کد خبر: ۳۱۳۰۰
تاریخ انتشار: ۰۵ آذر ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۰
لزوم ایجاد مشوق برای بخش خصوصی؛

نهضت پارکینگ سازی با تعریف چند پروژه ایجاد نمی‌شود

رئیس کمیته بودجه شورای اسلامی شهر تهران بر لزوم ایجاد مشوق برای بخش خصوصی در جهت ساخت پارکینگ تأکید کرد.
نهضت پارکینگ سازی با تعریف چند پروژه ایجاد نمی‌شود

مخاطب 24- میثم مظفر در یکصد و نود و پنجمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران در جریان بررسی گزارش نظارتی ۶ ماهه پروژه‌های تملک دارایی سرمایه‌ای شهرداری تهران در سال جاری با بیان اینکه بیش از هفت هزار میلیارد تومان اعتبار سرمایه‌ای برای مناطق ۲۲ گانه تصویب شده و ۸۳۵ پروژه مستمر و ۴۵۴ پروژه غیر مستمر تعریف شده است، گفت: ۱۲۸۹ پروژه در مجموع در مناطق ۲۲ گانه تصویب شده است.

وی افزود: بر اساس اطلاعات سامانه کنترل پروژه تا پایان ۶ ماه ابتدایی ثبت شده است. ما برای تک تک کد پروژه‌های مناطق ۲۲ گانه جداول میزان پیشرفت فیزیکی، اعتبارات و دیگر آیتم‌ها را تهیه کرده‌ایم. نزدیک به ۹۰ پروژه وضعیت مناسبی ندارند و در این زمینه نامه‌ای به شهرداری ارسال کرده‌ایم و پاسخ خوشبینانه‌ای به ما داده است.

او با تأکید بر اینکه ۱۵ درصد از بودجه تملک دارایی سرمایه‌ای مناطق پرداخت شده است، افزود: دو سوم سال گذشته و میزان بودجه پرداختی به مناطق ۱۵ درصد بوده است.

رئیس کمیته بودجه شورا با اعلام اینکه در شش ماه ابتدایی سال بیش از ۵۰۰ پروژه توسعه محلی به میزان ۵۵ درصد اتمام یافته‌اند، تصریح کرد: ۲۸ درصد پروژه به تعداد ۳۰۲ طرح در حال اجراست و ۱۷ درصد به میزان ۱۸۹ پروژه هنوز آغاز نشده که البته این عدد کاهش یافته است. در مجموع شهرداری تهران عملکرد مناسبی در پروژه های توسعه محلی دارد.

او با بیان اینکه منطقه ۱۳ در پیشرفت فیزیکی، کسب درآمد و پروژه‌های توسعه محلی وضعیت خوبی دارد، ادامه داد: ضرورت دارد در اختصاص اعتبار به پروژه های سرمایه ای و تملک دارایی مناطق توجه ویژه تری صورت بگیرد.

مظفر تأکید کرد: میزان پیشرفت فیزیکی پروژه‌های منطقه یک ۳۹ درصد، منطقه ۲ به میزان ۴۱ درصد، منطقه سه ۳۱ درصد، منطقه چهار ۴۰ درصد، منطقه پنج ۴۱ درصد، منطقه ۶ به میزان ۳۷ درصد، منطقه ۳۷ درصد، منطقه هشت ۴۴ درصد، منطقه ۹ به میزان ۳۹ درصد، منطقه ۱۰ به میزان ۳۵ درصد، منطقه ۱۱ به میزان ۵۳ درصد، منطقه ۱۲ به میزان ۳۹ درصد، منطقه ۱۳ به میزان ۶۱ درصد، منطقه ۱۴ به میزان ۳۸ درصد، منطقه ۱۵ به میزان ۳۶ درصد، منطقه ۱۶ به میزان ۳۱ درصد، منطقه ۱۷ به میزان ۳۲ درصد، منطقه ۱۸ به میزان ۴۸ درصد، منطقه ۱۹ به میزان ۲۹ درصد، منطقه ۲۰ به میزان ۲۶ درصد، منطقه ۲۱ به میزان ۵۲ درصد و منطقه ۲۲ به میزان ۲۶ درصد بوده است.

او با بیان اینکه سازمان فاوا برای سامانه کنترل پروژه باید پای کار بیاید، تاکید کرد: بر اساس مأموریت نمی‌توان از سامانه اطلاعات دریافت کرد و نواقصی در سامانه وجود دارد. انتظار داریم همکاران ما در شهرداری نسبت به رفع مشکل اقدام کنند.

رئیس کمیته بودجه شورای شهر تهران با اعلام اینکه نهضت پارکینگ سازی با تعریف چند پروژه ایجاد نمی‌شود، گفت: در تنظیم گری و مشوق لحاظ کردن در قوانین باید زمینه ای را ایجاد کنیم که مالکین و بخش خصوصی به پارکینگ سازی تشویق شوند. شهرداری هیچ لایحه ای در ۲ سال اخیر برای توسعه پارکینگ‌ها و پیش‌بینی مشوق برای مردم در این زمینه ارائه نداده است. سال قبل ۲ هزار میلیارد تومان بودجه این بخش عودت شد و امسال شهرداری تعداد هفت یا هشت پروژه را فعال کرده اما اتفاقی نیفتاده است.

 

منبع: ایسنا

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون
عنایت بخشی، ‌ بازیگر قدیمی سینما، تئاتر و تلویزیون در ۸۰ سالگی از دنیا رفت. این بازیگر پیشکسوت که از حدود دو ماه قبل در بیمارستان بستری بود، در ساعات اولیه صبح امروز، یکشنبه ۲۶ بهمن‌ماه از دنیا رفته است.
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین
به گفته شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در مرحله دوم اجرای مصوبه سه‌نرخی شدن بنزین، مالکان چند خودرویی باید تا ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ خودروی مشمول دریافت سهمیه را در سامانه معرفی کنند.
فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند
ملکه ماکسیما، همسر آرژانتینی‌تبار پادشاه ویلم-الکساندر، در ۵۴ سالگی آموزش نظامی را آغاز کرده تا به‌عنوان عضو ذخیره ارتش هلند فعالیت کند.
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
برگزیده
آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل
در ادامه اجرای طرح جدید کالابرگ الکترونیکی با اعتبار ماهانه یک میلیون تومان به ازای هر نفر، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی زمان آغاز مرحله دوم این طرح را اعلام کرده است؛ مرحله‌ای که از فردا چهارشنبه آغاز می‌شود و به‌صورت تدریجی، دهک‌های مختلف درآمدی را پوشش می‌دهد.
سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد! سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد!
با ورود دادستانی تهران سایت ایران خودرو متخلفی که قیمت محصولات خود را بدون هماهنگی با مراجع ذیصلاح افزایش داده بود بسته شد.
نرخ تازه محصولات ایران خودرو امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ +جدول نرخ تازه محصولات ایران خودرو امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ +جدول
نرخ تازه محصولات ایران خودرو برای امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ منتشر شد.
صفحه خبر بالای تصاویر