کد خبر: ۳۱۳۵۱
تاریخ انتشار: ۰۲ آذر ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۵

انعقاد تفاهم نامه میان بانک توسعه تعاون و صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر

در جلسه ای با حضور مدیران عامل بانک توسعه تعاون و صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر؛ تفاهم‌نامه همکاری میان این دو مجموعه در زمینه خدمات بانکی به امضا رسید.
انعقاد تفاهم نامه میان بانک توسعه تعاون و صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک توسعه تعاون؛ در این جلسه ضمن ابراز خرسندی از مذاکرات صورت گرفته اظهار داشت: همکاری و تعامل بانک‌ها، صندوق‌ها و شرکت‌های زیر مجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به عنوان بازیگران این اکوسیستم تکلیف و تدبیر هوشمندانه وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی است و این همکاری ها لازمه هم افزایی و تقویت مجموعه است.

شیخ حسینی افزود: بانک توسعه تعاون به عنوان یک بانک توسعه‌ای همواره در خدمت بخش‌های کشاورزی و روستایی بوده و به عنوان بانک عامل در تکالیف مهم دولت نظیر تسهیلات اشتغال پایدار روستایی و عشایری، مشاغل خانگی، تبصره 18 عملکرد درخشانی داشته و برنامه خود را محقق کرده است.
مدیر عامل بانک توسعه تعاون با تاکید بر وجود شفافیت و قانونمندی در مورد خدمات بانک اعم از نرخ سود و میزان مصارف گفت: ما همواره طبق مقررات بانک مرکزی عمل کرده‌ایم به طوری که در سال جاری حتی یک روز هم اضافه برداشت از بانک مرکزی نداشتیم و در اکثر روزها در بازار بین بانکی، پرداخت کننده بوده ایم.
بیت الله برقراری مدیر عامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر گفت: تکلیف قانونی و تاکید وزیر محترم و هیات مدیره این است که صندوق باید سرمایه گذاری کند تا شاهد پایداری صندوق باشیم.
وی افزود: ما معتقدیم منابع صندوق باید در بانک های هم خانواده به ویژه بانک توسعه تعاون سپرده‌گذاری شود.
در این جلسه سید باقر فتاحی رئیس هیأت مدیره، کریم میرزاخانی سرپرست معاونت مدیرعامل در امور استان ها و بازاریابی، محمد سلمانی معاون مدیرعامل در امور مالی و پشتیبانی و علی وفایی مدیر شعب استان تهران حضور داشتند.
 
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
میانگین سنی تیم ملی ایران بالاتر از پیرترین تیم جام جهانی ۲۰۲۲! میانگین سنی تیم ملی ایران بالاتر از پیرترین تیم جام جهانی ۲۰۲۲!
میانگین سنی تیم ملی ایران در وضعیت نگران‌کننده در آستانه جام جهانی ۲۰۲۶ قرار گرفته است؛ وضعیتی که زنگ خطر را برای تکرار سناریوی تلخ جام جهانی گذشته به صدا درآورده است
آغاز فصل تازه کریم انصاری‌فرد در مسیر مدیریت فوتبال اروپا آغاز فصل تازه کریم انصاری‌فرد در مسیر مدیریت فوتبال اروپا
کریم انصاری‌فرد، ستاره سابق تیم ملی ایران، با پیوستن به پروژه مدیریتی یوفا (UEFA MIP) گام بزرگی برای ورود به عرصه مدیریت حرفه‌ای فوتبال برداشت.
سالواتوره فوتی؛ مشهورترین دستیار دنیا در تیم ملی ایران سالواتوره فوتی؛ مشهورترین دستیار دنیا در تیم ملی ایران
سالواتوره فوتی، دستیار سابق ژوزه مورینیو، در آستانه پیوستن به کادرفنی امیر قلعه‌نویی است.
ادعای نماینده مجلس: افزایش ۵۰۰ درصدی نرخ سوم بنزین در راه است+ فیلم ادعای نماینده مجلس: افزایش ۵۰۰ درصدی نرخ سوم بنزین در راه است+ فیلم
ثابتی، نماینده مجلس، مدعی شد که دولت قصد دارد نرخ سوم بنزین را با ۵۰۰ درصد افزایش اعلام کند؛ خبری که هنوز از سوی منابع رسمی تأیید نشده است.
افشاگری سیف: روحانی دستور خالی کردن خزانه را داده بود+ فیلم افشاگری سیف: روحانی دستور خالی کردن خزانه را داده بود+ فیلم
رئیس اسبق بانک مرکزی گفت هشدار داده بود؛ فروش نامحدود سکه باعث خالی شدن خزانه می‌شود، اما رئیس‌جمهور وقت، روحانی، به هشدار توجه نکرد.
خداحافظی بورس با کانال ۳ میلیونی خداحافظی بورس با کانال ۳ میلیونی
شاخص کل بورس در پایان معاملات امروز چهارشنبه ۲۳ مهر با ۴۱ هزار واحد افت، کانال ۳ میلیونی را از دست داد و به ۲ میلیون و ۹۷۴ هزار واحد رسید.
یارانه ۱۸ میلیون نفر تا پایان سال حذف می‌شود یارانه ۱۸ میلیون نفر تا پایان سال حذف می‌شود
رئیس مرکز رفاه ایرانیان اعلام کرد یارانه ۸ میلیون نفر از ابتدای سال قطع شده و تا ۵ ماه آینده یارانه ۱۰ میلیون نفر دیگر نیز حذف خواهد شد.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر