کد خبر: ۳۱۳۵۱
تاریخ انتشار: ۰۲ آذر ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۵

انعقاد تفاهم نامه میان بانک توسعه تعاون و صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر

در جلسه ای با حضور مدیران عامل بانک توسعه تعاون و صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر؛ تفاهم‌نامه همکاری میان این دو مجموعه در زمینه خدمات بانکی به امضا رسید.
انعقاد تفاهم نامه میان بانک توسعه تعاون و صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک توسعه تعاون؛ در این جلسه ضمن ابراز خرسندی از مذاکرات صورت گرفته اظهار داشت: همکاری و تعامل بانک‌ها، صندوق‌ها و شرکت‌های زیر مجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به عنوان بازیگران این اکوسیستم تکلیف و تدبیر هوشمندانه وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی است و این همکاری ها لازمه هم افزایی و تقویت مجموعه است.

شیخ حسینی افزود: بانک توسعه تعاون به عنوان یک بانک توسعه‌ای همواره در خدمت بخش‌های کشاورزی و روستایی بوده و به عنوان بانک عامل در تکالیف مهم دولت نظیر تسهیلات اشتغال پایدار روستایی و عشایری، مشاغل خانگی، تبصره 18 عملکرد درخشانی داشته و برنامه خود را محقق کرده است.
مدیر عامل بانک توسعه تعاون با تاکید بر وجود شفافیت و قانونمندی در مورد خدمات بانک اعم از نرخ سود و میزان مصارف گفت: ما همواره طبق مقررات بانک مرکزی عمل کرده‌ایم به طوری که در سال جاری حتی یک روز هم اضافه برداشت از بانک مرکزی نداشتیم و در اکثر روزها در بازار بین بانکی، پرداخت کننده بوده ایم.
بیت الله برقراری مدیر عامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر گفت: تکلیف قانونی و تاکید وزیر محترم و هیات مدیره این است که صندوق باید سرمایه گذاری کند تا شاهد پایداری صندوق باشیم.
وی افزود: ما معتقدیم منابع صندوق باید در بانک های هم خانواده به ویژه بانک توسعه تعاون سپرده‌گذاری شود.
در این جلسه سید باقر فتاحی رئیس هیأت مدیره، کریم میرزاخانی سرپرست معاونت مدیرعامل در امور استان ها و بازاریابی، محمد سلمانی معاون مدیرعامل در امور مالی و پشتیبانی و علی وفایی مدیر شعب استان تهران حضور داشتند.
 
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد
ماریوس بورگ هویبی، پسر ارشد پرنسس نروژ، پس از تحقیقات طولانی، به چندین جرم از جمله چهار مورد تجاوز متهم شد و ممکن است تا ۱۰ سال زندان شود.
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
برگزیده
دولت چهاردهم در آیینه یک سالگی دولت چهاردهم در آیینه یک سالگی
معصومه آقاپور، مشاور رئیس جمهور در امور همکاری‌های اقتصادی: سال گذشته برای دولت چهاردهم سال عبور از بحران‌ها و آغاز اصلاحات در اقتصاد و سیاست جامعه با تکیه بر شفافیت و سرمایه اجتمایی بود.
تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) در دیدار با مدیران گروه صنعتی بارز ضمن اشاره به اهمیت دو موضوع بین‌المللی سازی و نوآوری بر ایجاد ارتباط بین گروه صنعتی بارز با استارت آپ‌ها، دانشکده‌های تخصصی و پارک‌های فناوری تاکید کرد.
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
صفحه خبر بالای تصاویر