کد خبر: ۳۱۱۲۸
تاریخ انتشار: ۰۱ آذر ۱۴۰۲ - ۰۹:۳۰
کاخ سفید مدعی شد:

احتمال همکاری نظامی گروه واگنر با ایران و حزب‌الله

هماهنگ‌کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی کاخ سفید با ابراز نگرانی از روابط دفاعی رو به گسترش ایران و روسیه، مدعی شد که گروه خصوصی نظامی واگنر ممکن است به دستور دولت روسیه به ایران و حزب‌الله لبنان کمک‌هایی در زمینه توانمندی‌های دفاعی ارائه کند.
احتمال همکاری نظامی گروه واگنر با ایران و حزب‌الله

مخاطب 24- کاخ سفید شامگاه سه‌شنبه مدعی شد که ایران ممکن است عرضه موشک‌ بالستیک به روسیه برای استفاده در جنگ اوکراین را بررسی کند.

خبرگزاری رویترز در این باره گزارش داد که «جان کربی» هماهنگ‌کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت کلی آمریکا این وضعیت را میان ایران و روسیه رصد می‌کند و اقدام مناسب را انجام خواهد داد.

کربی با تکرار ادعادی ارائه انواع مهمات و پهپادها از سوی ایران به روسیه برای استفاده در جنگ اوکراین گفت: « ایران ممکن است برای حمایت از روسیه پا فراتر بگذارد. ما نگرانیم که ایران عرضه موشک‌های بالستیک به اوکراین را بررسی کند.»


بیشتر بخوانید


این مقام کاخ سفید گفت که روسیه در پاسخ به این حمایت «همکاری بی‌سابقه دفاعی» از جمله در زمینه موشک‌ها و دفاع الکترونیکی و هوایی با ایران داشته است.

او همچنین مدعی شد که گروه خصوصی نظامی واگنر به دستور دولت روسیه در حال آماده شدن برای ارائه توانمندی‌های دفاع هوایی به حزب‌الله لبنان یا ایران است.

کربی در ادامه این ادعا گفت که آمریکا آماده به‌کارگیری تحریم‌های ضدتروریسم خود علیه آن دسته از افراد و نهادهای روسی است که این «انتقالات ثبات‌زدا» را انجام دهند.

ادعاهای کربی درباره کمک‌های تسلیحاتی ایران به روسیه برای استفاده در جنگ اوکراین در حالی مطرح می‌شود که ایران بارها آن را رد کرده و گفته است همکاری‌های نظامی دو کشور در چارچوب روابط دفاعی آن‌ها قرار داشته و ارتباطی به جنگ اوکراین ندارد.

روسیه نیز تاکید کرده است برخلاف اوکراین که در جنگ با روسیه به تسلیحات متحدان غربی خود متکی است، مسکو در این جنگ از تسلیحات ساخت داخل استفاده می‌کند.

 

منبع: ایسنا

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
نمایش فیلم پیدا شدن هواپیمای شهدای خدمت برای نخستین بار نمایش فیلم پیدا شدن هواپیمای شهدای خدمت برای نخستین بار
انتشار برای نخستین‌بار؛ تصاویر منتشرنشده از لحظه پیداشدن بالگرد سانحه‌دیده شهید رئیسی و شهدای خدمت
چالش فروش بی‌ضابطه دارو در فضای مجازی چالش فروش بی‌ضابطه دارو در فضای مجازی
دارو‌های تقلبی، مکمل‌های ورزشی غیرمجاز و محصولات بهداشتی بی‌نام و نشان، سلامت مردم را تهدید می‌کنند.
بررسی نظریه ترور ابراهیم رئیسی بررسی نظریه ترور ابراهیم رئیسی
منصوری در پاسخ به دلایلی شهادت مرحوم رئیسی گفت: شواهدی دال براینکه ترور یا خرابکاری باشد یافت نشده و اطلاع بیشتری از این موضوع نداریم.
اپراتور‌ها میوه انحصار می‌چینند، اما از بازار آزاد حرف می‌زنند! اپراتور‌ها میوه انحصار می‌چینند، اما از بازار آزاد حرف می‌زنند!
تصمیم برای افزایش ۷۵ درصدی قیمت اینترنت بدون بهبود ملموس در کیفیت، نشانگر بحرانی عمیق‌تر در سیاست‌گذاری ارتباطی ایران است.
اولین کشور دارای بزرگترین ناوگان پهپاد در سال ۲۰۲۵ کدام کشور بود؟ اولین کشور دارای بزرگترین ناوگان پهپاد در سال ۲۰۲۵ کدام کشور بود؟
ارتش‌های جهان با درک اهمیت تسلط هوایی و کنترل میدان نبرد، سرمایه‌گذاری گسترده‌ای در توسعه ناوگان پهپادی خود انجام داده‌اند. تا سال ۲۰۲۵، بسیاری از کشور‌ها به سرعت در حال خرید یا ساخت پهپاد‌هایی برای مأموریت‌های متنوع، از پهپاد‌های کوچک نظارتی گرفته تا سامانه‌های با برد بلند و ارتفاع بالا بوده‌اند.
ترامپ بین دو زن خواننده و سیاست مدار گیر کرده است ترامپ بین دو زن خواننده و سیاست مدار گیر کرده است
دونالد ترامپ بار دیگر با انتشار پیامی در پلتفرم «تروث سوشال» (Truth Social) خبرساز شد.
هجوم گردشگران خارجی به ایران هجوم گردشگران خارجی به ایران
معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: جذب ۱۵ میلیون گردشگر خارجی یکی از اهداف مهم برنامه هفتم توسعه کشور در حوزه گردشگری است.
برگزیده
سهم مخارج دولت از تولیدناخالص داخلی سهم مخارج دولت از تولیدناخالص داخلی
بررسی‌ها نشان می‌دهد سهم مخارج دولت از حجم اقتصاد در ایران نسبت به چند کشور مشابه پایین‌تر است. اینها درحالی است که به نظر می‌رسد دخالت دولت در امور اقتصادی ایران بسیار بالاتر از این ارقام است.
بررسی نظریه ترور ابراهیم رئیسی بررسی نظریه ترور ابراهیم رئیسی
منصوری در پاسخ به دلایلی شهادت مرحوم رئیسی گفت: شواهدی دال براینکه ترور یا خرابکاری باشد یافت نشده و اطلاع بیشتری از این موضوع نداریم.
پیام دکتر داوود زارعیان به مناسبت روز جهانی ارتباطات و روز ملی روابط عمومی پیام دکتر داوود زارعیان به مناسبت روز جهانی ارتباطات و روز ملی روابط عمومی
امروز ۲۷ اردیبهشت ماه، «روز ملی روابط‌عمومی» است؛ روزی برای قدردانی از تلاش‌های بی‌وقفه، پنهان و تاثیر‌گذار شما عزیزان و روزی برای طراحی و اعلام مسیر فعالیت‌مان در آینده
صفحه خبر بالای تصاویر