیه‌ای خبر از قطع برق تهران به مشترکان تهرانی هشدار داده بود که به دلیل مصرف زیاد گاز و محدود شدن سوخت پالایشگاه‌هاُ احتمالا برق خانگی پایتخت‌نشیانان هم محدود می‌شود.
خاموشی و قطع برق زمستانه، آغاز شد؟

 شرکت توزیع برق تهران در اطلاعیه‌ای خبر از قطع برق تهران به مشترکان تهرانی هشدار داده بود که به دلیل مصرف زیاد گاز و محدود شدن سوخت پالایشگاه‌هاُ احتمالا برق خانگی پایتخت‌نشیانان هم محدود می‌شود. اما آیا این شروعی تازه برای استارت خاموشی‌های گسترده در زمستان است؟

خاموشی و قطع برق زمستانه، آغاز شد؟
مخاطب ۲۴- شرکت توزیع برق تهران، از احتمال قطع و محدودیت تأمین برق در پایتخت خبر داد. مشترکان ایرانی تنها در شش ماهه اول سال همزمان گرما، خاموشی و افزایش قیمت برق را تجربه کرده بودند. شرکت توزیع برق توضیح داده بود که دلیل این محدودیت، مصرف زیاد گاز و همچنین محدود شدن خوراک صنایع است.

صنایع از آواخر شهریور مازوت دریافت کرده بودند و این سوخت کم کیفیتِ آلاینده‌زا را جایگزین گاز کرده‌اند. اما حالا به نظر می‌رسد همین مازوت هم به سختی به دست صنایع می‌رسد.

سال پیش هم استارت خاموشی‌های پی در پی با قطع برق اتوبان‌ها و معابر زده شد. البته، مقامات مسئول ایرانی چندین بار گفته بودند که با کاهش دمای هوا، جریان خاموشی هم قطع می‌شود.

گفتنی است که این وعده هم چندان طول نکشید. کمی پیش از این که پاییز شروع شود، رجبی مشهدی، سخنگوی صنعت برق اعلام کرده بود که اگر مازوت نسوزانیم، در زمستان هم دچار خاموشی می‌شویم. پس از آن هم اوجی، وزیر نفت از کمبود روزانه ۲۰۰ میلیون مترمکعب کسری گاز در زمستان خبر داد و آب پاکی بر خیال زمستان بدون خاموشی ریخت.

 



حالا نگرانی این است که با کاهش دما و آغاز سرمای بیشتر، قرار است با قطع مکرر برق مواجه شویم؟

خاموشی‌های زمستان استارت خورد؟
سال گذشته کمبود برق باعث قطع برق اتوبان‌ها و معابر شهری شده بود که مردم به آن اعتراض کردند. دولت هم در نهایت مجبور شد برق صنایع را قطع کند. صنایع هم اقدام به سوزاندن مازوت کردند و نتیجه، آلودگی هوا در تمام زمستان بود.

خوراک نیروگاه‌های تولید برق از گاز تامین می‌شود و ایران دومین دارنده منابع گازی جهان است که در فصل زمستان روزانه ۲۰۰ میلیون مترمکعب کسری گاز دارد.

با توجه به کمبود گاز زمستان و طبق صحبت‌های سخنگوی صنعت برق، استفاده از مازوت، تنها گزینه نیروگاه‌ها بر جلوگیری از خاموشی است. این در حالی است که بنا بر اعلام معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست استفاده از مازوت در نیروگاه‌ها ممنوع اعلام شده بود.

پیش از این، فریدون عباسی دوانی، رییس کمیسیون انرژی مجلس هم به کمبود گاز در زمستان اشاره کرده بود. او گفته بود: نباید مردم را از مازوت‌سوزی بترسانیم و اگر مازوت نسوزانیم، ۲۵ درصد از کشور خاموشی می‌شود.

منبع: تجارت نیوز

برچسب ها: قطع برق تهران
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
پخش آهنگ حبیب در صداوسیما پخش آهنگ حبیب در صداوسیما
قطعه «مرگ قو» حبیب محبیان در برنامه ققنوس صداوسیما با اجرای کامران نجف زاده پخش شد. این لحظات را می‌بینید
سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟ سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟
عمادالدین باقی از آزادی سعید مدنی، جامعه شناس، خبر داد و نوشت: این یکی از پاسخ‌های محکم به دشمنان ایران است که طمع بر اختلافات داخلی بسته‌اند.
وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد! وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد!
وریا غفوری، کاپیتان پیشین استقلال گفت: تعدادی تندرو کافه‌ام را تعطیل کردند. دوست دارم در کنار یک مربی بزرگ کار کنم.
جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول
پلیس محلی اسپانیا جزئیات سانحه‌ای که منجر به مرگ دیوگو ژوتا، مهاجم لیورپول شد را اعلام کرد.
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد
اسطوره پرورش اندام جهان در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان بستری شد.
اتباع غیرمجاز همگی از ایران اخراج شدند؟ اتباع غیرمجاز همگی از ایران اخراج شدند؟
لایحه ساختار، وظایف و اختیارات سازمان ملی مهاجرت در حالی اسفندسال گذشته در مجلس اعلام وصول شد که پس از حمله رژیم صهیونیستی به کشورمان، دولت و مجلس بیش از گذشته نسبت به ساماندهی اتباع بیگانه اصرار دارند.
برگزیده
خودرو زیر قیمت بازار می‌خواهید این مطلب را بخوانید! خودرو زیر قیمت بازار می‌خواهید این مطلب را بخوانید!
تبدیل شدن خودرو به کالای سرمایه‌ای و هجوم واسطه‌گران در برنامه‌های فروش خودروسازان به واسطه تفاوت قابل ملاحظه بهای کارخانه و بازار، همواره مصرف‌کننده واقعی را از دسترسی به خرید از کارخانه محروم کرده است؛ به‌گونه‌ای که خرید خودرو از کارخانه تبدیل به سودآوردترین اقدام بدون کم‌ترین زحمت و در کوتاه‌ترین زمان برای سرمایه‌گذاران شده بود.
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
همکاری بانک‌ها با مردم برای گذر از روز‌های سخت! همکاری بانک‌ها با مردم برای گذر از روز‌های سخت!
نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی توضیحاتی درباره جزئیات جلسه اعضای کمیسیون متبوعش با وزیر اقتصاد و معاون وی ارائه کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر