کد خبر: ۳۱۳۰۰
تاریخ انتشار: ۰۵ آذر ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۰
لزوم ایجاد مشوق برای بخش خصوصی؛

نهضت پارکینگ سازی با تعریف چند پروژه ایجاد نمی‌شود

رئیس کمیته بودجه شورای اسلامی شهر تهران بر لزوم ایجاد مشوق برای بخش خصوصی در جهت ساخت پارکینگ تأکید کرد.
نهضت پارکینگ سازی با تعریف چند پروژه ایجاد نمی‌شود

مخاطب 24- میثم مظفر در یکصد و نود و پنجمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران در جریان بررسی گزارش نظارتی ۶ ماهه پروژه‌های تملک دارایی سرمایه‌ای شهرداری تهران در سال جاری با بیان اینکه بیش از هفت هزار میلیارد تومان اعتبار سرمایه‌ای برای مناطق ۲۲ گانه تصویب شده و ۸۳۵ پروژه مستمر و ۴۵۴ پروژه غیر مستمر تعریف شده است، گفت: ۱۲۸۹ پروژه در مجموع در مناطق ۲۲ گانه تصویب شده است.

وی افزود: بر اساس اطلاعات سامانه کنترل پروژه تا پایان ۶ ماه ابتدایی ثبت شده است. ما برای تک تک کد پروژه‌های مناطق ۲۲ گانه جداول میزان پیشرفت فیزیکی، اعتبارات و دیگر آیتم‌ها را تهیه کرده‌ایم. نزدیک به ۹۰ پروژه وضعیت مناسبی ندارند و در این زمینه نامه‌ای به شهرداری ارسال کرده‌ایم و پاسخ خوشبینانه‌ای به ما داده است.

او با تأکید بر اینکه ۱۵ درصد از بودجه تملک دارایی سرمایه‌ای مناطق پرداخت شده است، افزود: دو سوم سال گذشته و میزان بودجه پرداختی به مناطق ۱۵ درصد بوده است.

رئیس کمیته بودجه شورا با اعلام اینکه در شش ماه ابتدایی سال بیش از ۵۰۰ پروژه توسعه محلی به میزان ۵۵ درصد اتمام یافته‌اند، تصریح کرد: ۲۸ درصد پروژه به تعداد ۳۰۲ طرح در حال اجراست و ۱۷ درصد به میزان ۱۸۹ پروژه هنوز آغاز نشده که البته این عدد کاهش یافته است. در مجموع شهرداری تهران عملکرد مناسبی در پروژه های توسعه محلی دارد.

او با بیان اینکه منطقه ۱۳ در پیشرفت فیزیکی، کسب درآمد و پروژه‌های توسعه محلی وضعیت خوبی دارد، ادامه داد: ضرورت دارد در اختصاص اعتبار به پروژه های سرمایه ای و تملک دارایی مناطق توجه ویژه تری صورت بگیرد.

مظفر تأکید کرد: میزان پیشرفت فیزیکی پروژه‌های منطقه یک ۳۹ درصد، منطقه ۲ به میزان ۴۱ درصد، منطقه سه ۳۱ درصد، منطقه چهار ۴۰ درصد، منطقه پنج ۴۱ درصد، منطقه ۶ به میزان ۳۷ درصد، منطقه ۳۷ درصد، منطقه هشت ۴۴ درصد، منطقه ۹ به میزان ۳۹ درصد، منطقه ۱۰ به میزان ۳۵ درصد، منطقه ۱۱ به میزان ۵۳ درصد، منطقه ۱۲ به میزان ۳۹ درصد، منطقه ۱۳ به میزان ۶۱ درصد، منطقه ۱۴ به میزان ۳۸ درصد، منطقه ۱۵ به میزان ۳۶ درصد، منطقه ۱۶ به میزان ۳۱ درصد، منطقه ۱۷ به میزان ۳۲ درصد، منطقه ۱۸ به میزان ۴۸ درصد، منطقه ۱۹ به میزان ۲۹ درصد، منطقه ۲۰ به میزان ۲۶ درصد، منطقه ۲۱ به میزان ۵۲ درصد و منطقه ۲۲ به میزان ۲۶ درصد بوده است.

او با بیان اینکه سازمان فاوا برای سامانه کنترل پروژه باید پای کار بیاید، تاکید کرد: بر اساس مأموریت نمی‌توان از سامانه اطلاعات دریافت کرد و نواقصی در سامانه وجود دارد. انتظار داریم همکاران ما در شهرداری نسبت به رفع مشکل اقدام کنند.

رئیس کمیته بودجه شورای شهر تهران با اعلام اینکه نهضت پارکینگ سازی با تعریف چند پروژه ایجاد نمی‌شود، گفت: در تنظیم گری و مشوق لحاظ کردن در قوانین باید زمینه ای را ایجاد کنیم که مالکین و بخش خصوصی به پارکینگ سازی تشویق شوند. شهرداری هیچ لایحه ای در ۲ سال اخیر برای توسعه پارکینگ‌ها و پیش‌بینی مشوق برای مردم در این زمینه ارائه نداده است. سال قبل ۲ هزار میلیارد تومان بودجه این بخش عودت شد و امسال شهرداری تعداد هفت یا هشت پروژه را فعال کرده اما اتفاقی نیفتاده است.

 

منبع: ایسنا

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ممنوعیت پرواز هوایی برداشته شد ممنوعیت پرواز هوایی برداشته شد
پس از چند هفته تعطیلی فرودگاه‌های کشور، پرواز‌های هوایی دوباره از سر گرفته می‌شود.
مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد! مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد!
مایکروسافت روز چهارشنبه اعلام کرد که حدود ۹۰۰۰ کارمند را تعدیل خواهد کرد.
پخش آهنگ حبیب در صداوسیما پخش آهنگ حبیب در صداوسیما
قطعه «مرگ قو» حبیب محبیان در برنامه ققنوس صداوسیما با اجرای کامران نجف زاده پخش شد. این لحظات را می‌بینید
سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟ سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟
عمادالدین باقی از آزادی سعید مدنی، جامعه شناس، خبر داد و نوشت: این یکی از پاسخ‌های محکم به دشمنان ایران است که طمع بر اختلافات داخلی بسته‌اند.
وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد! وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد!
وریا غفوری، کاپیتان پیشین استقلال گفت: تعدادی تندرو کافه‌ام را تعطیل کردند. دوست دارم در کنار یک مربی بزرگ کار کنم.
جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول
پلیس محلی اسپانیا جزئیات سانحه‌ای که منجر به مرگ دیوگو ژوتا، مهاجم لیورپول شد را اعلام کرد.
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
برگزیده
پرکاربردترین روغن گیاهی جهان را بشناسید پرکاربردترین روغن گیاهی جهان را بشناسید
روغن ذرت منبع غنی ویتامین E، بهبود عملکرد سیستم عصبی، کاهش کلسترول بد خون LDL، کاهش ریسک ابتلا به سرطان سینه، سلامت قلب و عروق، حاوی امگا ۶ و ۹، حاوی فیتواسترول‌های طبیعی، مقاومت حرارتی بالا است.
مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد! مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد!
مایکروسافت روز چهارشنبه اعلام کرد که حدود ۹۰۰۰ کارمند را تعدیل خواهد کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر