کد خبر: ۳۱۰۹۸
تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۴۰۲ - ۱۸:۳۱
مدیرعامل گروه فولاد مبارکه در بازدید از شرکت فولاد توان‌آور آسیا:

رسیدن به ظرفیت اسمی در تمامی شرکت‌های گروه فولاد مبارکه از الزامات است

محمدیاسر طیب‌نیا، مدیرعامل گروه فولاد مبارکه اصفهان، در بازدید از شرکت توان‌آور آسیا، بر اهمیت استفاده از ظرفیت‌های موجود در همه خطوط تولید گروه فولاد مبارکه تأکید کرد.
رسیدن به ظرفیت اسمی در تمامی شرکت‌های گروه فولاد مبارکه از الزامات است

به گزارش مخاطب24 به نقل از شرکت فولاد مبارکه اصفهان؛محمدیاسر طیب نیا، مدیرعامل گروه فولاد مبارکه اصفهان، در بازدید از شرکت توان‌آور آسیا، بر اهمیت استفاده از ظرفیت‌های موجود در همه خطوط تولید گروه فولاد مبارکه تأکید کرد. او بیان کرد که رسیدن به ظرفیت اسمی نه‌فقط در این شرکت بلکه در کل شرکت‌های گروه فولاد مبارکه از الزامات و راهبرد‌های اساسی است. وی با بیان اینکه در این شرکت در سال جاری باید برای تولید ۱۲۰ هزار تن برنامه‌ریزی داشته باشیم، گفت: اگرچه در مسیر رسیدن به ظرفیت‌های حداکثری مشکلات زیادی وجود دارد؛ اما باید همان‌گونه که طی سالیان اخیر از این موانع عبور کرده‌ایم در این مجموعه نیز برای عبور از این مشکلات و تحقق اهداف مصمم باشیم.

طیب‌نیا با تأکید بر اینکه فولاد مبارکه برای تحقق اهداف این شرکت نیز حمایت‌های لازم را خواهد داشت، گفت: اجرای طرح‌های توسعه شرکت توان‌آور آسیا باید باقوت و با برنامه‌ریزی منظم پیگیری شود تا به یاری خداوند در انتهای سال ۱۴۰۴ شاهد وارد مدار شدن توسعه‌های شرکت باشیم.

در جریان این بازدید، رامین بختیاری عضو هیئت‌مدیره شرکت توان‌آور آسیا با ارائه گزارشی از روند تولید و برنامه‌های توسعه این شرکت گفت: محصول اصلی این شرکت ورق قلع اندوه با ظرفیت اسمی ۱۵۰ هزار تن در سال است که متأسفانه به دلیل محدودیت‌هایی که در تأمین ورق سیاه شرکت داریم به‌طور میانگین ۵۰ تا ۶۰ هزار تن محصول تولید می‌شود.

وی با اشاره به سود و زیان خالص این شرکت گفت در سال ۱۴۰۱ مبلغ ۴۰۸ میلیارد تومان سود خالص این شرکت بوده است که امیدواریم باهدف‌گذاری که به شرکت مادر یعنی فولاد مبارکه نیز اعلام شده است سود خالص ۱۴۰۲ نیز به بیش از این میزان افزایش یابد.

بختیاری از تحقق ۳۸۰ میلیارد تومان سود در ۶ ماهه نخست سال جاری در این شرکت خبر داد و گفت: تا پیش از سال ۹۸ این شرکت زیان انباشته داشته است؛ اما از این سال به بعد زیان انباشته به صفر رسیده و به سمت سود انباشته سیر صعودی خود را طی کرده است.

وی در خصوص کیفیت ورق قلع اندود تولیدی در شرکت توان‌آور آسیا گفت: به اذعان مصرف‌کنندگان ورق‌های تولیدی این شرکت از بالاترین کیفیت در مقایسه با سایر محصولات قلع اندود تولیدی در کشور برخوردار است.

بختیاری در بخش دیگری از گزارش خود توضیحاتی پیرامون تعداد نیروی انسانی شاغل و افتخارات کسب‌شده، اهداف، برنامه‌ها و نیاز‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری و زیرساختی شرکت بیان کرد.

وی در بخش پایانی سخنان خود از برنامه‌ریزی شرکت برای تصفیه و بازچرخانی پساب شهر‌های فرخ شهر و شهرکرد در خطوط شرکت به‌عنوان یکی از راهکار‌های تأمین آب خطوط تولید شرکت نام برد.

آخرین اخبار
اخبار داغ
اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT
پژوهش‌ها نشان می‌دهد سهولت استفاده از ChatGPT می‌تواند عمق یادگیری و مهارت‌های تفکر انتقادی کاربران را کاهش دهد و تبادل اطلاعات عمومی را محدود کند.
مدارس و دانشگاه‌های تهران غیرحضوری شد مدارس و دانشگاه‌های تهران غیرحضوری شد
استاندار تهران اعلام کرد با تصمیم کارگروه اضطرار آلودگی هوا، مدارس و دانشگاه‌های استان بجز فیروزکوه روز‌های ۴ و ۵ آذر به صورت غیرحضوری برگزار می‌شوند.
آلودگی هوا مدارس ابتدایی تهران را تا پایان هفته مجازی کرد آلودگی هوا مدارس ابتدایی تهران را تا پایان هفته مجازی کرد
دبیر کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام کرد، کلاس‌های مدارس ابتدایی روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه ۴ و ۵ آذرماه به صورت مجازی برگزار می‌شوند.
لغو پرواز‌های چین به ژاپن لغو پرواز‌های چین به ژاپن
شرکت‌های هواپیمایی چین پرواز‌های خود به ژاپن را لغو کردند؛ این اقدام می‌تواند تأثیر قابل توجهی بر صنعت گردشگری و سفر‌های بین‌المللی ژاپن داشته باشد.
اردوغان: حماس همچنان به آتش‌بس در غزه پایبند است اردوغان: حماس همچنان به آتش‌بس در غزه پایبند است
رئیس‌جمهور ترکیه با تأکید بر صبر حماس در برابر تجاوزات اسرائیل، از ضرورت فشار دیپلماتیک بر تل‌آویو و ارسال کمک‌های انسانی به غزه سخن گفت.
آغاز اجلاس مجمع دریانوردی جهان در لندن با مشارکت ایران آغاز اجلاس مجمع دریانوردی جهان در لندن با مشارکت ایران
سی‌وچهارمین اجلاس مجمع عمومی آیمو در لندن آغاز شد و هیأت ایران به ریاست سعید رسولی ضمن حضور فعال، مواضع کشور را در این نشست بین‌المللی تشریح خواهد کرد.
آتش در جنگل‌های کلاردشت شعله‌ور شد آتش در جنگل‌های کلاردشت شعله‌ور شد
آتش در جنگل‌های روستای پیشنبور کلاردشت شعله‌ور شده و بنا بر اعلام مدیرکل مدیریت بحران مازندران، تیم‌های امدادی همچنان در حال تلاش برای مهار کامل حریق هستند.
چند رسانه ای
فرونشست ۸ متری در اصفهان فرونشست ۸ متری در اصفهان
به گزارش مخاطب ۲۴، فرونشستی در اصفهان رخ داده که نزدیک به ۸ متر ریزش داشت
صفحه خبر بالای تصاویر