کد خبر: ۳۱۱۲۰
تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۴۰۲ - ۲۱:۵۳
وزیر اقتصاد در نشست مشترک با معاون علمی و فناوری رییس جمهور مطرح کرد:

تقویت صندوق نوآوری و ایجاد «بانک توسعه‌ای تخصصی» برای حمایت از دانش‌بنیان‌ها

وزیر امور اقتصادی و دارایی با اشاره به پیشنهادات مطرح شده برای ایجاد یک بانک تخصصی برای حمایت از شرکت‌های دانش بنیان گفت: برای تحقق این هدف، باید دو موضوع «ایجاد بانک تخصصی» و همچنین «تقویت صندوق نوآوری و شکوفایی» را به موازات یکدیگر، پیش برد.
تقویت صندوق نوآوری و ایجاد «بانک توسعه‌ای تخصصی» برای حمایت از دانش‌بنیان‌ها

به گزارش مخاطب24  به نقل از بانک رفاه کارگران:«سید احسان خاندوزی» در نشست مشترک با "روح الله دهقانی فیروز آبادی" معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور درباره تأمین مالی شرکت‌های دانش بنیان، اظهار داشت: اگر تصمیم خوبی درباره راهکار‌های تأمین مالی شرکت‌های دانش بنیان اتخاد کرده و به یک ابتکار نهادی، راهبردی و ماندگار در این حوزه برسیم، همه از زیست بوم ایجاد شده، بهره‌مند خواهند شد.

خاندوزی با اشاره به پیشنهاد‌های مطرح شده در این نشست، گفت: به نظر من باید دو موضوع «ایجاد بانک تخصصی» و همچنین «تقویت صندوق نوآوری و شکوفایی» را به موازات یکدیگر، پیش برد. وی اظهار داشت: اگر می‌توانستیم چهار یا پنج میلیارد دلار منبع مالی جدید را به صندوق تزریق کنیم، کارویژه‌های خوبی شکل می‌گرفت که برای گروه‌هایی از شرکت‌های دانش بنیان مفید واقع می‌شد.

وزیر اقتصاد گفت: پیشنهاد می‌شود که طرحی آماده شده و با مشارکت صندوق نوآوری و یک کشور خارجی مانند قطر که دارای منابع مالی خوبی است، کار مشترکی در این حوزه انجام شود تا بدین شکل از ظرفیت منابع مالی خارجی و تجربه و دانش صندوق نوآوری و شکوفایی کشور استفاده شود.

خاندوزی درباره راه اندازی بانک تخصصی نیز اظهار داشت: نیاز به بانک توسعه‌ای تخصصی در حوزه دانش بنیان مشابه بانک توسعه صادرات است که در همه استان‌ها گستردگی داشته، اما از شعب محدودی برخوردار باشد.

وزیر اقتصاد ادامه داد: در سایه این بانک تخصصی، می‌توان شعب خاص دانش بنیان برای بحث نظارت، اعتبار سنجی، تضامین، وثایق و هر چه که نیاز است، ایجاد کرد. وی با تاکید بر اینکه آن بانک را باید به بانک تخصصی آن حوزه تبدیل کرد، گفت: باید بازی و تفاهم بلندمدتی بین آن بانک و شرکت‌های دانش بنیان شکل بگیرد به طوری که آن بانک، خود را متولی تأمین مالی حوزه دانش بنیان بداند، و همچنین، آن شرکت‌ها نیز خود را متعهد به رعایت قواعد و اصول بانکی بدانند.

در این نشست، گزارشی از وضعیت فعالیت شرکت‌های دانش بنیان و روش‌های تأمین مالی آن‌ها ارائه شده و پیشنهاداتی نیز برای ایجاد تنوع در تأمین مالی این شرکت‌ها و ایجاد بانک تخصصی در این حوزه، مطرح شد.

این نشست با حضور «سید احسان خاندوزی» وزیر اقتصاد، «روح الله دهقانی فیروز آبادی» معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور، «مجید عشقی» رییس سازمان بورس و اوراق بهادار، «محمد جواد شریف زاده» معاون امور بانکی، بیمه و شرکت‌های دولتی و مدیران صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ایلان ماسک به دنبال رساندن اینترنت به سیاره سرخ ایلان ماسک به دنبال رساندن اینترنت به سیاره سرخ
ایلان ماسک و شرکت فضایی اسپیس‌ایکس طرحی بلندپروازانه را برای گسترش اینترنت ماهواره‌ای به مریخ آغاز کرده‌اند؛ طرحی که می‌تواند مسیر سکونت انسان در این سیاره را هموار کند.
کدام نوع پیاز ارزش غذایی بیشتری دارد؛ سفید یا قرمز؟ کدام نوع پیاز ارزش غذایی بیشتری دارد؛ سفید یا قرمز؟
پیاز یکی از پرمصرف‌ترین سبزیجات در آشپزخانه‌های ایرانی است. اما همیشه این پرسش مطرح می‌شود که میان پیاز سفید و پیاز قرمز، کدام‌یک از نظر مواد مغذی و خواص سلامتی برتری دارد؟
هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد! هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد!
موزه هنر‌های معاصر تهران میزبان نمایشگاه نقاشی‌های بهرام دبیری است؛ هنرمندی که تماشاگر را به سادگی یک شعر و به عمق یک لحن دعوت می‌کند.
گردهمایی اعضای گروه ۷ در بحبوحه افزایش تنش‌ها با واشنگتن گردهمایی اعضای گروه ۷ در بحبوحه افزایش تنش‌ها با واشنگتن
دیپلمات‌های ارشد گروه ۷ در جنوب ایالت آنتاریو گرد هم می‌آیند تا درباره مسائل اقتصادی، تجاری و دفاعی بحث کنند؛ این نشست در بحبوحه تنش با واشنگتن برگزار می‌شود.
پیشروی روسیه در زاپوریژیا؛ عقب‌نشینی نیروهای اوکراینی از سه منطقه پیشروی روسیه در زاپوریژیا؛ عقب‌نشینی نیروهای اوکراینی از سه منطقه
مقامات اوکراینی از تصرف سه منطقه در استان زاپوریژیا توسط نیرو‌های روسی خبر داده و با تأکید بر شدت درگیری‌ها اعلام کردند که اوضاع میدانی «بسیار دشوار» است.
بحران خرس‌ها؛ آزمونی برای دولت تازه‌کار ژاپن بحران خرس‌ها؛ آزمونی برای دولت تازه‌کار ژاپن
موج حملات خرس‌ها در شمال ژاپن با مرگ و مجروحیت ده‌ها نفر، دولت تازه‌کار این کشور را با بحرانی جدی روبه‌رو کرده و موجب ورود ارتش و نیرو‌های ویژه برای مهار این تهدید شده است.
آخرین وضعیت طرح بیمه رانندگان در مجلس آخرین وضعیت طرح بیمه رانندگان در مجلس
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس از آماده‌سازی نهایی طرح بیمه رانندگان در کمیسیون مشترک خبر داد و گفت همه رانندگان حمل بار و مسافر به‌زودی تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر