کد خبر: ۳۱۰۹۰
تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۴۰۲ - ۱۶:۱۲
پیش‌بینی بورس فردا یکم آذر ۱۴۰۲؛

۸ ماه بدون بازدهی در بازار سهام

در جریان معاملات روز جاری شاخص کل بورس تهران بدون تغییراتی خاص نسبت به روز‌های گذشته خود کار خود را به پایان برد تا بازدهی هشت ماه بورس اوراق بهادار تهران از ابتدی سال تا کنون صفر باشد.
۸ ماه بدون بازدهی در بازار سهام

پیش‌بینی بورس- مخاطب 24- شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران در جریان معاملات روز جاری بدون تغییر خاص رویه منفی چند روز گذشته در پیش داشت تا بازدهی بورس تهران در پایان هشتمین ماه سال صفر باشد. البته نوسان اردیبهشت ماه و افت پس از آن را که کنار بگذاریم بازار رویه خوبی را برای سال ۱۴۰۲ تا این جا برای خود ثبت نکرده است.

 ارزش معاملات نقد در بورس اوراق بهادار تهران در این روز روی عدد ۴ هزار و ۵۳۲ میلیارد تومان بوده است که نشانه خوبی برای بازار نیست. امروز قرار بوده است که لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ به مجلس برسد و اهالی بازار سرمایه در انتظار وضعیت تصمیم گیری دولت مردان برای بازار سرمایه و سال پیش روی هستند.

 البته که خبر مالیات بر صندوق‌های درآمد ثابت و سپرده‌های بانکی نیز بازار را تحت تأثیر خود قرار داد و از طرفی صحبت‌های رئیس کل بانک مرکزی در خصوص نرخ ارز و میزان دارایی‌های ارزی باعث شد تا دلار در بازار آزاد کمی عقب نشینی کند و بازار دلار محور بورس تهران نیز بی تأثیر از این اتفاق نبود.

 لایحه بودجۀ ۱۴۰۳ که قرار بود امروز با حضور رئیس‌جمهور تقدیم مجلس شود، با درخواست هیئت‌رئیسه و با توجه به بررسی نشدن بخش نهایی برنامه هفتم توسعه، به جلسۀ بعد از اتمام بررسی برنامه هفتم موکول گردید تا باز هم معامله گران دست به خرید یا فروش نبردند. گفته می‌شود که میزان فروش نفت، نرخ‌های تسعیر، بندهای مالیاتی و عوارض و تجدید ارزیابی دارایی‌ها از نکات مهمی هستند که بازار به آن توجه خواهد کرد و این موضوعی است که هر ساله اهالی بازار سرمایه را به چالش می‌کشد.

 سخنگوی اقتصادی دولت در نشست خبری صبح امروز خود این طور عنوان کرده است که بیش از ۱۳ میلیارد یورو برای واردات کالاهای اساسی مصارف ارزی در نظر گرفته شده است و محاسبات بودجه ۱۴۰۳ بر اساس صادرات روزانه ۱۳۵۰ هزار بشکه نفت خام و میعانات با قیمت ۶۵ یورو برای هر بشکه در نظر گرفته شده است همچنین افزایش حقوق کارکنان ۱۸درصد و بازنشستگان ۲۰درصد در نظر گرفته شده است.

 بررسی تکنیکالی شاخص کل بورس تهران
 شاخص بورس تهران از ابتدای سال جاری تا کنون و پس از گذشت هشت ماه از سال بدون بازدهی به کار خود پایان داد. البته در صورتی که افت و خیزهای ابتدای سال را برای شاخص در نظر نگیریم رویه بازار کاملاً منفی بوده است از سویی هم در آخرین نظر سنجی انجام شده در بین مردم که توسط ایسپا، مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران از ۱۲ هزار نفر انجام شده است نشان می‌دهد که حدود ۱.۳ درصد از افراد تصمیم دارند در بازار بورس اوراق بهادار تهران سرمایه گذاری کنند و مسکن، طلا و کارآفرینی رتبه‌های اول تا سوم را به خود اختصاص داده است.

 بازار در این چند روز تمام توجه خود را به سمت مجلس و بودجه بندی سال ۱۴۰۳ معطوف کرده است تا ببیند که دولتی‌ها برای بورسی‌ها چه برنامه‌ای دارند.

 از منظر تکنیکالی هم شاخص همچنان در مفروضات قبلی خود ایستاده است و در مسیری کاملاً رنج و با سقف مقاومتی و کف حمایتی مشخص نوسان می‌کند.

 

منبع: اکو ایران

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
اسراییل دوباره دست درازی کند از بین خواهد رفت! اسراییل دوباره دست درازی کند از بین خواهد رفت!
یک منبع مطلع به رسانه روسی گفته در صورت تکرار تجاوز رژیم صهیونیستی به حاکمیت ملی و تمامیت ارضی ایران، تهران با فراگرفتن درس‌هایی از نقاط ضعف این رژیم در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، این جنگ را به «آخرین جنگ» رژیم صهیونیستی تبدیل خواهد کرد
آخرین جزئیات پرونده قتل امیر محمد خالقی آخرین جزئیات پرونده قتل امیر محمد خالقی
امیر محمد خالقی دانشجوی ۱۹ ساله دانشگاه تهران شامگاه چهارشنبه ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ در محله کوی دانشگاه توسط دو سارق زورگیر به قتل رسید
کدام روحانی به مسوولان کشوری هشدار داد؟ کدام روحانی به مسوولان کشوری هشدار داد؟
آیت‌الله سید عباس قائم‌مقامی استاد حوزه و دانشگاه اعتراف به اشتباهات و جبران آنها را بر همگان واجب دانست و گفت: ولی این امر در درجه اول برای مسئولین و کسانی که زمام امور را در دست دارند و تصمیماتشان در زندگی مردم تاثیرگذار است، ضرورت دارد.
چه کسانی شامل دریافت یارانه الکترونیکی می‌شوند؟ چه کسانی شامل دریافت یارانه الکترونیکی می‌شوند؟
در حالی که روز‌های قبل اعلام شده بود تنها سه دهک کالابرگ دریافت می‌کنند، سخنگوی دولت اعلام کرده است کالابرگ به ۷ دهک تعلق می‌گیرد.
باز هم پیشگویی‌های ترامپ! باز هم پیشگویی‌های ترامپ!
دونالد ترامپ در لفاظی تازه درباره ایران گفت: اما ما گزارشی خواهیم داشت و هر آنچه بخواهیم در اختیار خواهیم داشت. ما هر آنچه بخواهیم از ایران به دست خواهیم آورد. و
شهریه مدرسه ۱۰۰ میلیون تومان؟ شهریه مدرسه ۱۰۰ میلیون تومان؟
«۲۵ درصد مدارس بین ۲۰ تا ۳۰ میلیون، ۳۹ درصد بین ۳۰ تا ۴۰ میلیون، ۱۷ درصد بین ۴۰ تا ۵۰ میلیون، ۹ درصد بین ۵۰ تا ۶۰ میلیون، ۲.۹ درصد بین ۶۰ تا ۷۰ میلیون، ۲.۲ درصد بین ۷۰ تا ۸۰ میلیون، ۷ دهم درصد بین ۸۰ تا ۹۰ میلیون، ۵ دهم درصد بین ۹۰ تا ۱۰۰ میلیون تومان شهریه دارند.»
بروجردی: تنها خط قرمز ما ساخت بمب هسته‌ای است بروجردی: تنها خط قرمز ما ساخت بمب هسته‌ای است
بروجردی تأکید کرد: شاید نیاز داشته باشیم برای کشتی‌های اقیانوس‌پیما غنی‌سازی ۹۰ درصد داشته باشیم و این کار را بدون محدودیت می‌توانیم انجام دهیم.
برگزیده
چه کسانی شامل دریافت یارانه الکترونیکی می‌شوند؟ چه کسانی شامل دریافت یارانه الکترونیکی می‌شوند؟
در حالی که روز‌های قبل اعلام شده بود تنها سه دهک کالابرگ دریافت می‌کنند، سخنگوی دولت اعلام کرده است کالابرگ به ۷ دهک تعلق می‌گیرد.
اثرات جنگ بر اجاره مسکن! اثرات جنگ بر اجاره مسکن!
شاخص کشوری هزینه اجاره خانه در بهار ۱۴۰۴، ۳۷درصد نسبت به بهار پارسال افزایش یافت؛ رشد نقطه‌ای اجاره‌بها در بهار ۱۴۰۳، ۴۲ درصد بود طی روز‌های گذشته از تابستان بازار اجاره تهران شاهد «تمدید تا یک ماه» اجاره نامه‌های در حال سررسید بوده است احتمال افزایش وزن رهن نسبت به اجاره ماهانه در قرارداد‌های آتی
دلیل کمبود برق کشور مشخص شد! دلیل کمبود برق کشور مشخص شد!
در حالی که پیش از وقوع جنگ اسراییل علیه ایران، مقامات دولتی مصرف‌کنندگان ایرانی را متهم به بدمصرفی می‌کردند و ریشه‌ی ناترازی برق را در نوع مصرف جست‌و‌جو می‌کردند، وقوع جنگ ۱۲ روزه ریشه‌های این ناترازی را آشکار کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر