کد خبر: ۳۱۳۳۴
تاریخ انتشار: ۰۶ آذر ۱۴۰۲ - ۱۰:۰۶

پیش‌نویس لایحه امنیت شغلی و ساماندهی قرارداد‌های کارگری تنظیم شد

مدیرکل روابط کار و جبران خدمت وزارت تعاون با بیان اینکه پیش‌نویس لایحه امنیت شغلی و ساماندهی قرارداد‌های کار توسط دولت تنظیم شد، گفت: سالانه به ۴۰۰هزار پرونده دعاوی کارگری رسیدگی می‌شود.
پیش‌نویس لایحه امنیت شغلی و ساماندهی قرارداد‌های کارگری تنظیم شد
مخاطب24: میثم غریوی یوسف‌آباد شب گذشته در نشست با اعضای اتاق بازرگانی کاشان ضمن گرامیداشت هفته بسیج اظهار داشت: قانون کار نیاز به بازنگری در حوزه‌های مختلف از جمله قوانین دادرسی دارد و این موضوع مورد توجه قرار گرفته است.

وی ضمن اشاره به دغدغه‌های مقام معظم رهبری در حوزه کار و تولید افزود: رهبر معظم انقلاب تاکید دارند که به کارگر و کارفرما به عنوان دو بال تولید نگاه شود و همچنین به موضوع مهمی نظیر امنیت شغلی و نظم انضباط در محیط کار اشاره کردند و در این زمینه کمیته‌ای با عنوان امنیت شغلی و سامان بخشیدن به قراردادهای کار تشکیل شد.

مدیرکل روابط کار و جبران خدمت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ضمن اشاره به تنظیم پیش‌نویس در مورد امنیت شغلی و سامان‌بخشی قراردادهای کار ابراز داشت: جلسات تخصصی در این رابطه برگزار و پیش‌نویس تنظیم شد و تقدیم دولت شده تا در قالب لایحه به مجلس ارائه شود و در این پیش‌نویس به قوانین کار در سایر کشورهای جهان دقت شد و مشخص شد قانون کار جمهوری اسلامی منعطف‌ترین قانون کار است.

وی با بیان اینکه ما تابع قانون هستیم، گفت: تفویض اختیارات خوبی صورت گرفته ‌و این مهم در دولت سیزدهم صورت گرفته و آموزش‌های لازم به کارشناسان مربوطه در مراکز استان‌ها ارائه شده ‌و بعد از گذشت حدود هشت سال آزمونی در حوزه متقاضیان ایجاد دفاتر طبقه‌بندی مشاغل انجام شد.

غریوی یوسف‌آباد با بیان اینکه در تلاشیم دعاوی کارفرما و کارگری از طریق صلح و سازش برطرف شود، تصریح کرد: سالانه 400هزار پرونده در هیئت‌های حل اختلاف مورد بررسی قرار می‌دهیم که آمار بسیار زیادی است و ما به جای اینکه در حوزه‌های مختلف وقت بذاریم عمده ظرفیت خود را برای رسیدگی به دعاوی کارفرمایی و کارگری صرف می‌کنیم.

 
برچسب ها: قرارداد کارگر
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فوری؛ وقوع زلزله در تهران فوری؛ وقوع زلزله  در تهران
لحظاتی پیش زمین لرزه ای شدید تهران را لرزاند. این زلزله در غرب تهران به وضوح احساس شد
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر