کد خبر: ۳۱۱۰۱
تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۴۰۲ - ۱۸:۳۷
به مناسبت درخشش در مسابقات مهارت HI-TECH روسیه

تجلیل از نخبه مهارتی ذوب آهن اصفهان

مراسم تجلیل از فرزاد ایمانی نخبه مهارتی ذوب آهن اصفهان که همراه با کاروان نخبگان مهارتی ایران در مسابقات مهارت HI-TECH روسیه - یکاترینبورگ ۲۰۲۳، مدال نقره این مسابقات در رشته تراشکاری CNC را به خود اختصاص داد یک شنبه ۲۸ آبان ماه در ذوب آهن اصفهان برگزار شد.
تجلیل از نخبه مهارتی ذوب آهن اصفهان

به گزارش مخاطب24 به نقل از شرکت ذوب آهن اصفهان:در این مراسم که در محل یادمان شهدای گمنام شرکت و همراه گلباران مزار شهدا برگزار شد، مسعود بابا خانی سرپرست مدیریت حوزه مدیر عامل و تعاملات منطقه‌ای، تعدادی از مدیران و کارکنان قسمت‌های مختلف، جمعی از همکاران کارگاه ۴۸ مدیریت نت مکانیک و خانواده فرزاد ایمانی حضور داشتند.
سرپرست مدیریت حوزه مدیرعامل و تعاملات منطقه‌ای شرکت در این برنامه، ضمن قدردانی از این تلاشگر نخبه ذوب آهنی، کسب مدال نقره مسابقات جهانی را به وی تبریک گفت و افزود: ذوب آهن اصفهان و صنعت فولاد کشور افتخارات بسیاری را در تاریخ پرافتخار خود کسب کرده اند که عمده آن‌ها به دست این همکاران ماهر و توانمند صورت گرفته است.
فرزاد ایمانی در گفتگو با خبرنگار هفته نامه آتشکار در خصوص موفقیت خود در این مسابقات گفت: مسابقات مذکور در ۳۵ رشته‌ی تک و بهره‌ور محور با حضور بیش از هزار نفر رقابت کننده و کارشناس از یازده کشور جهان شامل کشور‌هایی مانند چین، هند، قرقیزستان، روسیه و بلاروس در شهر یکاترینبورگ روسیه از ۲۲ تا ۲۷ آبان ماه برگزار شد. وی با اشاره به اینکه مسابقات مهارت روسیه با برنامه ریزی دقیق و در سطح بالایی برگزار شد، افزود: با توجه به موفقیت‌ها و افتخارات به دست آمده در مسابقات قبلی توسط سازمان المپیاد کشور برای شرکت در این مسابقه انتخاب و معرفی شدم. پس از آن با موافقت و همکاری ذوب آهن اصفهان و با گذراندن یک اردوی علمی ۸ روزه، موفق به حضور در این مسابقات شدم.
فرزاد ایمانی دارای کارشناسی رشته تکنولوژی ساخت و تولید است که در مهندسی نت مکانیک و کارگاه ۴۸ قسمت سی ان سی تراش ذوب آهن اصفهان مشغول به کار است. وی دارای ۱۰ سال سابقه کار در این شغل بوده و دارای مدارک فنی مختلف از جمله مدرک استادکاری و مربیگری CNC تراش از ستاد تربیت مربی کشور، مدرک فنی حرفه‌ای CNC و برنامه نویسی و مدرک طراحی صنعتی اینونتور است.
وی در سال ۱۴۰۱ با توجه به اعزام تیم کارگری ذوب آهن اصفهان به دومین مسابقات ملی مهارت کارگری کرج و شرکت در رشته تراش CNC این مسابقات، برای دومین بار مفتخر به کسب مقام دوم کشوری و مدال نقره این رشته شده بود.

آخرین اخبار
اخبار داغ
تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان
داده‌های به‌روزشده در سایت رسمی «IQAIR» نشان می‌هد تهران در میان ۱۰ شهر آلوده جهان قرار دارد.
اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT
پژوهش‌ها نشان می‌دهد سهولت استفاده از ChatGPT می‌تواند عمق یادگیری و مهارت‌های تفکر انتقادی کاربران را کاهش دهد و تبادل اطلاعات عمومی را محدود کند.
مدارس و دانشگاه‌های تهران غیرحضوری شد مدارس و دانشگاه‌های تهران غیرحضوری شد
استاندار تهران اعلام کرد با تصمیم کارگروه اضطرار آلودگی هوا، مدارس و دانشگاه‌های استان بجز فیروزکوه روز‌های ۴ و ۵ آذر به صورت غیرحضوری برگزار می‌شوند.
آلودگی هوا مدارس ابتدایی تهران را تا پایان هفته مجازی کرد آلودگی هوا مدارس ابتدایی تهران را تا پایان هفته مجازی کرد
دبیر کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام کرد، کلاس‌های مدارس ابتدایی روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه ۴ و ۵ آذرماه به صورت مجازی برگزار می‌شوند.
لغو پرواز‌های چین به ژاپن لغو پرواز‌های چین به ژاپن
شرکت‌های هواپیمایی چین پرواز‌های خود به ژاپن را لغو کردند؛ این اقدام می‌تواند تأثیر قابل توجهی بر صنعت گردشگری و سفر‌های بین‌المللی ژاپن داشته باشد.
اردوغان: حماس همچنان به آتش‌بس در غزه پایبند است اردوغان: حماس همچنان به آتش‌بس در غزه پایبند است
رئیس‌جمهور ترکیه با تأکید بر صبر حماس در برابر تجاوزات اسرائیل، از ضرورت فشار دیپلماتیک بر تل‌آویو و ارسال کمک‌های انسانی به غزه سخن گفت.
آغاز اجلاس مجمع دریانوردی جهان در لندن با مشارکت ایران آغاز اجلاس مجمع دریانوردی جهان در لندن با مشارکت ایران
سی‌وچهارمین اجلاس مجمع عمومی آیمو در لندن آغاز شد و هیأت ایران به ریاست سعید رسولی ضمن حضور فعال، مواضع کشور را در این نشست بین‌المللی تشریح خواهد کرد.
چند رسانه ای
فرونشست ۸ متری در اصفهان فرونشست ۸ متری در اصفهان
به گزارش مخاطب ۲۴، فرونشستی در اصفهان رخ داده که نزدیک به ۸ متر ریزش داشت
صفحه خبر بالای تصاویر