کد خبر: ۳۱۲۳۰
تاریخ انتشار: ۰۴ آذر ۱۴۰۲ - ۰۴:۰۲

داروهای گیاهی که خستگی مزمن را برطرف می‌کنند

خستگی مزمن یک اختلال طولانی مدت است که دارای علائمی از قبیل درد ماهیچه ای، خستگی و اختلالات خواب است. این علائم با افزایش میزان خواب از بین نمی‌روند و در زندگی روزمره اختلال ایجاد می‌کنند.
داروهای گیاهی که خستگی مزمن را برطرف می‌کنند

مخاطب 24- تاکنون هیچ درمانی برای خستگی مزمن وجود نداد ولی می‌توان علائم آن‌را کاهش داد. علاوه بر این برخی عادت‌ها مانند ورزش، برنامه خواب منظم، و خودداری از موقعیت‌های استرس‌زا می‌تواند در ایجاد آرامش بیشتر و حس مثبت در طول روز بسیار مفید باشد.

برخی داروهای گیاهی وجود دارند که علائم خستگی مزمن را کاهش می‌دهند: جنسینگ سیبری: جینسنگ سیبری می تواند به شما انرژی دهد.

این یک گیاهی قدرتمند برای عملکرد جسمانی، قدرت عضلانی و استقامت است. جینسنگ سیبری در چین و روسیه بسیار محبوب است. گل راعی: بی خوابی و افسردگی که اغلب با خستگی مزمن همراه است.

گل راعی داروی گیاهی مناسبی جهت درمان این علائم است. همچنین جهت کاهش اضطراب، افزایش تمرکز، و همچنین کاهش درد عضلانی مناسب است.

شیساندرا (Schisandra): گیاهی است که سیستم عصبی مرکزی را تحریک کرده، استرس را کاهش داده و منجر به تمرکز ذهنی و رفلکس های سریعتر می شود. در کشورهایی مانند روسیه، چین، ژاپن و کره جنوبی از آن به عنوان بخشی از طب سنتی برای درمان استرس استفاده می کنند.

 

منبع: بهداشت نیوز

برچسب ها: خستگی مزمن
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.